gsoel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Υπάρχει η δυνατότητα με το ghost να κάνω image έναν συγκεκριμένο κατάλογο (όχι όλο τον σκληρό) από το μηχάνημα και να το μεταφέρω σε έναν άλλο υπολογιστή αντικαθιστώντας τον εκεί κατάλογο; Thanx )
md_agis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Den yparxei logos na kaneis image se katalogo. An 8es aplws na exeis ena katalogo sygedromeno se ena arxeio zipariseto
gsoel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι γιατί στον συγκεκριμένο κατάλογο υπάρχει ένα xtension ξεκλείδωτο (το αγοράσαμε και δεν μπορεί να γίνει άλλη εγκατάσταση αν δεν μας δοθεί και πάλι ο κωδικός). Γι'αυτό θέλω να κάνω (αν γίνεται) image τον κατάλογο, να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα σε άλλον υπολογιστή και τον κατάλογο που θα έχει γίνει image να τον ρίξω από πάνω για να μεταφέρω αυτό το xtension. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. )
madsc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Είσαι σίγουρος κατά πρώτον ότι θα δουλέψει έτσι; Γιατί συνήθως τα κλειδώματα δεν είναι πάνω στον κατάλογο. Και μετά ότι sofware και να έχεις πάρει, η κάθε εταιρεία υποχρεούται να σου δώσει και άλλο κλειδί/δισκέτα, σε περίπτωση format ή καταστροφής ας πούμε. sc
gsoel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Δεν ξέρω αν θα δουλέψει, απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από τον norton ghost (ή άλλο πρόγραμμα) για να δοκιμάσω να κάνω ένα image τον κατάλογο. Το κλείδωμα που υπάρχει είναι όταν κάνουμε την εγκατάσταση του xtension εμφανίζει έναν κωδικό και πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο να μας δώσουν τον αντίστοιχο και να γίνει το ξεκλείδωμα. Το αγοράσαμε για δύο μηχανήματα αλλά τώρα έγιναν τέσσερα. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.