chaosdoctor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχει καμιά βδομάδα που έχω φτιάξει δικό μου pc και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται και σαν 2ο λειτουργικό να βάλω τα mac? Θέλω να τα δοκιμάσω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο pc και γενικά αν μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μπορείς αλλά δεν είναι και τόσο απλό και επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα αναγνωρίσει όλο σου το hardware πρόβλημα δεν θα σου δημιουργήσει,αν δεν προσέξεις μπορεί να σβήσεις το partition των Windows και να χάσεις τα δεδομένα έχει θέμα για mac os σε pc εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εάν είναι συμβατό το hardware που έχεις, γίνεται. Αλλά όχι χωρίς παραχωρήσεις ή χωρίς προβλήματα. Για μένα δεν αξίζει, εάν παρ' όλα αυτά έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς... κάντο. Δες στο www.osx86project.org για τα παραπάνω. ΥΓ: Άμα δεν θέλεις να ρισκάρεις το υπάρχον λειτουργικό σου, δώσε 20€ και πάρε έναν σκληρό δίσκο. Μεταχειρισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosdoctor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.