Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv8-1250ea-Γνώμες

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας παιδιά για αυτό το laptop γιατί σκοπεύω να το αγοράσω...

Είναι όντως το κορυφαίο εάν όχι από τα κορυφαία laptop που υπάρχουν?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δεν ειναι απο τα κορυφαια laptop..υπάρχουν καλυτερα και σε αυτη την τιμή ακόμα..και θεωρω πως ειναι και λιγο παλιο μιας και η hp εχει βγαλει νεα μοντελα με καλυτερες καρτες γραφικών,πχ (η σειρα envy).

To θεμα ομως ειναι μιας και θελεις να αγορασεις laptop να παρεις κατι αναλογο σε σχεση με τις αναγκες σου.Οι δικές σου ποιες είναι?

Δημοσ.

εχει βγαλει η ASUS ενα νεο μοντελο το οποιο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, στην Ελλαδα τουλαχιστον! θα βρω το μοντελο και θα σου πω ποιο ακριβως ειναι! μου το εδειξε ενας φιλος και ειδα πολυ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα -καλυτερα απο του ΗΡ που λες- και απο οτι μου ειπε αναμενεται με τιμη στο χιλιαρικο η και λιγο παραπανω!

edit: νομιζω οτι ειναι αυτο..! http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=uAbPCIwOypZXOqfc

Δημοσ.

Επειδή δεν το έχω πολυκαταλάβει όσον αφορά τους επεξεργαστές...

Εγώ έχω Quad core 9300. Ενας i7 είναι καλύτερος από τον δικό μου???

Δημοσ.
Επειδή δεν το έχω πολυκαταλάβει όσον αφορά τους επεξεργαστές...

Εγώ έχω Quad core 9300. Ενας i7 είναι καλύτερος από τον δικό μου???

Ναι ειναι καλυτερος ο ι7,αλλα κυκλοφορουν αρκετα λαπτοπ,μ'αυτους τους επεξεργαστες!

Χρειαζοντε και αλλα πολλα για να θεωρησεις ενα λαπτοπ,ως κορυφαιο και σιγουρα ο ι7 του dv8 δε ειναι αρκετος να καλυψει την αδυναμη καρτα γραφηκων(gt 230m) που εχει!

Aν μας πεις,για ποιο σκοπο το θες και μεχρι ποσα λεφτα σκεφτεσαι να διαθεσεις,ισως μπορεσουμε να βοηθησουμε,για κατι καλυτερο!

Την συγκεκριμενη σειρα λαπτοπς,ηταν απο τις πρωτες που κοιταζα οταν σκεφτομουνα για κατι ανω των 17 ιντζων!Αλλα απορηφθηκαν λογο καρτας γραφικων και πολλων παραπονων απο τους κατοχους τους!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...