flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κατα καιρους , το site αυτο βαζει προσφορες, http://www.melinamay.com/ σε καποια ειδη. Πριν κανενα μηνα περιπου αγορασα απο εκει, το εστειλαν κανονικα, αλλα επειδη ηταν μικρο το μεγεθος τελικα το επεστρεψα οπως ακριβως ελεγε. Η ημερομηνια επιστροφης ηταν 22/09 !!! Μετα απο 2 βδομαδες ακομα δεν μου εχουν επιστρεψει τα χρηματα! Το γραφω και εδω για να το δουν και να ξυπνησουν..
isay Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Όταν επικοινωνησες μαζί τους για το πρόβλημα, τι σου απαντήσανε;
flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 "Μολις ενημερωθει το λογιστηριο θα σε ειδοποιησουμε." Στο 2ο email τιποτα δεν απαντησαν.
isay Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κλασσική απάντηση. Από την άλλη οι πιστωτικές καθυστερούν τα refunds οπότε μπορεί να περιμένουν αυτό. Πολύ θα ήθελα να δω κάποια απάντηση τους. flo εσύ πως πλήρωσες;
flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εγω πληρωσα αντικαταβολη! Με την Γενικη Ταχυδρομικη!
isay Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ε τότε η μόνη δικαιολογία που θα αποδεχόμουν, θα ήταν ότι μόλις παραληφθεί η εκκαθάριση του μήνα (για τον 9ο) θα λάβετε τα χρήματα σας εντός χ ημερών, όπου Χ < 10
flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μα Ελλαδα το εστειλα;p Τελικα καλυτερα να το εστελνα στην αλλη ακρη της γης πιο γρηγορα θα ειχε γινει (Eλπιζω να επιστραφουν παντως..)
flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Σημερα μου εστειλαν email οτι θα μου τα επιστρεψουν το συντομοτερο.
eliask Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αντικαταβολές μέσω courier πέρνουν συνήθως 20-25 μέρες για να εκαθαριστουν και να αποδωθουν τα χρήματα ( για ιδιωτες ) Αν αυτό ισχυει και με με τις εταιρίες τότε είσαι ακόμα μεσα στους κανόνικους χρόνους ...
flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Με το Ελτα οι αντικαταβολες παιρνουν 3 μερες, δεν το ηξερα οτι τοσο κανουν με Courier.
flo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Aκομα τιποτα δεν εχει φανει στο λογαριασμο μου..
flo1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν προκειται να ξαναγορασω απο αυτους.. Ενα μηνα τωρα και η επιστροφη δεν εχει γινει..
flo1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν προκειται να ξαναγορασω απο αυτους.. Ενα μηνα τωρα και η επιστροφη δεν εχει γινει..
elmina Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εγώ πάντως είχα ένα παρόμοιο περιστατικό με καθυστέρηση χρημάτων και τους έστειλα email. Το καλό ήταν ότι ήταν πολύ ευγενικοί στο τηλεφωνικό κέντρο, μου ζήτησαν συγνώμη και μου έβαλαν τα λεφτά στον λογαριασμό μου την επόμενη μέρα. Μου έδωσαν και δωράκι εκεί που δεν το περίμενα...άκου να δεις! σου τα επέστρεψαν τελικά? φαντάζομαι πως ναι
isay Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εγώ πάντως είχα ένα παρόμοιο περιστατικό με καθυστέρηση χρημάτων και τους έστειλα email. Το καλό ήταν ότι ήταν πολύ ευγενικοί στο τηλεφωνικό κέντρο, μου ζήτησαν συγνώμη και μου έβαλαν τα λεφτά στον λογαριασμό μου την επόμενη μέρα. Μου έδωσαν και δωράκι εκεί που δεν το περίμενα...άκου να δεις! σου τα επέστρεψαν τελικά? φαντάζομαι πως ναι Αυριο το πρωί που θα πας στο γραφείο, κοίτα τις καταστάσεις και δώστε εντολή να επιστραφούν τα χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.