Προς το περιεχόμενο

ποιο απο τα 3 laptops?

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εξαρτάται για τι χρήση το θέλεις;

για γενικη χρηση το θελω..internet,ταινιες,κανενα παιχνιδακι που και που..επισης σκεπτομαι να το κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο χρονικο διαστημα γινεται..

Σε συναρτηση πσντα με την αξιοπιστια των παραπανω εταιριων αλλα κ το service τους

Δημοσ.

Αν κι έχει την σωστότερη GPU (ΑΤΙ) το ΑΣΕΡ, σαν εταιρια πολλά ακούγονται και δεν πουλάει καλά λόγω κακής αξιοπιστίας και κακού ΄σερβις.

δεν έχω προσωπική εμπειρία τονίζω(για να μην τους αδικήσω) αλλά έχω διαβάσει πολλά αρνητικά απο΄ χρήστες...

αν θές αξιοπιστίa εννοείται το L.

Δημοσ.
Σίγουρα όχι το acer

απο πια αποψη οχι το acer?εχει την μεγαλυτερη οθονη,ιδιο επεξεργαστη με το lenovo αλλα μεγαλυτερη μνημη και χωρητικοτητα απο αυτο.

το hp εχει καλυτερο επεξεργαστη και οθονη led.

απο θεμα καρτας γραφικων δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη αποτε θα ηθελα μια γνωμη(αν και πιστευω και με τις 3 θα ειμαι οκ αφου για παιχνιδια δεν προοριζεται,μονο κανενα ποδοσφαιρακι).

απο αποψη αξιοπιστιας εταιριων και μαρκας τι γινεται?

τελος αν δεν βρω το hp,καλυτερο μεταξυ lenovo και acer πιο ειναι??

Δημοσ.

σύμφωνα με τα παράπανω :

1. Το acer ξέχασε το, δεν είναι διαθέσιμο καθώς επίσης και αλλού να το βρείς δεν καλύπτει τις προυποθέσεις αξιοπιστίας και service

2. To HP ενώ έχει πολύ καλό επεξεργαστή, έχει μάπα κάρτα γραφικών

3. Το Lenovo έχει μεν χειρότερο επεξεργαστή απο το HP, αλλά έχει καλύτερη gpu. Φαίνεται να έχει την καλύτερη ισορροπία απο τα 3 για τις ανάγκες σου, αλλά για παιχνίδια μην έχεις και πολύ μεγάλες απαιτήσεις.

Επίσης το getitnow δεν βλέπω να γράφει πουθενά για την διάρκεια της εγγύησης, που είναι πολύ σημαντικό.

Δικιά μου πρόταση είναι να βάλεις λίγα λεφτά παραπάνω 50-80€ και να κοιτάξεις ενα απο τα ακόλουθα αν σκοπεύεις να παίξεις και κάτι αλλο εκτός απο ποδοσφαιράκια, με το 1 να είναι η πρόταση μου

1.Dell Inspiron 15R (N5010)

2.ASUS A52JR-SX129V

3. HP G62-b60ev/sv

Δημοσ.

+1000 στις παραπάνω 3 επιλογές.

Το STudio είναι κορυφή μηχάνημα τέρας κατασκευής /αξιοπιστίας και το σέρβις 2 έτη στο σπίτι σου ...άπαικτο.

Το HP είναι στη μεσαία κατηγορία ποιοτικά αλλά σε αυτά τα λεφτά έχει τον καλύτερο επεξεργαστή.

και η ASUS είναι μια εταιρία που έχει κτίσει όνομα τόσα χρόνια στο χώρο και κάπου διάβασα ότι τα laptop που βγάζει έχουν το μικρότερο failure rate παγκοσμίως!

όποιο από τα 3 και να πάρεις είναι άριστη αγορά για τόσα χρήματα...

αν έβαζες άλλα 100€ όμως πήγαινες σε ανώτερη κατηγορία με αποτέλεσμα το χρονικό ορίζοντα να τον παρατείνεις κατά πολύ..("να το κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο χρονικο διαστημα γινεται.."): για αυτό διάβασε το δίπλα νήμα "laptop KATΩ ΑΠΟ 800€"

Δημοσ.
σύμφωνα με τα παράπανω :

1. Το acer ξέχασε το, δεν είναι διαθέσιμο καθώς επίσης και αλλού να το βρείς δεν καλύπτει τις προυποθέσεις αξιοπιστίας και service

2. To HP ενώ έχει πολύ καλό επεξεργαστή, έχει μάπα κάρτα γραφικών

3. Το Lenovo έχει μεν χειρότερο επεξεργαστή απο το HP, αλλά έχει καλύτερη gpu. Φαίνεται να έχει την καλύτερη ισορροπία απο τα 3 για τις ανάγκες σου, αλλά για παιχνίδια μην έχεις και πολύ μεγάλες απαιτήσεις.

Επίσης το getitnow δεν βλέπω να γράφει πουθενά για την διάρκεια της εγγύησης, που είναι πολύ σημαντικό.

Δικιά μου πρόταση είναι να βάλεις λίγα λεφτά παραπάνω 50-80€ και να κοιτάξεις ενα απο τα ακόλουθα αν σκοπεύεις να παίξεις και κάτι αλλο εκτός απο ποδοσφαιράκια, με το 1 να είναι η πρόταση μου

1.Dell Inspiron 15R (N5010)

2.ASUS A52JR-SX129V

3. HP G62-b60ev/sv

συμφωνω απόλυτα μαζι σου.

αξιόπιστες επιλογες.

Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...