yincyun Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 και εκει που λες ενα απογευματάκι είπα να ασχοληθώ με το laptop μου... και διέγραψα εντελώς τον σκληρό νομίζοντας πως κάνω recovery.... και πλεον μάταια προσπαθώ να χρεισιμοποιήσω τα recovery disks για εγκατάσταση πάλι τον vista μιας και τα cds ειναι recovery και όχι setup... τώρα τι κάνω??
sistah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Πας σε εναν φιλο σου με μπυρες και σουβλακια και του ζητας ευγενικα να κατεβασει τα Windows 7 Ultimate (φτανει με τα vista!). To γραφεις σε ενα dvd και ΔΕΝ ξεχνας να ειναι bootable. Κανεις εγατασταση και εισαι παλι χαρουμενος! Την επομενη φορα, κοιτας λιγο το google πρωτου κανεις κατι που δεν εισαι σιγουρος.
tritonas00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 sistah +1. Καθαρη εγκατασταση των 7 περασμα απαραιτητων drivers(gpu και οτι αλλο νομιζεις) και τελος.
yincyun Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 πιστεψέ με έχο googlαρει αρκετα μετά απο το συμβάν. έχω και desktop οπότε δεν έχω μείνει χωρίς pc ultimate 7 εεε?? για xp ούτε λόγος? ξέρω είναι κόπος και όσο ψάχνω τόσο χάνομαι.... καμία ιδέα? το μόνο που βρήκα είναι με παράλληλη εγκατάσταση με διαμέριση partition... το θέμα ειναι οτι δεν έχω τίποτα να διαμερίσω πλέον
sistah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 πιστεψέ με έχο googlαρει αρκετα μετά απο το συμβάν. έχω και desktop οπότε δεν έχω μείνει χωρίς pc ultimate 7 εεε?? για xp ούτε λόγος? ξέρω είναι κόπος και όσο ψάχνω τόσο χάνομαι.... καμία ιδέα? το μόνο που βρήκα είναι με παράλληλη εγκατάσταση με διαμέριση partition... το θέμα ειναι οτι δεν έχω τίποτα να διαμερίσω πλέον Το θεμα ειναι να το ψαξεις πριν Δεν πειραζει, και τι εγινε? Στα pc (οπως και παντου) ετσι μονο μαθαινεις, οταν κανεις μ@λ@κια, και μετα το λιωνεις για να βρεις την ακρη η να δεις τι εφταιξε τελικα. Αφου δεν εχεις μεινει χωρις pc τοτε κρατα τις μπυρες και τα σουβλακια Γιατι XP? Τα 7 εχουν compatibility σχεδον σε ολα πλεον. Αν εχεις καποιον συγκεκριμενο λογο να βαλεις τα XP εστω σε partition, βαλτα. Εγω θα σου ελεγα να βαλεις τα 7 μονο. Αλλα εγω ειμαι εγω, οποτε ζυγισε τα αναλογα με το τι χρειαζεσαι πραγματικα και πραξε αναλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.