Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαφάρι ενάντια στα site παροχής υποτίτλων έχει εξαπολύσει η Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ) με αποτέλεσμα όλες οι πηγές να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

Τις τελευταίες 2 ημέρες 6 site που παρέχουν ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές μεταφράσεις, σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, υπό τη μορφή υποτίτλων, δέχθηκαν ενημερωτική επιστολή από το νομικό τμήμα της ΕΠΟΕ που τα προειδοποιεί ότι η δραστηριότητά τους είναι παράνομη.

Τα περισσότερα από αυτά τα site ανέστειλαν αμέσως τη λειτουργία τους αν και, σύμφωνα με την ΕΠΟΕ, δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα των αποτελεσμάτων της γραπτής ενημέρωσης που εστάλη. Αυτή τη στιγμή τα site έχουν διαγράψει τους υποτίτλους και έχουν απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες τους.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το τσέκαρες; γιατί δοκίμασα πριν απο λίγο και τα περισσότερα είναι down

Χμ.. πραγματι, τα SubtitlesGR, Movieplace, Greeksubsproject δεν ανοιγουν καθολου αυτη τη στιγμη (λειτουργει το subs4free και το xsubs). Και νομιζα οτι ο topic starter μετεφερε την παλια ειδηση... Παλι τις μαλακιες αρχισανε?

Δημοσ.

Σιγα τα αυγα.Ας κανει ο,τι θελει η ΕΠΟΕ.Οσο για τους αλητες που την απαρτιζουν τους ξερουμε.Δεν κοιτανε τα χαλια τους καλυτερα?

Δημοσ.
Σιγα τα αυγα.Ας κανει ο,τι θελει η ΕΠΟΕ.Οσο για τους αλητες που την απαρτιζουν τους ξερουμε.Δεν κοιτανε τα χαλια τους καλυτερα?

Πραγματικα ειναι απιστευτα γελοιο το να καθονται και να ασχολουνται με το καθε ατομο που ειδε μια Αγγλοφωνη/Κινεζικη/Αλαμπουρνεζικη ταινια και αποφασισε να φτιαξει Ελληνικους υποτιτλους και να το χαρακτηριζουν ως "παρανομο". Αν ειναι δυνατον..

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει κάτι επίσημο ακόμη φίλε SteveAngello. Και το κείμενο που έβαλα παραπάνω, είναι από περσυνή παρόμοια περίπτωση. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Πάντως πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα βρούνε τρόπο να δημοσιεύσουν πάλι ελληνικούς υποτίτλους.

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή όσα ξέρω έχουνε κλείσει, μήπως υπάρχει κάποιο ανοιχτώ που μου διαφεύγει;; Το xsubs δεν ανανεώνει αυτές τις μέρες υπότιτλους νομίζω...

Δημοσ.

μ αυτό τι παίζει τελικά

απαγορεύεται η γραπτή μετάφραση ή και η προφορική,να ξέρω αν είναι,μη μου πει κανείς δε ξέρω αγγλικά κάνε μετάφραση και την πατήσω επειδή παραβίασα το copyright,

Δημοσ.
μ αυτό τι παίζει τελικά

απαγορεύεται η γραπτή μετάφραση ή και η προφορική,να ξέρω αν είναι,μη μου πει κανείς δε ξέρω αγγλικά κάνε μετάφραση και την πατήσω επειδή παραβίασα το copyright,

Με την προφορικη μεταφραση πληρωνεις προστιμο αν σε ακουσουν αλλιως ειναι 3μηνη φυλακιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...