zanzavar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τι ειναι η μητρική??? Τι λετε ρε παιδια.. Καταρχας Η θα δουλευεις USB 3.0 σε turbo ή θα παίζεις παιχνίδια.. Ειναι δυνατών να θέλεις να αντιγραφεις πχ στο backround σε ενα δισκο usb 3.0 και να παιζεις ενα fullhd game??? Συγνώμη για αυτό που θα πω, αλλά.... ΝΑΙ είναι!!! Μπορεί να θέλω να κάψω ένα DVD, να αντιγράψω δεδομένα ασφαλείας και επειδή βαριέμαι να περιμένω ανοίγω το παιχνίδι και χαζεύω! Που είναι το παράλογο??
newtech Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Συγνώμη για αυτό που θα πω, αλλά.... ΝΑΙ είναι!!! Μπορεί να θέλω να κάψω ένα DVD, να αντιγράψω δεδομένα ασφαλείας και επειδή βαριέμαι να περιμένω ανοίγω το παιχνίδι και χαζεύω! Που είναι το παράλογο?? Οκ κλασικη απαντιση δεν περιμενα κατι αλλο.. Δεν θεωρω οτι εκτος απο εσενα και μια φωρα μονο.. θα το κανει κ καποιος αλλος.. Και μιας και βαριεσε φιλε μου.. το ανοιγεις το game σε 8χ αρα δεν χαλιεσε κ τοσο!!! αφου λογο βαρεμαρας το ανοιξες κ οχι να το τρεχεις με 4χAA κτλ!
sleepy_head Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Τελικά πήρε κανείς τίποτα από αυτή τη προσφορά? Εγώ παράγγειλα στις 9/10 την κάρτα γραφικών αλλά ούτε τηλέφωνο δεν με πήραν. Εχθές έγινε και "μη διαθέσιμη". Θα τους πάρω τηλ. για να δώ τι θα μου πούν...
sentoner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εγω παρελαβα την καρτα γραφικων σημερα παντως...
sleepy_head Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Επικοινώνησα μαζί τους μέσω της ιστιοσελίδας και τώρα με πήραν τηλέφωνο (αρκετά γρήγορα). Υπάρχει έλειψη και περιμένουν παραλαβή την επόμενη εβδομάδα οπότε τότε θα την στείλουν.
newtech Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά τι να πω… Καταρχάς όπως είχα πει είχα παραγγέλλει την motehrboard μαζί με 3 καλώδια ώστε να μην πληρώσω ταχυδρομικά. H motherboard δεν ηταν διαθέσιμη κ έτσι μου έστειλαν τα 2 καλώδια.. Έλαβα χτες mail ότι θα καθυστερήσει η motherboard και τους έστειλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα απλά να έρθει γιατί έχω CPU k RAM αγορασμένες.. Έλαβα σήμερα απάντηση ότι θα μου στείλουν την επόμενη στην σειρά motherboard MB GIGABYTE GA-P55A-UD4 http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/anabathmisi/mitrikes-motherboard/gigabyte-ga-p55a-ud4-mitriki-karta-atx-ip55/prod251740pp/ Αυτό θα πει ρε παιδία επαγγελματισμός.. είχαν κάτι διαθέσιμο… για τον α/β λόγο δεν μπόρεσαν και στέλνουν κάτι ακριβότερο!!! Πραγματικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.. εγώ προσωπικά κ μπλουζάκι τους θα φορούσα να τους κάνω διαφήμιση!!!!
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μη λέμε πάλι τα ίδια.. Εντάξει, κάποιοι (οι περισσότεροι ίσως) θα γούσταραν μια τέτοια εξέλιξη. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο προϊόν για τους χ/y λόγους και που η αντικατάσταση (έστω και ακριβότερο προϊόν) δε θα τους βόλευε. Τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις; Μη στεκόμαστε αποκλειστικά στο «ακριβότερο, άρα καλύτερο, άρα μπράβο τους». Το θέμα είναι ότι ζητάς κάτι και δεν το παίρνεις.
newtech Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μη λέμε πάλι τα ίδια.. Εντάξει, κάποιοι (οι περισσότεροι ίσως) θα γούσταραν μια τέτοια εξέλιξη. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο προϊόν για τους χ/y λόγους και που η αντικατάσταση (έστω και ακριβότερο προϊόν) δε θα τους βόλευε. Τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις; Μη στεκόμαστε αποκλειστικά στο «ακριβότερο, άρα καλύτερο, άρα μπράβο τους». Το θέμα είναι ότι ζητάς κάτι και δεν το παίρνεις. Τα ιδια??? Εμένα με ρώτησαν αν με βολεύει φίλε μου.. Δηλαδή θα προτιμούσες να λεγαν.. δεν το έχουμε τέλος όπως μερικοί κιτρινοι κ frames_ Άριστα χειρίζονται όλες τις καταστάσεις... Οπως κ με την οθόνη παλαιοτέρα. Τη θετικότερη για μένα δυνατή λύση έδωσαν.
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν κατάλαβες τι εννοώ.. Εγώ π.χ. μπορεί να έψαχνα για μητρική με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να είχα καταλήξει σε μία μόνο επιλογή που να κάλυπτε όλες τις απαιτήσεις μου. Αν τελικά μου την άλλαζαν με κάποια που δεν τις κάλυπτε όλες, θα 'πρεπε να ήμουν ευχαριστημένος μόνο και μόνο επειδή ήταν ακριβότερη; Δε λέω ότι δε θα με ρωτούσαν αν με βολεύει. Αν όμως δε με βόλευε, θα έβρισκαν τη συγκεκριμένη που υποτίθεται πως είχαν και που μόνο αυτή ήθελα;
anivas11 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που μετρά είναι ότι δεν θέλουν να σε αφήσουν δυσαρεστημένο από δικά τους λάθη. Έστω και με ζημιά τους, καλύπτουν τα λάθη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
katcos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε φτάσει σε σημείο να επικροτούμε και να επιδοκιμάζουμε καταστήματα που απλά εφαρμόζουν την νομοθεσία και πράττουν τα αυτονόητα ....
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Τα ιδια???Εμένα με ρώτησαν αν με βολεύει φίλε μου.. Δηλαδή θα προτιμούσες να λεγαν.. δεν το έχουμε τέλος όπως μερικοί κιτρινοι κ frames_ Άριστα χειρίζονται όλες τις καταστάσεις... Οπως κ με την οθόνη παλαιοτέρα. Τη θετικότερη για μένα δυνατή λύση έδωσαν. σε ρωτησαν?δηλαδη πριν σου ρθουν τα 2 καλωδια σε πηραν να σου πουν δεν εχουμε αυτη τη μητρικη,α σας στειλουμε πρωτα τα καλωδια και μετα απο 5 μερες αυτη που ειναι και λιγο καλυτερη? αν ναι τοτε μπραβο
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε φτάσει σε σημείο να επικροτούμε και να επιδοκιμάζουμε καταστήματα που απλά εφαρμόζουν την νομοθεσία και πράττουν τα αυτονόητα .... ^Ακριβώς αυτό. Οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό.
talos_2002 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ελπίζω μόνο να μην χαλάσουν και γίνουν σαν τους άλλους.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε φτάσει σε σημείο να επικροτούμε και να επιδοκιμάζουμε καταστήματα που απλά εφαρμόζουν την νομοθεσία και πράττουν τα αυτονόητα .... Ετσι ειναι δυστυχως... 400 χρονια ραγιαδες, μπηκε στο dna... Αν ειχαμε παψει να ειμαστε ακομα υποτακτικοι, θα ειχαν εξαφανιστει οσα "μαγαζακια" ΔΕΝ πραττουν τα αυτονοητα (η εν παση περιπτωσει θα ειχαν εξαφανιστει οι πρακτικες τους) και δε θα νιωθαμε τοση χαρα και εξαψη οταν καποια αλλα μαγαζια τα πραττουν... Πρεπει να καταλαβουμε οτι φταιμε οι ιδιοι και οχι τα "κιτρινομαυρα" "frames"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.