marvelakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα αγορασα ενα κινητο απο αγγελια η συναλαγη εγινε μεσο acs μου στειλε το κινητο αλα ειναι αγγλικο ενω ελεγε οτι ειναι ελληνικο. μπορω να κινηθω νομικα ?
Haldol Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασες πρώτα να κινηθείς... σαν άνθρωπος; Δηλαδή να επικοινωνήσεις μαζί του; ΥΓ: Τι εννοείς «Ελληνικό κινητό»;
marvelakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ναι το εκανα εστειλα μνμ αλα δν απανταει ειχε 22 trades ... εχει περασει κανα 10ημερο. η αγγελια ελεγε ελληνικο 3gs με εγγυηση,συνενωηθηκα μεσο p.m οταν το παρελαβα το κινητπ δεν ηταν ελληνικο κ δεν υπηρχε καμια εγγυηση. μπορω να κινηθω νομικα καπως?
Haldol Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το iPhone 3GS κυκλοφόρησε πέρυσι τον Αύγουστο. Δεν έχει παρέλθει διετία, συνεπώς ακόμα και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας να αγοράστηκε ισχύει η εγγύησή του κανονικότατα. Για τουλάχιστον έντεκα μήνες ακόμα, ανάλογα με το πότε έγινε η αγορά. Επίσης, ακόμα και αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε αγορασμένο από Αγγλία δεν βλέπω το λόγο που σε ενοχλεί. Όλες οι συσκευές είναι ίδιες, έχουν τις ίδιες δυνατότητες, είναι factory unlocked και η εγγύηση ισχύει σε όλη την Ευρώπη, ανεξαρτήτως του που αγοράστηκε. Συνεπώς μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει, παρά σε κορόιδεψε ο πωλητής.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ναι το εκανα εστειλα μνμ αλα δν απανταει ειχε 22 trades ...εχει περασει κανα 10ημερο. η αγγελια ελεγε ελληνικο 3gs με εγγυηση,συνενωηθηκα μεσο p.m οταν το παρελαβα το κινητπ δεν ηταν ελληνικο κ δεν υπηρχε καμια εγγυηση. μπορω να κινηθω νομικα καπως? Πριν βιαστείς να κατηγορήσεις τον πωλητή σου, ψάξτο λίγο. Το iPhone έχει ελληνικό μενού, αρκεί να ξέρεις να το ενεργοποιήσεις. Στο αγγλικό μενού πηγαίνεις στα Settings > General > International > Language και επιλέγεις Greek.
marvelakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ok ευχαρηστω θα το ψαξω αλα για να ξερω σε παρομοια κατασταση θα μπορουσα να κανω κατι νομικα? χλωμο το βλεπω..σαν τι να του κανα ? απο περιεργια ροταω
marvelakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 αυτο ροταω μπορω να κανω κατι π.χ σε παρομοια κατασταση? π.χ αγοραζω ενα κινητο οπως τωρα κ μου λεει το πωλητης ειναι ελληνικο εχει εγγυηση κ ολα κ μου στελνει το ιδιο κινητι απλα δεν ειναι ελληνικο ειναι κ χωρεις εγγυηση,μπορω να κανω κατι γιαυτο ? οχι σωστα? γτ μου λεει ενας γνωστος σε παρομοια κατασταση θα το ψαχνε νομικα να του κανει κατι ...του λεω 1:δεν γινετε 2:πολη ταλεπωρια για το τπτ
bluesattack Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 αυτο ροταω μπορω να κανω κατι π.χ σε παρομοια κατασταση? Ε αφου δεν βλεπεις απαντησεις... .Η μη νομικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι χλωμο σε τετοιες περιπτωσεις .Πρεπεις να πας την ..αλληλογραφια , τι συμφωνησατε, να αποδειξεις οτι δεν συμφωνησατε αλλα τηλεφωνικα η σε κτ'ιδιαν συναντηση κλπ ,οτι το προιον ειναι αυτο και δεν παρουσιαζεις κατι αλλο και τρεχα γυρευε.1.Χερι με χερι 2.αποδοχη του οποιου ρισκου και προσευχη
marvelakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κ αντε παω την αληλογραφια ...την δεχοντε δεν εχουμε υπογραψει τπτ ουτε εχει γινει καμια συμφωνια ...για εξηγησε το μου.σ ευχαρηστω ---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:52 ---------- δεν μηλαμε πελον γιαυτο απλα λεω σε παρομοια κατασταση για να ξερω τι μου γινετε .ευχαρηστω
dismemberer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μπορώ να κινηθώ νομικά για κάποιον που μου γυρίζει τα άντερα με την ορθογραφία του?
Finn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να φάω μπαν αλλα δε πειράζει. Οι υπολογιστές και τα κινητά δεν είναι για όλους.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Nα κινηθείς νομικά απέναντι σε εναν άνθρωπο ο οποιός σου πούλησε ενα κινητό που έχει διαφορετική γλώσσα και ενδεχομένως να πρέπει να επιλέξεις εσύ την Ελληνική; Καλύτερα γύρνα το σε καρτοτηλέφωνα.
marvelakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Tilemaxx τι να σου πω ? κ αν ρε φιλαρακι δεν εχει ελληνικα? μπορω να περασω με προγραμμα η εγγυηση ειναι το θεμα.αλα ειπα ροταω να ξερω σε παρομοια περιπτωση τι μπορω να κανω. αντι να πετας εξυπναδες καλυτερα αν δεν εχεις τι να πεις ,να μην γραφεις.το ιδιο παει κ στους απο πανω σου . ενταξει ορθογραφια φιλε μου dismemberer δεν εχω αλα τουλαχιστον εχω παιδεια,σεβομαι κ δεν μπενω να ειρονευτω.... φιλε μου fin αυτο που κολαει ? Μπορεί να φάω μπαν αλλα δε πειράζει. Οι υπολογιστές και τα κινητά δεν είναι για όλους.δεν εχουν ολα τα κινητα του εξωτερικου ελληνικο μενου κ το θεμα μου δεν ειναι το ελληνικο μενου ισα ισα που στα αγγλικα μου ειναι ποιο ευκολο για την εγγυηση με ενδιαφερει ...
Finn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κολλάει γιατί ένα κινητό όπως το iphone παίρνει ελληνικά πανεύκολα. Εγγύηση πως ξέρεις ότι δεν έχεις; Σου ταξε εγγύηση και δεν σου δωσε απόδειξη αγοράς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.