snik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μολις την ειδα και ειναι ταινια που δεν πρεπει να χασετε. Η υποθεση ειναι η εξης: Ο Juan Oliver θέλοντας να κάνει καλή εντύπωση στη νέα του δουλειά στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Ζαμόρα, παρουσιάζεται μια ημέρα νωρίτερα, αφήνοντας την έγκυο γυναίκα του Elena στο σπίτι. Ενώ δύο συνάδελφοί του τον ξεναγούν στις εγκαταστάσεις ένα ατύχημα τον αφήνει αναίσθητο. Οι φρουροί τον μεταφέρουν στο άδειο Κελί 211, όπου προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Την ίδια στιγμή στον τομέα ύψιστης ασφάλειας, εκεί όπου φυλάσσονται οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες και οι Βάσκοι τρομοκράτες, ξεσπά βίαιη εξέγερση. Τρομαγμένοι οι συνάδελφοι του Juan τον εγκαταλείπουν μόνο καθώς οι κρατούμενοι καταλαμβάνουν ολόκληρη την πτέρυγα. Όταν ο Juan συνέρχεται, συνειδητοποιεί ότι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσει είναι όχι απλά να προσποιηθεί τον εγκληματία, αλλά και να πείσει για αυτό τον αδίστακτο αρχηγό των εξεγερμένων. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NA7MrRNUKY4[/ame]
trelomhxmhx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 όπως έχω γράψει και σε άλλα φόρουμ "ίσως η καλύτερη prison movie" (βάλτε μπιπ στο ίσως)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Φοβερή ταινία όντως. Ωμή, ρεαλιστική και πολυ καλές ερμηνείες. 9/10 απο εμένα.
dismemberer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα που με βαλατε στη πριζα να τη δω και βαριουνται οι θειοι να τη φερουν
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αρκετα καλη ταινια,δεν τρελαθηκα αλλα 1.30 ωρες περασαν ευκολα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Noμιζω υπήρχε θέμα συζητησης για το cell 211. Ωραια ταινια πάντως, περασε ευχάριστα η ωρα.
Genatos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ωραια ταινια αλλα μου φανηκε λιγο υπερβολη σε μερικα σημεια...Κατα τα αλλα οπως τα ειπατε περναει γρηγορα η ωρα (οχι και ευχαριστα ρε συ, κωμωδια εβλεπες?:-D)
Francisco Goya Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο. Ευτυχώς που τους έκοψε και βρήκε διανομή η ταινία. Cine espanol para siempre!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 o Pincho όλα τα λεφτά λέμε.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NVMAb9glDQY&feature=related[/ame]
marantonis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εγω ειχα δει την πρωτη σκηνη, με το κοψιμο φλεβας. Γαματη Θα την δω κι αυτη καποτε.
slygeo87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Άντε να βγει ένα ριπάκι γαμώτο. Πω πρέπει να είναι γαμάτη.
ChocoBanana Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τα σπάει απλά η ταινία.. Και αυτός με το καπέλο που βλέπεις στο προηγούμενο video είναι η μορφή της όλης υπόθεσης.. Malamaaaaadre.. xaaxaxaxaxax θεός!
snik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Άντε να βγει ένα ριπάκι γαμώτο. Πω πρέπει να είναι γαμάτη. εχει βρει rip, ριξε μια παλι
slygeo87 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ωραία, την είδα χθες. Θα ήθελα να είχε περισσότερη βία όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.