Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για upgrade - s775/motherboard

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:o Σε low details και χαμηλή ανάλυση παίζω και στο macbook απροβλημάτιστα wow/starcraft 2 dammit.

Με προσγείωσες απότομα :P

Ικανοποιητική διαφορά απο τον p4 640 3,2 προφανώς θα δώ ε; Όχι πάλι; :P

E , ναι!

Ιδιαιτερα σε all around χρηση.

---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

Mία διευκρίνηση μόνο,όπως έχει ξαναειπωθεί, η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει το τελευταίο chipset sb850 αλλά το προηγούμενο sb710.

Αληθεια?

Καναν τετοια ματσακονια?

Τουλαχιστον εχει ομως την καλη καρτα γραφικων.

Δημοσ.
Δεν έχεις καθόλου άδικο αλλα δυστυχώς ήδη είμαι πολύ επάνω απο τον αρχικό ενθουσιασμό του "ας πάρω μωρέ έναν επεξεργαστή". Ακόμα και τώρα δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσω έστω αυτά.

Όταν λές θα είμαι στο όριο; Δεν έχω την απαίτηση να παίζω τα πάντα full φυσικά. Αλλα θέλω να πιστεύω οτι μια αξιοπρεπή απόδοση θα την έχει... Όχι;

Σημείωση: ΚΑΛΟΣ υπολογιστής θα παρθεί σύντομα κάποια στιγμή μετά τις γιορτές. Οπότε αυτός παντα θα έχει τον ρόλο του 2ου-3ου.

Άποψή μου μην δώσεις φράγκο.

Δημοσ.

Η πικρή πραγματικότητα είναι οτι τον θέλω για να παίζω ανθρώπινα league of legends και με την ευκαιρία είπα να παίζει και τίποτα παραπάνω και να μπορεί και να streamάρει και ασύρματα 1080 επιτέλους.

Είναι συνδεδεμένος με ps3/xbox και λειτουργεί καθημερινά για streaming ταινιών, όπου στα 1080p κολώνει ακόμα και ενσύρματα. Ο χειμώνας αναμένεται βαρύς φέτος αν κρίνω απο το πώς μπήκε ο Οκτώβριος οπότε δεν με πειράζει να δώσω "όσο για τόσα" για κάτι που θα μείνει και θα είναι καθημερινά χρηστικό ακόμα και μετά την αγορά τέρατος μετά τις γιορτές (ελπίζω).

Θα το σκεφτώ όμως να δώ τι άλλες λύσεις έχω.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :)

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία...

Πήρα όντως τον AMD athlon II X3 445 ΜΕ 71 ευρώ απο τον vision studio

Επίσης και μια ASrock N68-GE3 UCC κάπου στα 48ευρώ απο τον ίδιο

και μια Kingston 2gb DDR3 1060 37ευρώ

Όλα καλά μπήκαν στο παλιό κουτί και τέλος πάντων μια χαρούλα.

Όμως η μητρική ήταν αρκετά καλή ώστε με ένα Enable όλο κ όλο στο Bios και λίγο OC πάλι μέσα απο εκεί να έχω στην τελική έναν ακόμα πυρήνα ενεργοποιημένο και όλους να τρέχουν χωρίς ιδιαίτερο tweaking απο τα 3,1 στα 3,7 με temp ~36 στο idle.

Μάλλον θα το ρίξω στα 3,6 για να μην έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα :)

Απόλυτα ευχαριστημένος απο την αγορά και την προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και πήρα ουσιαστικά έναν Phenom II X4 B45 (945) με τα μισά $$ :-)

Μακάρι να είχε διαθεσιμότητα να έπαιρνα τον X2 που επίσης κατα περιπτώσεις ξεκλειδώνει, να γλύτωνα ακόμα περισσότερα .

Έχετε να προτείνετε κάτι να ανεβάσω/κατεβάσω δοκιμάσω;

Να πάω για τα 4.000 μιας και αυτή είναι η default συχνότητα των phenom?

yeyx43700.jpg

Δημοσ.

Τον έριξα στα 3,5 για σιγουριά γιατί στα 3,7 δεν μου τα έλεγε καλά με φόρτο. Ανέβασα και λίγο ρευματάκι ακόμα και όλα καλά θέλω να πιστεύω μιας και δεν καίγομαι τρομερά για επεξεργαστική ισχύ. Ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Θα του κάνω και κάνα stress test να δώ θερμοκρασίες και ανάλογα θα δώ αν με παίρνει να ανεβώ έστω λίγο...

Απλά δεν ξέρω γενικά τι σηκώνει ο συγκεκριμένος και αν υπάρχει γενικά προτεινόμενη μέθοδος να ανέβω και μέχρι που μιας και ελάχιστα έχω ασχοληθεί με oc στο παρελθόν και έχω stock cooler.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...