patrasg15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 παιδια πηρα την nvidia gt 240 αλλά μόλις βάζω το cd μoυ: the nvidia setup program could not locate any drivers that they are compatible with your current hardware> ti na kanvω? οποιοσ ξερει ασ μου πει!
isay Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 παιδια πηρα την nvidia gt 240 alla molis bazv to ψδ σετθπ moy leei ayto: the nvidia setup program could not locate any drivers that they are compatible with your current hardware> ti na kanvω? οποιοσ ξερει ασ μου πει! Ισπανόφωνε (σετθπ) αφαίρεσες τους drivers της παλιάς κάρτας; Επίσης μήπως η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και γινεται conflict
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αφού απαντήσεις στα παραπάνω, κατέβασε και τους τελευταίους οδηγούς απ' το site της nVidia και άσε το cd.
patrasg15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αφού απαντήσεις στα παραπάνω, κατέβασε και τους τελευταίους οδηγούς απ' το site της nVidia και άσε το cd. φιλε μου πως διαγραφω τουσ παλιους?
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 1. Υπολογιστής -> Αφαίρεση ή αλλαγή προγραμμάτων -> Βρίσκεις τους προηγούμενους οδηγούς και πατάς διπλό κλικ.
patrasg15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 1. Υπολογιστής -> Αφαίρεση ή αλλαγή προγραμμάτων -> Βρίσκεις τους προηγούμενους οδηγούς και πατάς διπλό κλικ. επειδη ειμαι λιγο ασχετος που βλεπω πως λεγονται τα παλια drivers?
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τι κάρτα γραφικών είχες πριν; Ήταν nVidia ή ATi; Μπορείς να ανεβάσεις φωτό από αυτά που βλέπεις να σου πούμε ποιο να αφαιρέσεις; Αλλιώς γράψε εδώ ό,τι βλέπεις σχετικό με nVidia/ATi.
patrasg15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 δεν λεει πουθενα τιποτα απο τα δυο εβγαλα φωτο αλλα δεν ξερω πως την βρισκω:$ αλλα δεν εχει τιποτα απο τα δυο που μου ειπες
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ναι όντως, μπορεί να μιλάμε για κάποια Intel onboard της μητρικής. Ποια μητρική έχεις;
patrasg15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ναι όντως, μπορεί να μιλάμε για κάποια Intel onboard της μητρικής.Ποια μητρική έχεις; που την βρισκω αυτη?υγγνωμη φιλε μου για τισ (ηλιθιες) ερωτησεις
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το ποια μητρική έχεις μπορείς να το δεις με ένα σωρό τρόπους: 1. Απ' το κουτί της. 2. Απ' την απόδειξη. 3. Ανοίγοντας το κουτί και ψάχνοντας για το μοντέλο. 4. Τρέχοντας το cpu-z και ανατρέχοντας στην καρτέλα Mainboard, που είναι και το πιο εύκολο :Ρ Ερώτηση: πριν βάλεις την 240, έβγαλες κάποια άλλη, ή δεν είχες καθόλου κάρτα γραφικών πριν και έπαιζες με την onboard (σε περίπτωση που έχει η μητρική σου);
patrasg15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 επαιζα με την Onboard δεν ειχα αλλη και χθες που πηγα να την βαλω την συνδεσα εβαλα το cd και μου εβγαλε το μηνιμα που σου ειπα:/ model HEC 385WA-PTZ
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που γράφεις είναι το τροφοδοτικό σου μάλλον. Κατέβασε το cpu-z, τρέξ' το και πήγαινε στην καρτέλα Mainboard για να δεις το μοντέλο της μητρικής σου.
patrasg15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που γράφεις είναι το τροφοδοτικό σου μάλλον. Κατέβασε το cpu-z, τρέξ' το και πήγαινε στην καρτέλα Mainboard για να δεις το μοντέλο της μητρικής σου. πως κατεβαινει αυτο?:$
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.55-setup-en.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.