Προς το περιεχόμενο

Tι αλλαγες θα θελατε να γινουν στα Windows 8

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι για χαλαρη κουβεντουλα .. τι θα προτιμουσατε να αλλαξει-προστεθει-αφαιρεθει στην επομενη εκδοση των Windows?

Εγω θα ηθελα να δω

1.ενα καινουργιο file system ή μια ριζικη ανανεωση του υπαρχοντος

2.modular-stripped kernel (για να δουμε τι θα γινει με τον minwin)

3.μικροτερο μεγεθος εγκαταστασης (συνεπεια του απο πανω)

4.ανανεωμενο UI (?)

5.δυνατοτητα επιλογης default software προς εγκατασταση στον installer(οχι π.χ αν δεν θελει καποιος το media center να πρεπει να το αφαιρεσει μετα την εγκατασταση)

φυσικα υπαρχουν και πολλα αλλα ..απλα αυτα τωρα μου ερχονται στο μυαλο.

Περιμενω να ακουσω αποψεις.

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να μην βγουν καθόλου:-D:-D:-D:-D:-D Ακόμα έχω τα XP και δεν βλέπω κανέναν λόγο να τα αλλάξω με τα 7.Πόσο μάλλον με τα 8

Δημοσ.

να σε καλά ρε τρίτωνα, σοβαρά να σε καλά

ακόμα γελάω :lol::lol::lol::lol::lol:

άμα προσθέσεις και την αλλαγή ui οποτε θες έχεις πέσει με τα μούτρα στην υπογραφή σου και το thread μετά μάλλον μοιάζει με ειρωνικό :shifty::-)

Δημοσ.

Να βγουν όταν έχουν κάτι πραγματικά ουσιαστικό να προσφέρουν :P

Είμαι κανα χρόνο με τα 7 και δε μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει κάτι που μ ενοχλεί. Το βασικό που θέλω είναι να μην αφαιρέσουν functionalities που ήδη υπάρχουν και βολεύουν (το συνηθίζουν τελευταία).

Τα 1-2 δεν ξέρω τι ακριβώς συνέπειες/βελτιώσεις θα φέρουν :)

Το νέο file system ακουγόταν απ τα Vista (αν θυμάμαι καλά). Δεν ξέρω πόσο καλό θα ναι αυτό μιας και πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα συμβατότητας με τ άλλα λειτουργικά.

Το μικρότερο μέγεθος εγκατάστασης θα βοηθούσε στους SSD αλλά ελπίζω μέχρι να βγουν, το κόστος & μέγεθος των SSD να χει βελτιωθεί σημαντικά.

Το 4. είναι standard (είτε για καλό είτε για κακό) σε κάθε έκδοση και το 5. έχω να το δω απ τα 98/ME και ήταν ψιλοχρήσιμο.

Ίσως κάποιες built-in δυνατότητες παραμετροποίησης (UI & άλλες) να ταν χρήσιμες που τώρα πραγματοποιούνται μέσω διαφόρων tweaking utilities.

edit: Και να μη γίνει flame αυτό το thread επίσης.

Δημοσ.
να σε καλά ρε τρίτωνα, σοβαρά να σε καλά

ακόμα γελάω :lol::lol::lol::lol::lol:

άμα προσθέσεις και την αλλαγή ui οποτε θες έχεις πέσει με τα μούτρα στην υπογραφή σου και το thread μετά μάλλον μοιάζει με ειρωνικό :shifty::-)

Θα παρακαλεσω να μην παρεκτρεπομαστε

@antonl πιστευω οτι τα πλεονεκτηματα ξεχωριστου-ενωμενου-αυτονομου kernel και οχι κατι χιλιαδες σκορπια αρχεια μπορει να ωφελεισει παρα πολυ τοσο στην ταχυτητα οσο και στην σταθεροτητα και πιστευω πως θα γινει η ενσωματωση του minwin.Ο χρονος θα δειξει.

Δημοσ.

file system, θα συμφωνήσω για τον πυρήνα και με το διπλό παράθυρο για τον explorer, κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με το λειτουργικό.

Δημοσ.

Η κάθε άδεια να εγκαθίσταται σε τρεις (3) υπολογιστές.

Με την ίδια τιμή πάντα! Ζητάω πολλά;

Έχω έξη (6) υπολογιστές και έχω πληρώσει έξη άδειες. Από Home Premium μέχρι Ultimate.

Επίσης στα Win8 θα ήθελα κάθε τρεις άδειες που αγοράζεις να σου δίνουν την τέταρτη δώρο!

Αθάνατο Linux. Το έχω αποκτήσει 116 φορές (116 άδειες) και ΟΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ!!ste10.png

Δημοσ.
Θα παρακαλεσω να μην παρεκτρεπομαστε

.

μάλλον με παρεξήγησες @τρίτωνα

ζητάς μονο το kernel για install

ζητάς άλλο filesystem

ζητάς άλλο ui

αλλα αν ζητήσεις και την εναλλαγή ui ανάλογα με το γούστο σου δεν μιλάς σίγουρα για windows αλλα για linux

χρηστης και τον δυο διανομών στην υπογραφή σου και μιας και στο θέμα σου για το project στα παλιά pc δεν έχω γράψει να σου δώσω συγχαρητήρια από εδώ

Δημοσ.
μάλλον με παρεξήγησες @τρίτωνα

ζητάς μονο το kernel για install

Ζητησα ξεχωριστο-minimal-ανεξαρτητο kernel να τρεχει απο κατω και οχι να μπορω να τον εγκαταστησω μονο αυτον χωρις τα υπολοιπα!Δηλαδη ενα μαζεμα των αρχειων που τον απαρτιζουν.Ισως δεν το εκανα σαφες απτην αρχη.

ζητάς άλλο filesystem

ή ριζικη αλλαγη του υπαρχοντος οπως εχω γραψει

Δεν ζητησα πουθενα να μπει ως file system το ext 2,3,4 reizerfs,btrfs ή ξερω γω τι αλλο.

ζητάς άλλο ui

ναι ή αλλαγες στο υπαρχον - και αυτο δεν το εκανα σαφες.

αλλα αν ζητήσεις και την εναλλαγή ui ανάλογα με το γούστο σου δεν μιλάς σίγουρα για windows αλλα για linux

Δεν χρειαζεται κατι τετοιο στα windows.Μονο ενα ομορφο-λειτουργικο-ελαφρυ UI στηριγμενο παντα στον ηδη υπαρχον renderer (AERO)

Και δεν μιλαω για Linux γιατι δεν ζηταω ουτε ανοιγμα κανενος κωδικα,ουτε περασμα των drivers στον kernel ουτε οτιδηποτε αλλο εχει να κανει με την δομη ενος UNIX-like OS.

χρηστης και τον δυο διανομών στην υπογραφή σου και μιας και στο θέμα σου για το project στα παλιά pc δεν έχω γράψει να σου δώσω συγχαρητήρια από εδώ

Nα σαι καλα ...απλα το θεμα μας εδω δεν ειναι το linux.

Αυτα φιλικα.:-D

Δημοσ.

1.Καινούριο ολοκαίνουριο file system

To 2 που είπε ο tritonas :P

και φυσικό να αλλάξει επιτέλους UI,ξεπεράστηκε,φτάνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...