THE GODFATHER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, η κάρτα ήχου μου είναι onboard της realteck. Απο τότε που έβαλα τα windows 7 Δέν μου ανήγει το contron panel της κάρτας ήχου ώστε να μπορώ να ρυθμίσω τα ηχεία μου όπως θέλω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως τα ηχεία μου είναι 2.1 και ο υπολογιστής βλέπει 5.1. Όταν πηγαίνω control panel /sound/speaker setup στπ παραθυράκι adudio chanels δέ μου βγάζει καμία επιλογή. Και το site της realteck δεν έχει πουθενά software για win7. Όταν λοιπόν παίζω ένα παιχνίδι τους ήχους που θα έπρεπε να ακούς από τα πίσω ηχεία τους χάνω.
guardianx71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Έχεις κατεβάσει τους τελευταίους drivers για τα win7 από το site της μητρικής? Και τί μητρική έχεις?
tazio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα κατέβασα απο το site της realteck τους drivers για win7 για ac-97 μήπως δεν πρόσεξες καλά;
guardianx71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον εννοεί ότι έψαχνε μόνο για software αντι για driver ,
popeye68 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αυτό εδώ πρέπει να κατεβάσεις: http://realtek-high-definition-audio-driver.software.informer.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.