Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Dell Studio 1558

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το Dell Studio 1558, από θερμοκρασίες πώς πάει?? Χρήση γενική, αλλά κυρίως προγραμματισμός(netbeans)! Μου φαίνεται καλή προσφορά!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Δημοσ.

Πρόκειται για εκπληκτικό μηχάνημα και στα λεφτά του έχει μόνο 1 ανταγωνιστή (Sony) 50€ ακριβότερο...

υπάρχει σε διάφορα χρώματα ανάλογα το στοκ που φέρνει το κάθε ε-shop.

Για την σοβαρή προγραμματιστική δουλειά που θέλεις παίζει μόνο του.

θα σου πρότεινα να γουγλάρεις και να διαβάσεις σχόλια Αμερικανών χρηστών που είναι απαιτητικοί και έχουν μεγάλη εμπειρία ...

εγώ διάβασα πολλά και είχα καταλήξει στην αγορά του inspiron 15R: τα σχόλια έλεγαν πολλά θετικά αλλά και για αυξημένο θόρυβο από το ανεμιστηράκι, θερμοκρασία λίγο παραπάνω από ανταγωνιστικές εταιρίες χωρίς όμως πρόβλημα.

Για το STUDIO όμως που είναι καλύτερα κατασκευασμένο (με πρότυπο το XPS) δεν ξέρω τι ισχύει αξίζει μια έρευνα..αν βρεις κάτι γράψτο και για μας.

Δημοσ.

Το έχω εδώ και 3 μήνες και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι πάρα πολύ δυνατό μηχάνημα, με έκανε να... αντιπαθώ το desktop μου.

Το μόνο που δεν κάνει είναι να παίζεις παιχνίδια λόγω κάρτας (αν και έχω παίξει χωρίς πρόβλημα παιχνίδια όπως FM και Tropico).

Αν θες συγκεκριμένα πράγματα να μάθεις πες μου.

Δημοσ.

ερώτηση όχι και τόσο offtopic: για τον STUDIO 1458 με i7-720QM & ATI 5450 η λίγο χειρότερη κάρτα αντισταθμίζεται από τον καλύτερο(natice 4-πύρηνο) επεξεργαστή

1. όσον αφορά παιχνίδια

2. για όλες τις υπόλοιπες χρήσεις

(σκέφτομαι αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά)

Δημοσ.

Για όλες τις υπόλοιπες χρήσεις θα είναι υπέρ-αρκετά όλα. Μην ανησυχείς.

Για παιχνίδια τι να σου πω... Κοίτα αν θες κανένα τεστ της κάρτας να δεις αποτελέσματα fps σε διάφορα παιχνίδια.

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5450.23819.0.html

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου ektor7, το Satellite A500-1GH μου φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά τα toshiba ζεσταίνονται εύκολα! Το προήγουμενο μου laptop ήταν Toshiba και ζεσταινόταν εύκολα, το ίδιο και σε έναν φίλο!

---------- Προσθήκη στις 08:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:21 ----------

Το bugdet θα είναι το πολύ 800!!

Δημοσ.

Καλημερα..εχω το l505-141 που σου προτεινε και ο ektor7.Το laptop δεν ζεσταινεται καθολου μα καθολου...λιγακι μονο οταν παιζω games..σε σχεση με ενα καινουριο dell ενος φιλου η μερα με την νυχτα...και εφοσον το χρειαζεσαι για αυτους τους λογους γιατι δεν παιρνεις κατι φθηνοτερο?

Δημοσ.
Καλημερα..εχω το l505-141 που σου προτεινε και ο ektor7.Το laptop δεν ζεσταινεται καθολου μα καθολου...λιγακι μονο οταν παιζω games..σε σχεση με ενα καινουριο dell ενος φιλου η μερα με την νυχτα...και εφοσον το χρειαζεσαι για αυτους τους λογους γιατι δεν παιρνεις κατι φθηνοτερο?

Είδα το Dell 788 ευρώ και μου φαίνεται καλή τιμή! Και θέλω να έχει το τουλάχιστον 4GB μνήμη το laptop! Αλλά είμαι ανοικτός σε προτάσεις!

Δημοσ.

Γενικά ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τις θερμοκρασίες σε λάπτοπ. Το Dell ζεσταίνεται όπως οποιοδήποτε άλλο, με ένα παλιό Satellite που είχα δεν είδα μεγάλες διαφορές.

Προσωπικά μου αρέσει και εμφανισιακά (αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό). Είναι αρκετά απλό αλλά όχι φτηνιάρικο. Ήμουν γενικά φαν της Toshiba αλλά τα τελευταία Satellite μου φαίνονται κάπως πλαστικά και λίγο πιο γυαλιστερά από ότι πρέπει. Αυτό όμως είναι καθαρά υποκειμενικό.

Από άποψη λειτουργίας πάντως το μηχάνημα πετάει και δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου ektor7, το Satellite A500-1GH μου φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά τα toshiba ζεσταίνονται εύκολα! Το προήγουμενο μου laptop ήταν Toshiba και ζεσταινόταν εύκολα, το ίδιο και σε έναν φίλο!

Η αληθεια ειναι,οτι δεν εχω ιδιετερη πειρα,στο θεμα Toshiba,γιατι αυτο που εχω ειναι μολις 6μηνων και το πρωτο toshiba laptop που ειχα ποτε στην κατοχη μου!

Μπορεις να ψαξεις για αναφορες,σε θεματα υπερθερμανσης,απο αλλους χρηστες του συγκεκριμενου μοντελλου!

Δημοσ.
Το έχω εδώ και 3 μήνες και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι πάρα πολύ δυνατό μηχάνημα, με έκανε να... αντιπαθώ το desktop μου.

Το μόνο που δεν κάνει είναι να παίζεις παιχνίδια λόγω κάρτας (αν και έχω παίξει χωρίς πρόβλημα παιχνίδια όπως FM και Tropico).

Αν θες συγκεκριμένα πράγματα να μάθεις πες μου.

Είναι με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο? Στο κατάστημα δεν ξέρανε να μας πούνε, καθώς σήμερα δεν ήταν εκεί ο τεχνικός.

Γενικά δεν ξέρω πόσο σωστά είναι τα στοιχεία του καταστήματος, όλοι οι άλλοι λένε εγγύηση collect and return, αυτοί on site..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...