Προς το περιεχόμενο

Νέοι Phenom II X6

halobump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να τους βρω ή πόσο κάνουν? Είναι 4 μοντέλα (1035Τ,1045Τ,1065Τ και 1100Τ). Διάβασα ότι θα κυκλοφορούσαν τον προηγούμενο μήνα αλλά δεν μπορώ να τους βρω κάπου. Σε 2 μήνες από τώρα θα πάρω τον Phenom II X6 1055T αλλά αν μέχρι τότε έχει βγει κάποιος Phenom II X6 θα πάρω εκείνον.

Ένα άλλο θέμα τώρα. Θα ήθελα να μου παραθέσετε εδώ όποια μητρική βρείτε που να έχει socket AM3 (για να υποστηρίζει τους Phenom II X6), DDR3 μνήμη και 3x SYSTEM fan headers (καθώς θα βάλω 3 ανεμιστήρες κουτιού και θέλω να παίρνουν από την μητρική). Θέλω να δω ΟΛΕΣ τις μητρικές που έχουν αυτά τα 3 χαρακτηριστικά για να επιλέξω και να μην το μετανιώσω μετά για κάποια που δεν είχα δει.Έχω βρει είδη 2 και δεν νομίζω να είναι στο σύνολο πάνω από 5-6.

Ευχαριστώ...:-D

Δημοσ.

σιγουρα αυτη τη στιγμη οπως λες δεν κυκλοφορουνε...

και δεν ξερω καν αν θα κυκλοφορησουν στο μελλον, για την Ελλαδα παντα... :rolleyes:

Δημοσ.

Oι Phenom II X6 υποστηρίζονται από τις περισσότερες AM2+ μητρικές με ένα απλό BIOS update. Aρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και DDR2 μνήμες.

Δημοσ.
Oι Phenom II X6 υποστηρίζονται από τις περισσότερες AM2+ μητρικές με ένα απλό BIOS update. Aρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και DDR2 μνήμες.

Ναι το γνωρίζω αυτό, μπορώ ακόμα και να χρησιμοποιήσω DDR2 μνήμες με μητρική με socket AM3. ;) Εγώ όμως θέλω να βάλω DDR3 (το θέμα μου δεν είναι εκεί). Όποιος δεν βαριέται ας με βοηθήσει να βρω όλες τις μητρικές που κυκλοφορούν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και μην ξεχνάτε όποιος γνωρίζει πληροφορίες για τους CPU.

Δημοσ.

Γνωμη μου να πας σε asus στην crosshair iv formula πιστευω ειναι η καλυτερη σε ολα τα θεματα !!! Η να περιμενεις την crosshair iv extreme ......:devil:

Δημοσ.
Γνωμη μου να πας σε asus στην crosshair iv formula πιστευω ειναι η καλυτερη σε ολα τα θεματα !!! Η να περιμενεις την crosshair iv extreme ......:devil:

αν δεν θα κάνει overclock και crossfire τη να την κάνει ενώ με μια πολύ ποιο φτηνότερη θα κάνει την δουλεία του αν θέλει παλη να κάνει και crossfire και overclock τoτε ναι

Όποιος δεν βαριέται ας με βοηθήσει να βρω όλες τις μητρικές που κυκλοφορούν με αυτά τα χαρακτηριστικά

Ψάχνεις της μητρικές που να υποστηρίζουν τους Phenom II X6 χωρείς bios update;

Δημοσ.
αν δεν θα κάνει overclock και crossfire τη να την κάνει ενώ με μια πολύ ποιο φτηνότερη θα κάνει την δουλεία του αν θέλει παλη να κάνει και crossfire και overclock τoτε ναι

Ψάχνεις της μητρικές που να υποστηρίζουν τους Phenom II X6 χωρείς bios update;

Ναι με socket AM3 αν εννοείς αυτό.

---------- Προσθήκη στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:07 ----------

+1

Αν και έχω βρει είδη 2:Asrock 880G Extreme3 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19568&cat=3 και MSI 790FX-GD70 http://www.shop13.gr/msi-790fx-gd70-p-6177.html (αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος αν η Asrock έχει 3 sytem fan headers, ας μου πει κάποιος για σίγουρα).

Δημοσ.
Ναι με socket AM3 αν εννοείς αυτό.

---------- Προσθήκη στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:07 ----------

+1

Αν και έχω βρει είδη 2:Asrock 880G Extreme3 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19568&cat=3 και MSI 790FX-GD70 http://www.shop13.gr/msi-790fx-gd70-p-6177.html (αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος αν η Asrock έχει 3 sytem fan headers, ας μου πει κάποιος για σίγουρα).

4 έχει.....

Δημοσ.

Ωπ καλώς τον :-D . Τον είχα δει αυτόν, ψάχνω για 1035Τ,1045Τ,1065Τ και 1100Τ. Τους 1055Τ,1075Τ και 1090Τ τους έχω βρει.

---------- Προσθήκη στις 12:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:01 ----------

4 έχει.....

Μπορείς να μου γράψεις το Link που το λέει? Όχι ότι αμφιβάλλω, αλλά για να το λέει εκεί θα έχει και μια πιο καλή περιγραφή από αυτά που βρήκα εγώ.

+1

Δημοσ.
Ωπ καλώς τον :-D . Τον είχα δει αυτόν, ψάχνω για 1035Τ,1045Τ,1065Τ και 1100Τ. Τους 1055Τ,1075Τ και 1090Τ τους έχω βρει.

---------- Προσθήκη στις 12:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:01 ----------

Μπορείς να μου γράψεις το Link που το λέει? Όχι ότι αμφιβάλλω, αλλά για να το λέει εκεί θα έχει και μια πιο καλή περιγραφή από αυτά που βρήκα εγώ.

+1

Στο manual σελ. 11(1.3 Motherboard Layout) (http://europe.asrock.com/manual/880G%20Extreme3.pdf) είναι τα 5,9,11,12.

Δημοσ.
Στο manual σελ. 11(1.3 Motherboard Layout) (http://europe.asrock.com/manual/880G%20Extreme3.pdf) είναι τα 5,9,11,12.

Μπράβο ρε φίλε βοήθησες πολύ. Αλλά δεν είναι 4, είναι 1 το power fan header (για να συνδέσεις την ψύκτρα κάποιων τροφοδοτικών ξεχωριστά) και 3 case ή system fan headers (όπως τα θέλω εγώ).

Δημοσ.
Λες να μην κάνει δουλειά το Power Fan Header;

Στην προκειμένη περίπτωση είναι παραπανίσιο από την στιγμή που υπάρχουν είδη 3 system/case fan headers. Όσο για το αν κάνει το έχω ψάξει το θέμα. Κάνει αλλά η δουλειά του προορίζεται για το τροφοδοτικό όπως προανέφερα. Η συγκεκριμένη header δίνει ρεύμα για να δουλεύει στο 100% το ανεμιστηράκι. Οι ανεμιστήρες κουτιού όμως δεν πρέπει να δουλεύουν πάντα στο 100% αλλά κοντά στο 60-70%. Ε αυτή την δουλειά την κάνουν οι system headers που παίρνουν ρεύμα από την μητρική κι όχι απευθείας από το τροφοδοτικό.:-)

Δημοσ.
Στην προκειμένη περίπτωση είναι παραπανίσιο από την στιγμή που υπάρχουν είδη 3 system/case fan headers. Όσο για το αν κάνει το έχω ψάξει το θέμα. Κάνει αλλά η δουλειά του προορίζεται για το τροφοδοτικό όπως προανέφερα. Η συγκεκριμένη header δίνει ρεύμα για να δουλεύει στο 100% το ανεμιστηράκι. Οι ανεμιστήρες κουτιού όμως δεν πρέπει να δουλεύουν πάντα στο 100% αλλά κοντά στο 60-70%. Ε αυτή την δουλειά την κάνουν οι system headers που παίρνουν ρεύμα από την μητρική κι όχι απευθείας από το τροφοδοτικό.:-)

Φιλε μην μπερδευεσαι.Απο την στιγμη που η μητρικη εχει 3 pin οι ανεμιστηρες θα δουλευουν στο 100%.Δε μπα να λεει system fan/power fan/nb fan ή οτι αλλο θελει.Ποιος λεει οτι οι ανεμιστηρες κουτιου πρεπει να δουλευουν στο 60-70%?Για να δουλευουν οι ανεμιστηρες στο 60% υπαρχουν αλλοι τροποι aka ροοστατες,panels etc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...