BGrifindor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, Πρώτον είμαι φοιτητής Πληροφορικής και ήρθε η ώρα να επιλέξω πτυχιακή. Δεν ξερω όμως προς τα που να κινηθώ. με ενδιαφέρει αυτο που θα κανω να με βοηθήσει και στο μέλλον. Έχω μιλήσει με μερικούς καθηγητές μου έχουν δώσει κάποιες ιδέες αλλα τίποτα σπουδαίο. Τι προτείνετε έχώ τις επιλογές για πτυχιακή με ερεύνα και προγραμματισμό σε θέματα αλγορίθμων και έχω την επιλογή για πιο εξειδικευμένα θέματα όπως Νευρωνικα δίκτυα. Ευχαριστώ εκ των Προτέρων.
strat92man Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα,Πρώτον είμαι φοιτητής Πληροφορικής και ήρθε η ώρα να επιλέξω πτυχιακή. Δεν ξερω όμως προς τα που να κινηθώ. με ενδιαφέρει αυτο που θα κανω να με βοηθήσει και στο μέλλον. Έχω μιλήσει με μερικούς καθηγητές μου έχουν δώσει κάποιες ιδέες αλλα τίποτα σπουδαίο. Τι προτείνετε έχώ τις επιλογές για πτυχιακή με ερεύνα και προγραμματισμό σε θέματα αλγορίθμων και έχω την επιλογή για πιο εξειδικευμένα θέματα όπως Νευρωνικα δίκτυα. Ευχαριστώ εκ των Προτέρων. τμημα που εισαι ;;;
BGrifindor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Στο τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στην Βιοϊατρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.