Προς το περιεχόμενο

Προσφορά εταιρίας σταλμένη σε word έχει ρίσκο ?

axaraktiristos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εταιρία που εργάζομαι όταν κάνουμε προσφορά για κάποια ανταλλακτικά η για παροχή υπηρεσιών , στέλνουμε την προσφορά με email σαν pdf αρχείο και μάλιστα secured . ( το ξέρω ότι σπάει το κλείδωμα , απλά έτσι κάνουμε …. )

Τώρα κάποιος πελάτης , ενώ έχουμε στείλει την προσφορά και έχει συμφωνηθεί , ζητάει να του στείλουμε το αρχείο σε word ( με το λογότυπο της εταιρίας μας κλπ κλπ)

Έχει κάποιο κίνδυνο η αποστολή σαν αρχείο word το οποίο μπορεί να το αλλάξει εύκολα (ενδεχομένως να γράψει κάτι άλλο ?? )

( φαίνετε σοβαρός πελάτης , αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς.. )

Δημοσ.

συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα κάτι.

προσπαθείτε να γλιτώσετε από τι; να μην κάνει αλλαγή σε κάποιο κείμενο; ποιά θα είναι η ζημία σας;

μπερδεύτηκα

Δημοσ.
συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα κάτι.

προσπαθείτε να γλιτώσετε από τι; να μην κάνει αλλαγή σε κάποιο κείμενο; ποιά θα είναι η ζημία σας;

μπερδεύτηκα

Δεν είναι το ζητούμενο σε αυτή την προσφορά ..

Απλά (το καχύποπτο μου μυαλό φταίει … ) λέω αν χρησιμοποιήσει πχ το λογότυπο της εταιρίας μας σε κάποιο άλλο σκοπό .

Η υποψίες μου γεννούνται από το γεγονός ότι έχει την προσφορά σε pdf .

Δημοσ.

το να χρησιμοποιήσει το λογότυπο είναι πανεύκολο. στη χειρότερη κάνει ένα printScreen

και καθάρισε.

και κάτσε εσύ και βάζε όσους κωδικούς θέλεις.

Δημοσ.
το να χρησιμοποιήσει το λογότυπο είναι πανεύκολο. στη χειρότερη κάνει ένα printScreen

και καθάρισε.

και κάτσε εσύ και βάζε όσους κωδικούς θέλεις.

Άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ….

Δημοσ.

Καταρχήν το λογότυπο της εταιρίας που δουλεύεις λογικά θα είναι κατοχυρωμένο.Οπότε εαν πέσει στην αντίληψή σας οτι έγινε χρήση από άλλους χωρίς την έγκριση της εταιρίας,πολύ απλά τον πάτε δικαστικώς.

Ειδικά εαν η πράξη χρήσης του λογότυπου έχει δυσφημιστικό χαρακτήρα ή προκαλέσει οικονομική ζημιά στην εταιρία τότε οι ποινές είναι τεράστιες (καθώς και οι αποζημιώσεις).

Τώρα στην περίπτωση που δεν είναι κατοχυρωμένο,είσαστε εκτεθημένοι και δεν σας καλύπτει κανένας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...