Προς το περιεχόμενο

javascript για ανοιγμα pdf

essopapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

χρησιμοποιώ το εξης function για να ανοιγω νεο παραθυρο

function displayPopup(url, height, width) {

properties = "toolbar=0,location=0,scrollbars=1,height=" + height;

properties = properties + ",width=" + width;

properties = properties + ",left=150,top=100";

popupHandle = open(url, "tipwindow", properties);

ετσι ήταν απο παλια βασικα

το προβλημα ειναι οταν θέλω να ανοιξω ενα pdf, οτι αν χάσω το focus "χανεται" και το παραθυρο, οπότε ότι παραθυρο ανοιγω με το παραπάνω function ειναι "κρυμμενο " καπου στο background

πχ, αν θελω να ανοιξω μια σελιδα με το παραπάνω, τοτε στη σελίδα βάζω απλα ενα

<body onblur="self.close();">

και μολις κανω κλικ εξω, αυτό κλεινει και ειμαι οκ

για το pdf τι κάνουμε....;

Δημοσ.

Τα είπες μαζεμένα και χύμα και είναι λίγο αχταρμας.

Το ίδιο function θα δουλέψει και με link σε pdfs ΑΛΛΑ πως είσαι σίγουρος αν το pdf ανοίξει εντός του παραθύρου ή στον pdf viewer (εξαρτάται απο τις ρυθμίσεις του υπολογιστή του χρήστη ). Άρα το url για το pdf θα δουλέψει με την function που έχεις.

Για το focus και ποια σελίδα είναι σε πρώτο πλάνο, είναι διαφορετικό θέμα. Θες το παράθυρο να μένει πάντα σε πρώτο πλάνο;

Το κλείσιμο του παραθύρου που κολλάει με το pdf;

Δημοσ.
Τα είπες μαζεμένα και χύμα και είναι λίγο αχταρμας.

Το ίδιο function θα δουλέψει και με link σε pdfs ΑΛΛΑ πως είσαι σίγουρος αν το pdf ανοίξει εντός του παραθύρου ή στον pdf viewer (εξαρτάται απο τις ρυθμίσεις του υπολογιστή του χρήστη ). Άρα το url για το pdf θα δουλέψει με την function που έχεις.

Για το focus και ποια σελίδα είναι σε πρώτο πλάνο, είναι διαφορετικό θέμα. Θες το παράθυρο να μένει πάντα σε πρώτο πλάνο;

Το κλείσιμο του παραθύρου που κολλάει με το pdf;

αγαπητέ συγνώμη που δεν απάντησα συντομότερα κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

η function λειτουργεί οκ όντως, αλλα με το Onblur ειναι το προβλημά μου.

Οταν το Shortcut άνοιγε μια σελιδουλα, μου δούλευε οκ, έκλεινε δηλαδη οταν έχανε το focus. Αλλα πλέον τα ίδια αυτά Shortcuts/links, ανοιγουν κάποια .pdf .

Οπότε οταν πατησει πχ κάποιος ένα δευτερο λινκ/pdf, το pdf -o reader υσιαστικά- παει πισω και μένει εκεί. Φαντάζομαι το κατανοείς, ειναι γνωστή χαζομαρουλα.

Αλλα πώς το διορθώνω αυτό όταν ανοιγω pdf απευθείας; Πως μπορώ να κάνω το pdf να εκτελεί κάτι ανάλογο του onblur="self.close();"

Δημοσ.

Η εντολή onblur="self.close();" λειτουργεί όταν έχεις ιστοσελίδα εντος του παραθύρου του browser. Αν είναι κάτι διαφορετικό (π.χ. pdf, txt, κλπ) τότε δεν υφίσταται ιστοσελίδα, οπότε και η onblur απλά δεν θα λειτουργήσει. Βρες άλλο τρόπο να απεικονίζεις τις πληροφορίες γιατί το pdf δεν ενδείκνυται για τέτοια χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...