jemadux Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 θελω να βαλω archlinux αλλα το προβλημα ειναι οταν εχω KDE το κανει σαν να ειναι gtk πχ στην αλεπου ... υπαρχει κατι σαν πακετο ή ρυθμιση ωστε να την κανει να μοιαζει σαν Qt εφαρμογη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Βγαλε ενα screenshot να καταλαβουμε τι εννοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 χμμ τωρα δεν εχω το μηχανημα... jim_p τωρα εχεις λογικα openbox... βαλε πχ fluxbox και ανοιξε τον iceweasel ... οπως ειναι στο fluxbox ετσι ακριβως ειναι και στο KDE ... .. και κατι ακομα... φενετε μια gtk εφαρμογη gtk εγω θελω μια gtk εγαρμογη να φαινεται σαν Qt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ναι, αφού ο firefox είναι γραμμένος για GTK. Ψάξε για κανα theme που να μοιάζει με αυτό της Qt αλλιώς δεν ξέρω αν γίνεται κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ναι, αφού ο firefox είναι γραμμένος για GTK. Ψάξε για κανα theme που να μοιάζει με αυτό της Qt αλλιώς δεν ξέρω αν γίνεται κάτι... nullscan , δεν καταλαβες.. στο openSuSE KDE/ fedora KDE / kubuntu αμα βαλεις gtk εφαρμογη τοτε φαινεται σαν Qt απορω πως μπορει να γινει κατι τετοιο σε μια καπως λιγο hardcore διανομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κατάλαβα πολύ καλά, εσύ μάλλον δέν κατάλαβες. Τέλος πάντων, ιδού: KDE Firefox Theme Επίσης θα χρειαστεί να ψάξεις για το config αρχείο του firefox που αλλάζει την επιλογή των dialogs που χρησιμοποιεί ο firefox από τα build in στα deafults του DE σου. Κάπου στο userChrome.css ίσως αλλά μπορεί να είναι και σε κάποιο άλλο αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για μισο... Μια εφαρμογη gtk φαινεται με look των windows 2000 γιατι - δεν εχεις εγκατεστημενο καποιον gtk engine - δεν εχεις ορισει καποιο συγκεκριμενο θεμα για να χρησιμοποιει το συστημα στις gtk εφαρμογες. Ενας engine που προσαρμοζει το θεμα του kde πανω στις gtk εφαρμογες ειναι ο gtk-qt-engine. Αφου τον εγκαταστησεις, θα δημιουργηθει μεσα στο systemsettings σου το σχετικο κομματι για το θεμα στις gtk εφαρμογες. http://rafal.zelazko.info/wp-content/uploads/2009/10/kde4_gtk_styles_and_fonts.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω...οταν το βαλω θα σας πω νεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 >pacman -S gtk-chtheme και μετά >$kdesu gtk-chtheme κι εκεί όρισε το qtcurve και θα είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 @giannis12a Αυτο ειναι για αλλο σκοπο. Ειναι για να ορισεις το gtk θεμα σε εφαρμογες που θα τρεχουν με δικαιωματα root. Επισης, το qtcurve ειναι αλλη ιστορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 @giannis12aΑυτο ειναι για αλλο σκοπο. Ειναι για να ορισεις το gtk θεμα σε εφαρμογες που θα τρεχουν με δικαιωματα root. Επισης, το qtcurve ειναι αλλη ιστορια... Ναι ρε συ, δίκιο έχεις. Έχω την εντύπωση όμως , πως άν δώσει gtk-chtheme χωρίς το kdesu που είναι για τον root, τότε αλλάζει του χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω χρειάζεσαι το gtk-qt engine. Δες εδώ: http://kde-look.org/content/show.php?content=9714 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 http://wiki.archlinux.org/index.php/Uniform_Look_for_QT_and_GTK_Applications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω χρειάζεσαι το gtk-qt engine. Δες εδώ: http://kde-look.org/content/show.php?content=9714 Η gtk-qt-engine προκαλεί αδικαιολόγητη καθυστερηση στις gtk2+ apps, καλύτερα να τρεξει το gtk-chtheme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 βασικα εβαλα το arch με kde και δεν ειχε βασικα προγραμματα.... θα παω να βαλω σημερα gnome ... sorry for the post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.