gkokki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Φίλοι μου καλημέρα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (ώστε κι εγώ με την σειρά μου να βοηθήσω κάποιον φίλο) λέγοντάς μου με ποιό προγραμματάκι και πως μπορεί κάποιος απο το εξωτερικό να μπαίνει στο internet με Ελληνική IP ? Να 'στε όλοι καλά
isay Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για ποια χρήση θες την ελληνική IP; Η απάντηση σου, ορίζει και τις οδηγίες. Ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=354883
gkokki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για ποια χρήση θες την ελληνική IP; Η απάντηση σου, ορίζει και τις οδηγίες. Ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=354883 Φίλε isay, σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Με το link που μου έδωσες έπεσες διάνα στο τι θέλει να κάνει ο φίλος (θέλει να μπορεί να βλέπει κάποια Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια που παίζουν στο internet και τα οποία δεν μπορείς να δεις αν δεν μένεις Ελλάδα). Διάβασα, ενημερώθηκα και σήμερα - αύριο θα επικοινωνήσω με τον φίλο για να το παλέψουμε. Απ' ό,τι διάβασα, οι διάφοροι proxy που προτείνουν τα παιδιά δεν είναι πάντα ενεργοί και πρέπει συνεχώς να δοκιμάζεις διαφορετικούς. Υπάρχει κάποιος πιό "μόνιμος" τρόπος μιάς και ο φίλος έχει βασικές γνώσεις σε PC ? Να 'στε όλοι καλά
isay Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Φίλε isay,σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Με το link που μου έδωσες έπεσες διάνα στο τι θέλει να κάνει ο φίλος (θέλει να μπορεί να βλέπει κάποια Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια που παίζουν στο internet και τα οποία δεν μπορείς να δεις αν δεν μένεις Ελλάδα). Διάβασα, ενημερώθηκα και σήμερα - αύριο θα επικοινωνήσω με τον φίλο για να το παλέψουμε. Απ' ό,τι διάβασα, οι διάφοροι proxy που προτείνουν τα παιδιά δεν είναι πάντα ενεργοί και πρέπει συνεχώς να δοκιμάζεις διαφορετικούς. Υπάρχει κάποιος πιό "μόνιμος" τρόπος μιάς και ο φίλος έχει βασικές γνώσεις σε PC ? Να 'στε όλοι καλά Αν ο φίλος σου εχει βασικές γνώσεις και κάθε μέρα θα σε πρήζει, πες του οτι η μονη λειτουργικη λύση ειναι να πληρώνει 20 ευρώ/μήνα σε μια απο τις τρεις συνδρομητικές υπηρεσίες streaming ελληνικών καναλιων.
gkokki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Αν ο φίλος σου εχει βασικές γνώσεις και κάθε μέρα θα σε πρήζει, πες του οτι η μονη λειτουργικη λύση ειναι να πληρώνει 20 ευρώ/μήνα σε μια απο τις τρεις συνδρομητικές υπηρεσίες streaming ελληνικών καναλιων. Φίλε isay, δεν δοκιμάσαμε ακόμα την λύση των proxy αλλά όπως κι εσύ είπες μάλλον θα υπάρχει καθημερινό πρόβλημα και εγώ, δυστυχώς, δεν θα έχω τον χρόνο να τον βοηθάω. Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι αυτές τις 3 υπηρεσίες για streaming ελληνικών καναλιών ? Ποιές είναι και αν είναι αξιόπιστες ? Να 'σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.