Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν και εντελώς off-topic τώρα, αν χρησιμοποιείτε αγγλικούς, σιγά σιγά το αυτί θα συνηθίσει αυτό που βλέπει το μάτι, και απλά μετά από ένα σημείο το μάτι θα πηγαίνει προς τους υπότιτλους μηχανικά, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει αυτά που άκουσες.

Το ωραίο χωρίς υπότιτλους είναι ότι παρατηρείς πολλά περισσότερα στις σκηνές μια ταινίας - σειράς, απ' ό,τι πριν. Οπότε αξίζει η εξάσκηση. Imho πάντα.

Μόνο house δεν μπορώ να δω έτσι. :P

Wash, νομίζω, δεν είμαι νομικός, ότι και για τη μετάφραση ενός πνευματικού δημιουργήματος χρειάζεται, κανονικά, έγκριση - άδεια από τον δημιουργό.

μα αυτο γινεται με μενα,καταλαβαινω τι λενε,και καμια φορα διαβαζω απο κατω για να σιγουρευτω...

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δίκτυο υπότιτλων του greeksubtitlesproject.com έχει δεχθεί νομικές απειλές και ως εκτούτου ζητήσαμε άσυλο από μια μη ευρωπαική χώρα. Μέχρι να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες χορήγησης ασύλου και πολεμοφοδίων θα παραμείνουμε στο κρυσφύγετο* μας. Επανερχόμαστε σύντομα.

*Υ.Γ Το κρυσφύγετο μας βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία στον βόρειο πόλο.

contact at greeksubtitlesproject.com

:fear:

Δημοσ.
Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολη τη συζητηση μεταξυ washcloud και saya, αλλα ειμαι πολυ περιεργος, μπορει καποιος να μου πει που υπηρχε τελικα η διαφωνια;

Κάτσε ρε μεγάλε, εγώ πλακώθηκα με τον/την saya (που έστειλε και πμ μάλιστα, γουαου), κι έρχεται ο αντιγραφέας προσωπικοτήτων να μου κλέψει τη δόξα; Δε θα το ανεχτώ! Να ανακαλέσεις εδώ και τώρα :P

Όχι επειδή συμφωνήσαμε σε μία ταινία να παίρνουμε αέρα :lol:

Δημοσ.
Κάτσε ρε μεγάλε, εγώ πλακώθηκα με τον/την saya (που έστειλε και πμ μάλιστα, γουαου), κι έρχεται ο αντιγραφέας προσωπικοτήτων να μου κλέψει τη δόξα; Δε θα το ανεχτώ! Να ανακαλέσεις εδώ και τώρα :P

Όχι επειδή συμφωνήσαμε σε μία ταινία να παίρνουμε αέρα :lol:

Γεια σου φιλτατε yannis27gr. Δηλωνω, μπροστα σε ολους τους συμμετεχοντες του θεματος, οτι θα αφιερωσω ολοκληρη την ημερα αυτη (Κυριακη) στο να καταλαβω τι σχεση εχει το οτι πλακωθηκες εσυ με την saya με την ερωτηση που εκανα σχετικα με το περιεχομενο της διαφωνιας Αυτης και του Washcloud.

Αν, λεω, άν τα καταφερω, τοτε δεν αποκλειω το ενδεχομενο να ανακαλεσω.

Μεχρι τοτε: ...

Να ζηλεύεις-να ζηλεύεις-ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ρε:P

Δημοσ.

Ναι ακυρο. Το μεσημερι παντως ανοιγε κανονικα αλλα δεν εμφανιζε αποτελεσματα στην αναζητηση. Αργοτερα που δοκιμασα να κατεβασω ειχε προβλημα. Τελικα ηρθε το λουκετο.:o

Δημοσ.
Το δίκτυο υπότιτλων του greeksubtitlesproject.com έχει δεχθεί νομικές απειλές και ως εκτούτου ζητήσαμε άσυλο από μια μη ευρωπαική χώρα. Μέχρι να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες χορήγησης ασύλου και πολεμοφοδίων θα παραμείνουμε στο κρυσφύγετο* μας. Επανερχόμαστε σύντομα.

*Υ.Γ Το κρυσφύγετο μας βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία στον βόρειο πόλο.

Τουλάχιστον βλέπουν το όλο πράγμα χιουμοριστικά.

Κάτι είναι κι αυτό...

Δημοσ.
Ναι ακυρο. Το μεσημερι παντως ανοιγε κανονικα αλλα δεν εμφανιζε αποτελεσματα στην αναζητηση. Αργοτερα που δοκιμασα να κατεβασω ειχε προβλημα. Τελικα ηρθε το λουκετο.:o

Απλα μας ενημερωνουν οτι εδω ειμαστε και θα ανοιξουμε λιαν συντομως..:mrgreen:

Δημοσ.

back alive and kicking, όπως γράφουν πάνω πάνω :-D

---------- Προσθήκη στις 10:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:47 ----------

miex, ακόμα το search δεν δουλεύει

Δημοσ.

Τα ιδια και τα ιδια... Το εχουμε πει τοσες και τοσες φορες, θελετε πελατεια; ριξτε τις τιμες. Απλα πραματα.

Δηλαδη ελεος ρε παιδες, στη διοικηση επιχειρησεων των ΑΕΙ τι τους μαθενουνς; Πως να κλεβουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...