Προς το περιεχόμενο

Σκορπιοί

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα τελευταια βρίσκω στο μπάνιο μου κάτι μεγάλους μαυρους σκορπιούς! Ξέρει κανένας τι παγίδες ή κάτι αντίστοιχο που μπορώ να βάλω για να σταματήσει η εισβολή?

Σε περιπτωση τσιμπήματος τι πρέπει να γίνει άμεσα?

παρε μια αλοιφη που ειναι για τσιμπηματα εντομων οπως σφηκες,κτλ.

δεν ειναι δηλητηριωδεις οι δικοι μας μαυροι σκορπιοι,απλως θα πρηστει και θα ποναει για λιγο το σημειο στο οποιο σε τσιμπησανε.

με την αλοιφη θα σου περασει αμεσως.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...έλα που δεν είναι δηλητηριώδεις. Απλά το δηλητήριό τους είτε τόσο τοξικό δεν είναι, είτε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ανά τσίμπημα. Και για ορισμένες περιπτώσεις οργανισμών (μιας και δεν είαμστε όλοι το ίδιο) ίσως να καθίσταται μέχρι και θανατηφόρο, ειδικά αν πρόκειται για παιδί ή υπερήλικα ή ήδη ασθενή κλπκλπ (αναφυλακτικά σοκ, άλλες αλλεργίες κι αντιδράσεις - μέχρι ίσως και να πεθάνει ο άλλος απ' το φόβο του). Εδώ πεθαίνει κόσμος από μέλισσα.

Γενικά άμα συναντηθείτε με σκορπιούς, πάτε για καφέ, ανταλλάξτε ωροσκόπους, μιλήστε για Το Μνημόνιο - αλλά μην αλληλοτσιμπηθείτε.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως είναι θανατηφόρο το τσίμπημα απλά έχεις σχετικά χρόνο να πας στο νοσοκομείο.

Ενας γνωστός μετά από τσίμπημα, τη πάλεψε ζαλισμένος οδηγώντας και πήγε νομίζω μετά από κανένα 2ώρο.

Μπορεί να λέω και μαλακίες, δε θυμάμαι.

Δημοσ.

Της Ελλάδας όχι, δεν είναι θανατηφόροι για τον μέσο όρο (και για πολύ παραπάνω δλδ) του πληθυσμού.

Το να πας νοσοκομείο μετά από οποιοδήποτε τσίμπημα αράχνης, σκορπιού, μέλισσας και κροταλία, δεν είναι βέβαια άσχημη ιδέα.

• Moderators
Δημοσ.
Σκορπιοι στην Ελλαδα??Που εισαι ρε φιλε?Δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε Σκορπιο στην Ελλαδα....

Τι νοσοκομείο άμεσα; Οι σκορπιοί της ελλάδας δεν είναι θανατηφόροι

δεν ειναι δηλητηριωδεις οι δικοι μας μαυροι σκορπιοι,απλως θα πρηστει και θα ποναει για λιγο το σημειο στο οποιο σε τσιμπησανε.

με την αλοιφη θα σου περασει αμεσως.

Της Ελλάδας όχι, δεν είναι θανατηφόροι για τον μέσο όρο (και για πολύ παραπάνω δλδ) του πληθυσμού.

Offtopic, αλλα γιατι κολλησατε στους Ελληναρες σκορπιους? Αν ισχυει η τοποθεσια του ΤS, μενει αρκετα χιλιομετρα εκτος :lol:

Δημοσ.
Offtopic, αλλα γιατι κολλησατε στους Ελληναρες σκορπιους? Αν ισχυει η τοποθεσια του ΤS, μενει αρκετα χιλιομετρα εκτος :lol:

:lol:

Ναι αλλα ειναι ουνα φατσα ουνα ρατσα :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...