spanakotyropita Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 γειά σας.έχω ένα λαπτοπ της sony(vgn-fw31m).αντιμετωπίζω πρόβλημα με το tractor που δουλεύει μαζί με μία επαγγελματική κάρτα ήχου(focusrite saffire 6 usb).μου κάνει θόρυβο (χριτς χριτς)όταν παίζω μουσική σε κομμάτια με χαμηλές συχνότητες.έχω δοκιμάσει να την συνδέσω σε άλλη θύρα usb,έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλλώδιο,έχω δοκιμάσει να ξαναεγκαταστήσω απο την αρχή drivers κάρτας ήχου και traktor,έχω δοκιμάσει να βάλω να παίξω και με άλλο πρόγραμμα (virtual dj)και πάλι τα ίδια.επειδή είναι εργαλείο δουλειάς,άν κάποιος γνωρίζει κάτι η βοήθεια του θα ήταν παρα πολυ πολύτιμη. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stavros100 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 γειά σας.έχω ένα λαπτοπ της sony(vgn-fw31m).αντιμετωπίζω πρόβλημα με το tractor που δουλεύει μαζί με μία επαγγελματική κάρτα ήχου(focusrite saffire 6 usb).μου κάνει θόρυβο (χριτς χριτς)όταν παίζω μουσική σε κομμάτια με χαμηλές συχνότητες.έχω δοκιμάσει να την συνδέσω σε άλλη θύρα usb,έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλλώδιο,έχω δοκιμάσει να ξαναεγκαταστήσω απο την αρχή drivers κάρτας ήχου και traktor,έχω δοκιμάσει να βάλω να παίξω και με άλλο πρόγραμμα (virtual dj)και πάλι τα ίδια.επειδή είναι εργαλείο δουλειάς,άν κάποιος γνωρίζει κάτι η βοήθεια του θα ήταν παρα πολυ πολύτιμη. ευχαριστώ εκ των προτέρων. φιλε μου εγω δεν ξερω να σου απαντησω στο προβλημα αυτο ισος μπορει να φταίνε τα ηχεια .. απλα με τιν ευκαιρία που εχεις αυτη τιν καρτα θελω να σε ρωτήσω αν εχεις δει διαφορά σε ποιότητα ηχου σε αναπαραγωγή μουσικής στο λαπτοπ σου .. σε ρωταω γιατι εχω τιν ίδια καρτα. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.