Προς το περιεχόμενο

προβλημα (nvidia)

patrasg15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηρα την nvidia gt 240 αλλά μόλις βάζω το cd μoυ: the nvidia setup program could not locate any drivers that they are compatible with your current hardware> ti na kanvω? οποιοσ ξερει ασ μου πει!

Δημοσ.
παιδια πηρα την nvidia gt 240 alla molis bazv to ψδ σετθπ moy leei ayto: the nvidia setup program could not locate any drivers that they are compatible with your current hardware> ti na kanvω? οποιοσ ξερει ασ μου πει!

Ισπανόφωνε (σετθπ) αφαίρεσες τους drivers της παλιάς κάρτας; Επίσης μήπως η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και γινεται conflict

Δημοσ.
Αφού απαντήσεις στα παραπάνω, κατέβασε και τους τελευταίους οδηγούς απ' το site της nVidia και άσε το cd.

φιλε μου πως διαγραφω τουσ παλιους?

Δημοσ.
1. Υπολογιστής -> Αφαίρεση ή αλλαγή προγραμμάτων -> Βρίσκεις τους προηγούμενους οδηγούς και πατάς διπλό κλικ.

επειδη ειμαι λιγο ασχετος που βλεπω πως λεγονται τα παλια drivers?

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών είχες πριν; Ήταν nVidia ή ATi;

Μπορείς να ανεβάσεις φωτό από αυτά που βλέπεις να σου πούμε ποιο να αφαιρέσεις;

Αλλιώς γράψε εδώ ό,τι βλέπεις σχετικό με nVidia/ATi.

Δημοσ.

δεν λεει πουθενα τιποτα απο τα δυο εβγαλα φωτο αλλα δεν ξερω πως την βρισκω:$ αλλα δεν εχει τιποτα απο τα δυο που μου ειπες

Δημοσ.
Ναι όντως, μπορεί να μιλάμε για κάποια Intel onboard της μητρικής.

Ποια μητρική έχεις;

που την βρισκω αυτη?υγγνωμη φιλε μου για τισ (ηλιθιες) ερωτησεις

Δημοσ.

Το ποια μητρική έχεις μπορείς να το δεις με ένα σωρό τρόπους:

1. Απ' το κουτί της.

2. Απ' την απόδειξη.

3. Ανοίγοντας το κουτί και ψάχνοντας για το μοντέλο.

4. Τρέχοντας το cpu-z και ανατρέχοντας στην καρτέλα Mainboard, που είναι και το πιο εύκολο :Ρ

Ερώτηση: πριν βάλεις την 240, έβγαλες κάποια άλλη, ή δεν είχες καθόλου κάρτα γραφικών πριν και έπαιζες με την onboard (σε περίπτωση που έχει η μητρική σου);

Δημοσ.

επαιζα με την Onboard δεν ειχα αλλη και χθες που πηγα να την βαλω την συνδεσα εβαλα το cd και μου εβγαλε το μηνιμα που σου ειπα:/

model HEC 385WA-PTZ

Δημοσ.

Αυτό που γράφεις είναι το τροφοδοτικό σου μάλλον.

Κατέβασε το cpu-z, τρέξ' το και πήγαινε στην καρτέλα Mainboard για να δεις το μοντέλο της μητρικής σου.

Δημοσ.
Αυτό που γράφεις είναι το τροφοδοτικό σου μάλλον.

Κατέβασε το cpu-z, τρέξ' το και πήγαινε στην καρτέλα Mainboard για να δεις το μοντέλο της μητρικής σου.

πως κατεβαινει αυτο?:$

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...