eSATA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Και γιατί δεν χρησιμοποιεί την μυστική ερώτηση στο mail της και να πάρει πίσω τον κωδικό της;... Άρα να πάρει και το fb της. ?
vasioula1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Και γιατί δεν χρησιμοποιεί την μυστική ερώτηση στο mail της και να πάρει πίσω τον κωδικό της;...Άρα να πάρει και το fb της. ? Η μυστική ερώτηση είναι για το email της Άντε και το πήρε το email της (σε περίπτωση που δεν την άλλαξε και αυτή). Στο facebook πως θα μπει αφού πλέον "λειτουργεί" με άλλο email; Αυτό είναι που μας καίει γιατί εκεί είναι τα προσωπικά δεδομένα (φωτογραφίες και λοιπά)
dismemberer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 δεν θα μπορει να γραφει "t knc r l()uldaki m" Χαχα ασχετο αλλα αυτο με τα κατι σα greeklish εχει παραγινει. Γιατι νταξει, το να γραψεις : Ti kaneis re sy? Υποφερεται.. Αλλα το να γραψεις : t knc r c.. Ειναι εμετικο
user12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν γίνεται να αλλάξει κωδικόΈγινε μέσα από το facebook αλλαγή email εγγραφής Για να μπεις το facebook, πρέπει να βάλεις κωδικό ή να πεις "ξέχασα το password". Σε αυτή την περίπτωση όμως, ο confirmation code θα σταλεί στο νέο email στο οποίο η κοπέλα δεν έχει πρόσβαση Όσο για την τεχνική υποστήριξη, αν πω εγώ πως κάποιος μου έκλεψε τον κωδικό πως μπορεί να ξέρει αν όντως μου τον έκλεψαν ή αν θέλω εγώ να κλέψω τον κωδικό ενός άλλου; Sorry ντεν εχω faceboοk. Τοτε μονο απο tech support αν κανει κατι ας στειλει mail δεν εχει να χασει τιποτα.
vasioula1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Sorry ντεν εχω faceboοk. Τοτε μονο απο tech support αν κανει κατι ας στειλει mail δεν εχει να χασει τιποτα. απλά το θέμα του thread είναι αν μπορεί να κινηθεί νομικά
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 τι στο καλο εχετε παθει ολοι με τις νομικες κινησεις Μηπως θα επρεπε να κινηθει νομικα ο ανθρωπινος πληθυσμός γιατι μερικα ατομα δεν μπορουν να σκεφτουν? common sense is not so common...
dazeman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 απλά το θέμα του thread είναι αν μπορεί να κινηθεί νομικά Η λύση είναι απλή: Η φίλη σου ή ο πατέρας της, επισκέπτεται τα παιδιά του Σφ. (στην γ@δά ενν.) και δίνει τα στοιχεία του «γνωστού» της.
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Σε ελληνικά δικαστήρια δε νομίζω να υπάρχουν παρόμοιες υποθέσεις. Ειδικά εφόσον δεν υπάρχει κάποιου είδους δυσφήμιση ή κακόβουλη χρήση,δύσκολο να μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα εκτός από το να απευθυνθεί στο ίδιο το fb ή το hotmail. Αλλά και εκεί πρέπει να αποδείξει κάπως ότι έχει "απαχθεί" ο λογαριασμός.
vasioula1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 τι στο καλο εχετε παθει ολοι με τις νομικες κινησειςΜηπως θα επρεπε να κινηθει νομικα ο ανθρωπινος πληθυσμός γιατι μερικα ατομα δεν μπορουν να σκεφτουν? common sense is not so common... Συγνώμη αλλά ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ρώτησα αν προβλέπεται κάτι από το νόμο. Πειράζει που έχω μια απορία; Δε χρειάζεται να προσβάλεις τους άλλους αν σε χαλάνε οι απορίες τους. Αν σε ενοχλεί το thread, απλά μην μπαίνεις στον κόπο να το διαβάσεις
nogoso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τελικά γυμνές φωτογραφίες έχει ή όχι; Μην μπαίνω τσάμπα στο θρεντ συνεχώς...
AMWN_RA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τελικά γυμνές φωτογραφίες έχει ή όχι; Μην μπαίνω τσάμπα στο θρεντ συνεχώς... Μια κοπελιά εμπιστεύτηκε σε έναν «γνωστό» της τον κωδικό του email της με το οποίο είχε κάνει και εγγραφή στο facebookΑυτός, ζήτησε από το facebook να του στείλουν νέο κωδικό στο email, μπήκε στο fb, άλλαξε το email εγγραφής και τώρα ο λογαριασμός έγινε «δικός του» Πέρα από την βλακεία της κοπέλας να μοιράζει τους κωδικούς της δεξιά και αριστερά (ή τη βλακεία οποιουδήποτε που βάζει προβλέψιμο κωδικό και τον ανακαλύπτουν) μου γεννάται ένα ερώτημα Τώρα σε αυτόν τον τύπο που έχει τον λογαριασμό της, στον οποίο εμπεριέχονται προσωπικές φωτογραφίες (όχι πικάντικες, αλλά καθημερινές) και άλλα προσωπικά της στοιχεία, υπάρχει περίπτωση να ασκηθεί δίωξη; Δε μιλάω για περίπτωση που κάποιος φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με γυμνές φωτογραφίες μιας κοπέλας για να την εκδικηθεί. Έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις με την αστυνομία να επεμβαίνει Αλλά σε περίπτωση που απλά περάσει στην κατοχή του ένας λογαριασμός και δεν κάνει κάτι που να εκθέτει τον πραγματικό ιδιοκτήτη, μπορεί να επέμβει εισαγγελέας; Ή απλά «ας πρόσεχε το θύμα» και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ειδοποιήσει τις επαφές του να το σβήσουν από φίλο; Θα ήθελα αν είναι εύκολο μια τοποθέτηση για το τι προβλέπει ο νόμος (αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει) Ευχαριστώ τα κοκκινα σε ενδιαφερουν
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Vasioula δεν σου ειπα κατι για τις αποριες αλλα δεν γινεται να λες οτι ο αλλος φταιει ενω εσυ του εδωσες τον κωδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.