Dark-Shadow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σας. Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα σαν το γνωστό Ninite το οποιο να έχει όμως τα latest update και offline installation. Μήπως γνωρίζει κανεις κανένα τέτοιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Να υποθεσω πως η εκδοση pro του Νinite δεν σου κανει ή ψαχνεις κατι δωρεαν?
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Η έκδοση του Pro μου κάνει αρκει να μου την έβρισκε και ο Θείος Επισης για να τηην αγοράσω εγώ ειναι πάρα πολύ ακριβή...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Η έκδοση του Pro μου κάνει αρκει να μου την έβρισκε και ο Θείος Aρα θελεις κατι δωρεαν. Επισης για να τηην αγοράσω εγώ ειναι πάρα πολύ ακριβή... 15€/μηνα δεν το λες και "παρα πολυ ακριβη",ειδικα αν το χρησιμοποιεις για δουλεια. Τεσπα,οπως κρινει ο καθενας
jim_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αν ξερεις πως θα κανεις ενα setup να τρεξει σαν unattended, μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια με το wpi, απλα θελει στησιμο που το ninite στο δινει ετοιμο. http://www.wpiw.net/
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Χρήσιμο πολύ αλλα θέλει αρκετό Config και επίσης θέλω οι Εφαρμογές να είναι συχνά updated. Γνωρίζει κανεις κανένα άλλο πρόγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.