giorgos147 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Μετά από μία εντελώς τυχαία διακοπή που είχα, μου χάλασε ο ρούτερ μου. Ήμουν στο φροντιστήριο, και ξαφνικά, μόλις γύρισα, μου έκανε διάφορα τρελλά. Είχα το Dlink 2640B και το λαμπάκι του Power ήταν συνεχώς κόκκινο, το WLAN δεν άναβε καν και το DSL μία άναβε μία δεν άναβε. Ping που δοκίμασα να κάνω, δεν είχα ανταπόκριση. Ευτυχώς είχα ένα εφεδρικό Belkin G-Router και κάνω τώρα άνετα τη δουλειά μου. Με ρίχνει όμως σε ταχύτητα. Π.χ. πριν έπιανα ~9.500 Kbps ενώ τώρα γύρω στα 7.600, και μου έχει ανέβει το DBM στην ίδια μπρίζα κατά τρεις μονάδες. Οπότε, τι προτείνετε για κάτι καινούριο; Πάνω κάτω σκεφτόμουν κανένα 80ρι ( ; ). Δυστυχώς δε ξέρω τι παίζει με τις τιμές και τα Specs στα Routers. Attenuation έχω γύρω στα 40dbm(με τον παλιό ρούτερ) και 43 με το Belkin. Ευχαριστώ! Edit: Προφανώς "κάηκε", διότι μετά από αναζητήσεις λύσεων που έκανα, διάβασα ότι ένας, με το ίδιο πρόβλημα, μόλις άλλαξε το τροφοδοτικό του έφτιαξε. Edit 2: Τελικά το Attenuation είναι όσο είχα με το D-Link. Εβλεπα λάθος τις ενδείξεις. Το UpStream είναι το 43 και το Downstream το 40.
giorgos147 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καμία πρόταση για Router βρε παιδιά;
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 υπαρχουν απειρα θεματα για ρουτερς.οι περισσοτεροι προτειναν netgear dgn2000 η dgn2200.βγαινει κοντα στα λεφτα σου.απο εκει και περα δεν μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι θα κλειδωνεις το ιδιο με το dlink.το καθε ρουτερ θα σε συγχρονισει πανω κατω σε διαφορετικη λιγο ταχυτητα οπως και με διαφορετικα στοιχεια attenuation>το ενα μπορει με 40 το αλλο με 38 το αλλο με 42.θεμα chipset.
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κανένα άλλο; Δυστυχώς το πλαίσιο το έχει μόνο σε μαγαζιά, και το eshop καθόλου. (το netgear dgnχχχ) Θα με βόλευε πλαίσιο γιατί θα κάνω και μία αγορά UPS. Αλήθεια, επειδή από δίκτυα δεν έχω ιδέα, ψάχνω για AnnexA ή Β;
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 οσο θυμαμαι dlink 2640 δεν ειχε φερει isdn η forthnet Οποτε λογικα εχεις annex a.annex a αλλιως adsl over pots ,adsl over pstn και annex b ειναι adsl over isdn Που εκει εχεις και το netmod του οτε.οποτε θες netgear dgn2000 και οχι dgn2000b που ειναι isdn.επισης μπορεις να δεις για το 2200 η το 1000 αν θυμαμαι καλα. για το thomson που λεει ο φιλος απο πανω ειναι πολυ σταθερο ρουτερ και δυσκολα θα κανει αποσυνδεση απλα δεν ειναι ουτε το πιο γρηγορο ουτε το πιο τελειο.εσυ βεβαια που εχεις χαλια γραμμη με 40 db ειναι μια καλη επιλογη αυτο το ρουτερ αρκει να βρεις το version 7 οχι το 8 και να το κανεις firmware update.απλα το Thomson γενικα δεν συγχρονιζει σε τρελα νουμερα αντιθετα με ενα linksys απλα το μεγαλο ατου ειναι οτι παει παντου σαν Jeep.σε οτι κολογραμμη και να το βαλεις αν δεν παιξει σταθερα αυτο δεν θα παιξει κανενα αν βεβαια με το dlink και το belkin παιζεις ηδη σταθερα σημαινει οτι η γραμμη σου ειναι σταθερη οποτε δεν υπαρχει λογος να πας σε thomson
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Από αποσυνδέσεις δεν έχω, δόξα τω θεώ! Οπότε, θα δω! Ίσως πάω σε κανένα Linksys.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 αν και τα καινουρια τα Linksys δεν ειναι οτι καλυτερο.δες και για κανα Netgear εκτος αν εχεις παραπανω λεφτα.
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 αν και τα καινουρια τα Linksys δεν ειναι οτι καλυτερο.δες και για κανα Netgear εκτος αν εχεις παραπανω λεφτα. Κοίτα, αν είναι για κάτι καλύτερο, να τα δώσω.
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 αν εχεις λεφτα για vigor Πχ οκ δωστα. Έτσι από περιέργεια. Εκτός από ίσως μεγάλη σταθερότητα δίχως αποσυνδέσεις κ.λπ. που δεν έχω ούτε με τα "φθηνά", τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει το Vigor; Μιλάμε πάντα για διαδικτυακό επίπεδο και όχι ταχύτητες δικτύου σπιτιού.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Έτσι από περιέργεια. Εκτός από ίσως μεγάλη σταθερότητα δίχως αποσυνδέσεις κ.λπ. που δεν έχω ούτε με τα "φθηνά", τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει το Vigor; Μιλάμε πάντα για διαδικτυακό επίπεδο και όχι ταχύτητες δικτύου σπιτιού. δυστυχως στο διαδικτυακο δεν σημαινει οτι το πιο ακριβο εινα και πιο σταθερο.πχ εχω δει cisco 877 400 ευρω ρουτερ να κανει αποσυνδεσεις ενω το Thomson 585 ρουτερ των 40 ευρω επαιζε σφαιρα.το σταθερο σε θεματα αποσυνδεσεων δεν εχει να κανει με τα λεφτα.ουτε σημαινει οτι το vigor θα ειναι πιο σταθερο απο ενα Thomson.Καλυτερο σε ολα ναι στο θεμα αποσυνδεσεων οχι.το thomson ειναι οτι πιο σταθερο σε θεματα disconnect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.