Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για χαρτί εκτύπωσης


originalhoyas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και δύο μέρες ψάχνω ένα χαρτί εκτύπωσης κατάλληλο για να τυπώσω ένα flyer. Θα ήθελα να είναι Α4 double sided (γιατί το έντυπο θα είναι τετρασέλιδο-δίφυλλο) περίπου 160-170 γραμ. Εννοείται ότι ρωτώ γιατί θέλω το χαρτί να είναι σχετικά πολυτελές και όχι απλό χαρτί εκτύπωσης και να μην κάνει και μια περιουσία.Ας πούμε κάτι σαν αυτό των εντύπων των υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές :lol::lol::lol:. Ο εκτυπωτής είναι αυτός :http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/MFP/Inkjet-MFP/Epson-Stylus-Photo-PX810FW-Inkjet-Multifunction-C11CA52307CT.htm

 

---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ----------

 

Κανείς ρε παιδιά;Και έλεγα ότι όλο και κάποιος ειδικός θα παίζει στο forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν καταλαβα ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.Θες ένα απλό χαρτί βάρους 150gr ή 175gr.Για τι ποσότητα μιλάμε?velvet (mat) ή illustration(γυαλιστερό)?

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι?

Η πιο απλή λύση είναι αν θες λίγα τεμάχια, να βρεις ένα τυπογραφείο να σου δώσει μερικά ( το χαρτί στα τυπογραφεία πάει σε διαστάσεις 70cmχ100cm ή 61x86cm και κόβονται σε μικρότερα μεγέθη αλλά σίγουρα θα έχει έτοιμα φύλλα α4.

Αλλιώς απευθύνεσαι σε καταστήματα με ήδη ζωγραφικής , λογικά θα έχουν.Θα σου έλεγα να απευθυνθείς σε χαρτέμπορους αλλά όπως είπα οι διαστάσεις είναι μεγάλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον γυαλιστερό αλλά όχι gloss, μάλλον semi-gloss.Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον πάντως. Και επειδή μέχρι να λάβω απάντηση συνέχισα να ψάχνω βρήκα αυτό και λέω να το δοκιμάσω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130341630586#vi-content.Βέβαια περιμένω να μάθω τα μεταφορικά πρώτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από που προκύπτει αυτό φίλε;Γιατί εγώ είδα ότι στέλνει worldwide και δεν είδα κάπου να κάνει λόγο για εξαιρέσεις.

Μάλιστα μόλις έλαβα μήνυμα για τα μεταφορικά του δείγματος 71 πένες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...