Προς το περιεχόμενο

Σκορπιοί

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι να μην υπαρχουν?αν εισαι σε υπογειο,ισογειο με αρκετη βλαστηση απ εξω και γυρω απο σπιτι ειναι φυσιολογικο να βρεις τα παντα.

στο animal planet υπηρχε εκπομπη με τυπους που αναλαμβαναν τετοιες εξοντωσεις,υποθετω θα βρεις και στην πολη σου

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα τελευταια βρίσκω στο μπάνιο μου κάτι μεγάλους μαυρους σκορπιούς! Ξέρει κανένας τι παγίδες ή κάτι αντίστοιχο που μπορώ να βάλω για να σταματήσει η εισβολή?

Αν εννοείς τέτοιους, ή άλλαξε σπίτι ΧΘΕΣ, ή βρες γρήγορα την γκόμενα που κεράτωσες και ζήτα της συγγνώμη.

Σε περιπτωση τσιμπήματος τι πρέπει να γίνει άμεσα?

Aν είναι τόσο μεγάλοι και μαύροι όπως λες, διαθήκη (την προλαβαί-δεν την προλαβαί)

πάντως υπάρχουν στην Ελλάδα και μαύροι&καφέ έχω δει και έναν σαν πρασινωπός ήταν.

Bάζελος; Πασόκος; Γκρηνπισιστής;

(εν τω μεταξύ δε νομίζω να είδες μαύρο, δε νομίζω να έχουμε στην Ελλάδα, μάλλον καφές θα ήταν και δεν θα είδες καλά - εκτός κι αν προσπάθησε να σου πουλήσει CD οπότε ΟΚ)

Σκορπιοι στην Ελλαδα??Που εισαι ρε φιλε?Δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε Σκορπιο στην Ελλαδα....

Οπουδήποτε εκτός κέντρου Αθήνας (πρέπει να αυτοκτονήσανε όλοι γύρω στις αρχές των 80ies λόγω νέφους) παίζει να υπάρχουν, και οπωσδήποτε σε άπασα την επαρχία.

Το θειαφι διωχνει οτιδηποτε ερπετε φιλε μου,το χρησιμοποιουσαμε στον στρατο

Ε τότε να ρίξει κάτι άλλο διότι ο σκορπιός περπατά

Δημοσ.

Αν είναι μεγάλοι και μαύροι , πιάστους και πούλα τους . Βάλε μια αγγελία εδώ στο Insomnia με φωτό και χάρισέ τους στην τελική. Κάποιοι θα τους θέλουν και μερικοί θέλουν να τους πετάξουν στην ταραντούλα τους.

Δημοσ.
Αν εννοείς τέτοιους, ή άλλαξε σπίτι ΧΘΕΣ, ή βρες γρήγορα την γκόμενα που κεράτωσες και ζήτα της συγγνώμη.

Bάζελος; Πασόκος; Γκρηνπισιστής;

(εν τω μεταξύ δε νομίζω να είδες μαύρο, δε νομίζω να έχουμε στην Ελλάδα, μάλλον καφές θα ήταν και δεν θα είδες καλά - εκτός κι αν προσπάθησε να σου πουλήσει CD οπότε ΟΚ)

χε χε και όμως είδα και τον είδα και πολύ καλά δεν ήταν τόσο μεγάλος όσο η photo από πάνω πάντως μαύρος ήταν στο χρώμα δεν ξέρω τώρα μάλλον θα βρισκότανε σε αλλαγή δέρματος οι σκόρπιοι βρίσκονται σε διαφορετικές παραλλαγές.

---------- Προσθήκη στις 12:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:31 ----------

Αν είναι μεγάλοι και μαύροι , πιάστους και πούλα τους . Βάλε μια αγγελία εδώ στο Insomnia με φωτό και χάρισέ τους στην τελική. Κάποιοι θα τους θέλουν και μερικοί θέλουν να τους πετάξουν στην ταραντούλα τους.

εγώ προσωπικά που έχω ταραντούλα και την έχω 3 χρόνια τώρα αν και μεγάλη δεν θα της έδινα πότε σκορπιούς κρίμα είναι μόνο και μόνο για να δω μάχη.:fear:

Δημοσ.
Δεν την δανείζεις στον τόπικ στάρτερ;

τρέμω και μόνο στην ιδέα:fear: αν θα τα βγάλει πέρα με τόσους σκόρπιους.

Δημοσ.

Τι νοσοκομείο άμεσα; Οι σκορπιοί της ελλάδας δεν είναι θανατηφόροι και το τσίμπημά τους άντε να είναι λίγο χειρότερο από κείνο της σφήκας (ανάλογα τον οργανισμό πάντα). Γενικά, τα ίδια πράγματα που κάνεις όταν σε τσιμπήσει σφήκα πρέπει να κάνεις και στον σκορπιό. Αμμωνία και καυτό νερό (50-60 βαθμοί, όχι βραστό) πάνω στο τσίμπημα βοηθάνε πολύ. Νοσοκομείο μόνο αν αισθάνεσαι περίεργα συμπτώματα ή είσαι αλλεργικός. Πάντως γεγονός είναι οτι όσο μικρότερος ο σκορπιός, τόσο περισσότερο πονάει το τσίμπημα. Και επίσης, το τσίμπημα του καφέ σκορπιού πονάει περισσότερο από εκείνο του μαύρου (με έχουν τσιμπήσει αμφότεροι).

Δημοσ.

Άμα είναι μεγάλοι και μαύροι σαν τον Shaq, είναι νοτιοαμερικάνικοι, Φρη, και το δηλητήριό τους είναι ισχυρότερο κι από τις ατάκες της Εύας όταν με βλέπει να σχολιάζω μπέημπς στο θρεντ των μελών με τις φωτό τους

Δημοσ.

Επειδή οι σκορπιοί δεν είναι έντομα (ανήκουν στις Αραχνίδες) και λόγο του τρόπου που συμπεριφέρονται τα συνήθη προϊόντα ίσως να μην λειτουργούν και τόσο αποτελεσματικά. Δοκίμασε με κάποιο άοσμο πετρελαιοειδές ή και βορικό οξύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...