Q-Taxys Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Είναι με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο? Στο κατάστημα δεν ξέρανε να μας πούνε, καθώς σήμερα δεν ήταν εκεί ο τεχνικός.Γενικά δεν ξέρω πόσο σωστά είναι τα στοιχεία του καταστήματος, όλοι οι άλλοι λένε εγγύηση collect and return, αυτοί on site.. Δυστυχώς όχι. Απ' ότι έχω καταλάβει αυτά που έρχονται εδώ είναι χωρίς. Χρειάζεται ειδική παραγγελία για να είναι με το φωτιζόμενο. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το site της Dell, αν έχεις το... μεράκι κοίταξέ το. Γιατί από άτομα που το έχουν στο εξωτερικό αξίζει πραγματικά.
KalamarGiannis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ναι στο dell.com έχτισα σύστημα και τη δίνει τη δυνατότητα backlight με 30 δολλάρια...
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Έχει παραγγείλει κανείς ποτέ από toshiba.gr! Γιατί μου αρέσει πολύ το Satellite A500-1GH!!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=405913&page=2
panoramix222000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τελικά προς το Satellite A500-1GH θα πάω γιατί 800 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή!
KalamarGiannis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 άριστη επιλογή! να ρωτήσεις πιεστικά όμως την τοσ. για το στοκ κομμάτι που θα στείλουν , τι είχε, δηλαδή μικροατέλεια, σπάσιμο/γρατζουνιά, ήταν εκθεσιακό κομμάτι,επιστροφή πελάτη που επισκευάστηκε, έχει φθορά κτλ. μετά είσαι τζετ!
poodle Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς όχι. Απ' ότι έχω καταλάβει αυτά που έρχονται εδώ είναι χωρίς. Χρειάζεται ειδική παραγγελία για να είναι με το φωτιζόμενο. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το site της Dell, αν έχεις το... μεράκι κοίταξέ το. Γιατί από άτομα που το έχουν στο εξωτερικό αξίζει πραγματικά. Απ΄το κατάστημα της πρώτης σελίδας, είναι χωρίς φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Αν όμως κάποιος το θέλει, μπορεί το κατάστημα να κάνει ειδική παραγγελία για κατασκευή από την αρχή με φωτιζόμενο (και φαντάζομαι και με άλλα καλούδια...). Η τιμή θα είναι ψηλότερη, όχι απλά συν 30 δολλάρια, λόγω ειδικής παραγγελίας, και θέλει 15 ημέρες. Η εγγυηση είναι collect and return.
bebis4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 η 5470 ή η 4570 παιζουν το pro 2011 χωρις κολληματα και σε τι medium ας πουμε? ---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:35 ---------- τι αυτονομια εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.