Προς το περιεχόμενο

e-bay.com πρόβλημα...!!!

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή κάτι που έστειλες «δεν ήταν σωστό» οπότε μέχρι να διευθετηθεί το πρόβλημα, ο λογαριασμός σου θα είναι κλειδωμένος.

Δημοσ.
Κοίτα στο mail σου ή στο paypal εκεί σίγουρα κάτι θα υπάρχει που θα σου λέει για τα χρωστούμενα.

Δυστυχώς αυτόν τον καιρό είχα την ανεπιθύμητη αλληλογραφία μου και τα διέγραψα όλα τα μηνύματα.... :cry:

Δημοσ.

Χαααα και τώρα κοίταζα (γιατί μου φάνηκε ότι ήσουν ο ίδιος hackeras με το άλλο topic για τα ανεπιθύμητα)!!!

Λοιπόν φίλε Tom πρέπει να κανες μεγάάλη hacker-ιά στο ebay (πλακίτσα πλακίτσα :-)) ) Στην θέση σου εγώ πρώτα θα έκανα κλικ στο "learn more about account suspension".

Αν δεν μου έλεγε τίποτα αυτό...θα έστελνα ενα mail στο ebay να ρωτήσω τί παίζει (με τον κανονικό τρόπο εεεε...με απλό e-mail!!!)

Καλημερούδια και καλό ξεμπέρδεμα ;-)

Δημοσ.
Χαααα και τώρα κοίταζα (γιατί μου φάνηκε ότι ήσουν ο ίδιος hackeras με το άλλο topic για τα ανεπιθύμητα)!!!

Λοιπόν φίλε Tom πρέπει να κανες μεγάάλη hacker-ιά στο ebay (πλακίτσα πλακίτσα :-)) ) Στην θέση σου εγώ πρώτα θα έκανα κλικ στο "learn more about account suspension".

Αν δεν μου έλεγε τίποτα αυτό...θα έστελνα ενα mail στο ebay να ρωτήσω τί παίζει (με τον κανονικό τρόπο εεεε...με απλό e-mail!!!)

Καλημερούδια και καλό ξεμπέρδεμα ;-)

ΜΑΛΛΟΝ αυτό θα κάνω κολλήτε πλέων Cosmos000 .... :-)

και θα περιμένω απάντηση απο τους Ebay-δες....!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...