Προς το περιεχόμενο

αγορα κινητου,μπορω να κινηθω νομικα ?

marvelakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απαγορευετε και η μεταπωληση προιοντων...

παντως ειναι fail να μπαινεις να κατηγορεις καποιον για κατι που δεν ηξερες και μετα να γυρνας την κουβεντα οτι δεν συνεβει σε σενα...

η apple απ οσο ξερω δεινει 1 χρονο εγγυηση αν βρεις ακρη με την κοινοτικη οδηγια για τα 2 ετη οκ.

τελος καλο θα ηταν να αγοραζετε απο ιδιωτες μονο χερι με χερι...

Δημοσ.

fin αυτο ειναι το θεμα οχι μονο μου ειπε οτι εχει εγγυηση μου στειλε κ φοτογραφιες με την εγγυηση που προφανως ηταν απο αλο κινητο η εγγηυση κ δεν μου στειλε την αποδειξη αγορας...γτ δεν ειχε ελεγε πως το κινητο ειναι ελληνικο αλα ειναι αγορασμενοα πο εξωτερικο,προφανος απο e bay.

ξερω ρε φιλε αν μπενουν ελληνικα η οχι χαλαρωσε κ custom ρομ εχω βαλει σε android κινητα κ jlb κανω σε iphone δεν ειμαι απο βουνο...απλα ο τυπος μου κανε κομπινα.δεν θα ασχοληθω απλα λεω θα μπορουσα π.χ αν ηθελα να κανω κατι νομικα?

---------- Προσθήκη στις 16:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ----------

αυτο φιλε kage ποτε το κανα ?

παντως ειναι fail να μπαινεις να κατηγορεις καποιον για κατι που δεν ηξερες και μετα να γυρνας την κουβεντα οτι δεν συνεβει σε σενα...

Δημοσ.

Mπορείς να πας στο πλησιέστερο αστυνόμικο τμήμα και να κάνεις μια καταγγελία για εξαπάτηση κι αν θέλεις μήνυση!

θα ασκηθεί εναντίον του 24ωρο ή 48ωρο (ανάλογα την κατάσταση) αυτόφωρο.Αν βρεθεί θα συληθεί αρχικά για να απολογηθεί στον εισαγγελέα την επομένη εργάσιμη.

Αν ο εισαγγελεύς κρίνει ότι είναι ένοχος, τότε και μόνο τότε θα οριστεί ημερ. δικάσιμος!

Αργότερα (μπορεί και μέχρι 4 χρόνια,ανάλογα τις αναβολές) θα βρεθείτε και οι δυο στα δικαστήρια.

Το πιο απλό πράγμα είναι να του κάνεις μια αρνητική αξιολόγηση και λήξη εκεί το θέμα.

Θεωρώ ότι είναι πολύ ασήμαντο το γεγονός ώστε να κινηθείς νομικά. θα χάσεις το χρόνο σου και τα χρήματα σου!

φιλικά Αντώνης

Δημοσ.

Δεν το πουλάς σε άλλον να ησυχάσεις μια και έξω;

Γιατί για να το αγοράζεις μεταχειρισμένο μάλλον δεν είσαι(χωρίς παρεξήγηση) και ο Λάτσης και μία δίκη θα σου κοστίσει πιο πολύ από το κινητό... Και δεν ξέρω και τι παίζει με την μεταπώληση νομικά! Κοινώς μην βρεθείτε και οι δύο υπόλογοι στο τέλος!

Δημοσ.

Ελλάς το μεγαλείο σου. Γιατί τέτοια δικομανία; Φυσικά και μπορείς να κινηθείς νομικά. Το θέμα είναι αν πρέπει να κινηθείς κατ' αυτόν τον τρόπο. Η απάντηση στο τελευταίο είναι φυσικά αρνητική. Όχι μόνο θα θα πληρώσεις δυο φορές το κινητό σου αλλά θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την υπόθεση σου. Απλώς φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι πιο ενημερωμένος ώστε να μην τίθενται τέτοια ζητήματα.

Δημοσ.

Μήπως έκαψες το κινητό με κανα φλασάρισμα και ψάχνεσαι τώρα ;

Αλλιώς είναι ασήμαντο το γεγονός ότι δεν έχει την επιθυμητή γλώσσα..Γιατί αν ξέρεις να κάνεις αυτά που είπες,θα ξέρεις και αγγλικά οπότε δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...