Francisco Goya Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αρκετή δεν ήταν η βία στην ταινία; Περισσότερο παίζει με τα νεύρα του θεατή. Υ.Γ. Ο Μαλαμάδρες είναι απίστευτη μορφή, προσυπογράφω!
marantonis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αρκετή δεν ήταν η βία στην ταινία; ποιο ειναι επιτελους το προβλημα σας με την αρκετη βια και το αρκετο σεξ;
Genatos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ποιο ειναι επιτελους το προβλημα σας με την αρκετη βια και το αρκετο σεξ; Το μονο προβλημα με το σεξ ειναι οτι δεν ειναι ποτε αρκετο... Βασικα για την βια αυτο που με ενοχλει πολυ, ειναι η αρρωστημενη βια. Δηλαδη στυλ Hostel και ετσι...Κατα τα αλλα δεν υπαρχει θεμα...
marantonis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το μονο προβλημα με το σεξ ειναι οτι δεν ειναι ποτε αρκετο... Βασικα για την βια αυτο που με ενοχλει πολυ, ειναι η αρρωστημενη βια. Δηλαδη στυλ Hostel και ετσι...Κατα τα αλλα δεν υπαρχει θεμα... Εμενα, δε ξερω, κατι ξυπναει μεσα μου με κατι τετοια:p
Jastonas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα που με βαλατε στη πριζα να τη δω και βαριουνται οι θειοι να τη φερουν Εγώ την είδα με τον θείο μου πριν δύο μήνες σε 720p. Δοκιμάστε την ισπανική ονομασία στην οποία προτείνω να μετ ονομαστεί και ο τίτλος. Το αγγλικό δεν κολλάει. Ή βάζουμε ισπανικά ή ελληνικά. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Francisco Goya Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ποιο ειναι επιτελους το προβλημα σας με την αρκετη βια και το αρκετο σεξ; Πίστεψέ με έχω τσακωθεί πολλές φορές υπερασπιζόμενος το δικαίωμα του εκάτοστε δημιουργού να μας χαρίζει άφθονο σεξ και βία (από το Irreversible μέχρι το Srpski Film). Αν φυσικά υπάρχει λόγος να το κάνει. Απλά η συγκεκριμένη ταινία δεν θεωρώ ότι χρειαζόταν να είναι πιο βίαιη.
leonidas_fs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οντως πρεπει να μετοναμοαστεί ο τιτλος σε celda "211".. Την είδα χθες και χωρις υπερβολές ειναι ισως η καλύτερη ταινία που εχω δει στην ζωη μου..(Αν οχι η πρωτη μέσα στο Top 5 μπαίνει) Απίστευτη τροπή και απίστευτη αλλαγή σεναρίου...απλα Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!
censOred Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μόλις την είδα.Παρα πολύ καλή. Ωμή,ωραια σκηνοθεσία θα λεγα,καλες ερμηνείες Σαλαμαντρες τρελός-θεός. Ωραιο Σεναριο,βια σε καλά επειπεδα.Σε κρατουσε καθολη την διαρκεια
adi32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλη ταινια Απλη υποθεση αλλα σε κραταει με τις καλες ερμηνειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.