DarkKnight Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σας, ανοιξα νεο θεμα γιατι δεν βρηκα κατι παρεμφερες, μονο συγκρισεις και ερωτησεις του στυλ ποια ειναι καλυτερη. Η ερωτηση μου ισως ειναι χαζη, αλλα στο menu της οθονης δεν μπορω να εντοπισω πως ενεργοποιειται το Noise reduction και dynamic contrast, υπαρχουν οι επιλογες αλλά δεν μπορω να τις αλλαξω! Καμια παρομοια εμπειρια? ευχαριστω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 σε τι preset mode έχεις επιλέξει να είσαι?
DarkKnight Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 sRGB μιας και χρησιμοποιω το ιδιο color space και στην φωτογραφικη μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 και εγώ σε αυτό είμαι και δεν μπορώ να τα ρυθμίσω αυτά, ίσως να χρειάζεται custom preset
DarkKnight Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 και εγώ σε αυτό είμαι και δεν μπορώ να τα ρυθμίσω αυτά, ίσως να χρειάζεται custom preset εχεις στειλει καμια ερωτηση στη dell, στο help guide του cd δεν αναφερει οτι πρεπει να εισαι σε custom mode! τι στο καλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 όχι δεν έχω ρωτήσει γιατί δεν με είχε απασχολήσει ιδιαίτερα δοκίμασε και τα υπόλοιπα presets και δες αν ξεκλειδώνουν, κατά 99.99% είναι "feature" όχι bug
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.