nemesiskp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον θελω να αλλαξω το size των ολων εικονιδιων του υπολογιστη σε medium.Δηλαδη σε ενα φακελο με mp3 για παραδειγμα εκει που πατας δεξι κλικ->view αντι να το εχει σε small icons που το εχει τωρα να το εχει σε medium icons.Γινεται κατι τετοιο? ---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ---------- Ξεχασα να αναφερω......Windows 7. ---------- Προσθήκη στις 18:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ---------- Αν δεν ημουνα σαφης εννοω να γινουν ολα τα icons medium ταυτοχρονα και οχι να καθομαι σε καθε φακελο να τα αλλαζω.
popeye68 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Κάνε σε οποιοδήποτε κενό μέρος της οθόνης (desktop) δεξί κλικ > προβολή > και διαλεξε ποιό από τα τρία μεγέθη θέλεις. (Μεγάλα, μεσαία, μικρά).
nemesiskp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αυτο ειναι που θελω να αποφυγω.Δηλαδη το να το κανω σε καθε φακελο ξεχωριστα.Εγω ρωταω αν γινεται να το κανεις με καποιο τροπο απο το control panel για παραδειγμα το οποιο θα θετει σαν default το medium size σε ολους τους φακελους μονομιας....
panospc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πηγαίνεις Οργάνωση -> Επιλογές φακέλων και αναζήτησης -> Προβολή -> Εφαρμογή σε φακέλους
popeye68 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αυτο ειναι που θελω να αποφυγω.Δηλαδη το να το κανω σε καθε φακελο ξεχωριστα.Εγω ρωταω αν γινεται να το κανεις με καποιο τροπο απο το control panel για παραδειγμα το οποιο θα θετει σαν default το medium size σε ολους τους φακελους μονομιας.... 1)Μήπως δεν κατάλαβες καλά τι σου γράφω πιο πάνω; Όλα τα εικονίδια που έχεις στο desktop μικραίνουν ή μεγαλώνουν ταυτόχρονα. 2)Aν εννοείς αυτό τότε κοίτα την παρακάτω εικόνα και πήγαινε εκεί που σου δείχνω με κοκκινο χρώμα. http://img185.imageshack.us/img185/511/ste2.th.png' alt='ste2.th.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 @popeye68: ο nemesiskp μάλλον εννοεί κάτι σαν το εφαρμογή σε όλους τους φακέλους των XP και όχι τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας. (εκτός αν δεν κατάλαβα καλά). @nemesis: Άνοιξε το Ο Υπολογιστής μου και πήγαινε σε έναν φάκελο με mp3 και κάνε το μέγεθος όπως το θέλεις. Πάτα το ALT στο πληκτρολόγιο και θα σου εμφανίσει στο πάνω μέρος τα μενού και πήγαινε στο μενού Εργαλεία->Επιλογές φακέλων και καρτέλα Προβολή (εναλλακτικά όπως το λέει ο panospc). Πάτα εφαρμογή σε όλους τους φακέλους. Το κακό με τα vista και τα 7 είναι ότι πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία για όλους τους τύπους αρχείων (τραγούδια, εικόνες, βίντεο, έγγραφα κτλ). Δεν έχουν την καθολική ρύθμιση που είχαν τα xp.
nemesiskp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ωραιος ρε micos000 αυτο ζητουσα.Εκανα οτι μου ειχε πει ο panospc αλλα την επιλογη "apply to folders" μου την ειχε σβηστει.Ευχαριστω τα παιδια που βοηθησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.