Προς το περιεχόμενο

Επιστροφη Χρηματων απο melinamay.com

flo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα καιρους , το site αυτο βαζει προσφορες, http://www.melinamay.com/

σε καποια ειδη.

Πριν κανενα μηνα περιπου αγορασα απο εκει, το εστειλαν κανονικα, αλλα επειδη ηταν μικρο το μεγεθος τελικα το επεστρεψα οπως ακριβως ελεγε.

Η ημερομηνια επιστροφης ηταν 22/09 !!!

Μετα απο 2 βδομαδες ακομα δεν μου εχουν επιστρεψει τα χρηματα!

Το γραφω και εδω για να το δουν και να ξυπνησουν..

Δημοσ.

"Μολις ενημερωθει το λογιστηριο θα σε ειδοποιησουμε."

Στο 2ο email τιποτα δεν απαντησαν.

Δημοσ.

Κλασσική απάντηση. Από την άλλη οι πιστωτικές καθυστερούν τα refunds οπότε μπορεί να περιμένουν αυτό. Πολύ θα ήθελα να δω κάποια απάντηση τους.

flo εσύ πως πλήρωσες;

Δημοσ.

Ε τότε η μόνη δικαιολογία που θα αποδεχόμουν, θα ήταν ότι μόλις παραληφθεί η εκκαθάριση του μήνα (για τον 9ο) θα λάβετε τα χρήματα σας εντός χ ημερών, όπου Χ < 10

Δημοσ.

Μα Ελλαδα το εστειλα;p

Τελικα καλυτερα να το εστελνα στην αλλη ακρη της γης πιο γρηγορα θα ειχε γινει :P

(Eλπιζω να επιστραφουν παντως..)

Δημοσ.

Αντικαταβολές μέσω courier πέρνουν συνήθως 20-25 μέρες για να εκαθαριστουν και να αποδωθουν τα χρήματα ( για ιδιωτες ) Αν αυτό ισχυει και με με τις εταιρίες τότε είσαι ακόμα μεσα στους κανόνικους χρόνους ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ πάντως είχα ένα παρόμοιο περιστατικό με καθυστέρηση χρημάτων και τους έστειλα email. Το καλό ήταν ότι ήταν πολύ ευγενικοί στο τηλεφωνικό κέντρο, μου ζήτησαν συγνώμη και μου έβαλαν τα λεφτά στον λογαριασμό μου την επόμενη μέρα. Μου έδωσαν και δωράκι εκεί που δεν το περίμενα...άκου να δεις!

σου τα επέστρεψαν τελικά? φαντάζομαι πως ναι

Δημοσ.
εγώ πάντως είχα ένα παρόμοιο περιστατικό με καθυστέρηση χρημάτων και τους έστειλα email. Το καλό ήταν ότι ήταν πολύ ευγενικοί στο τηλεφωνικό κέντρο, μου ζήτησαν συγνώμη και μου έβαλαν τα λεφτά στον λογαριασμό μου την επόμενη μέρα. Μου έδωσαν και δωράκι εκεί που δεν το περίμενα...άκου να δεις!

σου τα επέστρεψαν τελικά? φαντάζομαι πως ναι

Αυριο το πρωί που θα πας στο γραφείο, κοίτα τις καταστάσεις και δώστε εντολή να επιστραφούν τα χρήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...