Kariajoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Γεια χαρά. Πρόσφατα μετακόμισα και στο νέο μου σπίτι δεν έχω σήμα σε κανένα σημείο μέσα στο σπίτι. Σήμα έχω μόνο στο μπαλκόνι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα μου χωρίς να αλλάξω εταιρία; Με ένα γρήγορο ψάξιμο διάβασα για την λύση που προσφέρει η vodafon αλλά δεν έχω εγώ vodafon και δεν θέλω να αλλάξω εταιρία όπως προανέφερα. Επίσης κάπου διάβασα για μια λύση με το να έχω έξω στο μπαλκόνι τη συσκευή και να διεκπεραιώνω τις επικοινωνίες μου με bluetooth μέσα από το σπίτι. Κάτι λέει αυτό, αλλά το χειμώνα με τις βροχές και τους αέρηδες τι γίνεται; Αν υπάρχει κάποια άλλη προτεινόμενη λύση, είναι ευπρόσδεκτη. Thanks
isay Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν gsm repeaters αλλά πέρα απο το κόστος είναι και η συνεχή ακτινοβολία. Αν θυμάμαι καλά στο forum εχουν αναφερθεί και Links. Εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις εταιρεία.
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εφόσον δεν θέλεις να αλλάξεις πάροχο ετοιμάσου να τα στάξεις καλά. Η μόνη λύση είναι να βάλεις έναν GSM repeater, ο οποίος θα ενισχύει το σήμα σε περιορισμένη ακτίνα γύρω του. Αν έχεις Wind (που δουλεύει στα 900 MHz) βολεύεσαι με κάτω από 200€. Αν έχεις COSMOTE (1800 MHz)... ετοιμάσου για καταναλωτικό. ---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ---------- isay = too fast. Δεν είναι greeklish, το κέρατό μου.
Kariajoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς Cosmote ........................................................................ Δοκίμασα να βάλω μόνο το Cosmote και δεν με άφηνε το σύστημα γιατί προφανώς εκλάμβανε τα Αγγλικά ως Greeklish. Bug του συστήματος ;
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Επικοινώνησε στην εξυπηρέτηση πελατών Vodafone και Wind για να μάθεις: α) τί κάλυψη υπάρχει στο σπίτι σου(GPRS/EDGE/3G/3G+) β) και αφενός μεν το κόστος για συσκευή που θα ενισχύει το σήμα στο χώρο σου. Νομίζω η Vodafone αναλόγως το/α συμβόλαιο/α του συνδρομητή ενδέχεται να δίνει δωρεάν τον αντίστοιχο εξοπλισμό.
isay Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς Cosmote Αφού εταιρεία δεν αλλάζεις και ο gsm repeater για gsm1800 ειναι αρκετά ακριβός, δοκίμασε με άλλο κινητό (με μεγαλύτερο sar). Δοκίμασα να βάλω μόνο το Cosmote και δεν με άφηνε το σύστημα γιατί προφανώς εκλάμβανε τα Αγγλικά ως Greeklish. Bug του συστήματος ; Δεν είναι bug. Η λέξη cosmote δεν περιέχει κανένα ελληνικό χαρακτήρα. UPDATE: Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω και επίσης κάνε ανάλογη ερευνα στο ebay http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373528 http://www.amazon.co.uk/Mobile-Repeater-GSM-1800-PRO/dp/B002LYF9JA/ref=sr_1_2/278-7148178-7852708?ie=UTF8&s=electronics&qid=1286387032&sr=8-2 http://www.amazon.co.uk/Orange-T-Mobile-Mobile-Repeater-1800/dp/B002LYH7TU/ref=sr_1_1/278-7148178-7852708?ie=UTF8&s=electronics&qid=1286387032&sr=8-1
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλά η Cosmote έχει καταντήσει τραγική απλά. Δεν μπορώ να μιλήσω σχεδόν πουθενά τόσο εγώ όσο και όλοι μου η παρέα. Αφού έχουμε γυρίσει στα σταθερά πλέον. Όχι ότι δεν έχει καλό σήμα μόνο, με παίρνει τηλέφωνο κάποιος και ούτε καν του λέει ότι είμαι εκτός δικτύου ή κάτι. Φυσικά για να μιλήσω με κάποιον συνήθως η γραμμή κόβεται τουλάχιστον 3 φορές. Τραγική απλά! Ποτέ δεν ήταν έτσι η Cosmote. Μάλλον βλέπουν ότι η χώρα πάει κατά διαούλου και σου λέει γιατί να κάτσουμε να σκάσουμε και να τα σκάσουμε...
pp6210 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις adsl στο σπίτι, η vodafone δίνει femtocell (και αν όντως είναι προβληματική η κάλυψη στην περιοχή μπορεί να στο δώσει και δωρεάν!) για λεπτομέρειες διάβασε λίγο τα σχόλια εδώ *ttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=278792 και πάρε στη voda για λεπτομέρειες και "παζάρι"!!
trelomhxmhx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλά η Cosmote έχει καταντήσει τραγική απλά. Δεν μπορώ να μιλήσω σχεδόν πουθενά τόσο εγώ όσο και όλοι μου η παρέα.Αφού έχουμε γυρίσει στα σταθερά πλέον. Όχι ότι δεν έχει καλό σήμα μόνο, με παίρνει τηλέφωνο κάποιος και ούτε καν του λέει ότι είμαι εκτός δικτύου ή κάτι. Φυσικά για να μιλήσω με κάποιον συνήθως η γραμμή κόβεται τουλάχιστον 3 φορές. Τραγική απλά! Ποτέ δεν ήταν έτσι η Cosmote. Μάλλον βλέπουν ότι η χώρα πάει κατά διαούλου και σου λέει γιατί να κάτσουμε να σκάσουμε και να τα σκάσουμε... νομίζω απ τότε που το γουατσάπ έβαλε αυτά τα πακέτα ανέβηκε το πλήθος των συνδρομητών τόσο που δεν μπορεί να τους καλύψει
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μα αυτό δεν έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος. Ας είχε τέρμα σήμα και ας μην μπορούσα να πιάσω γραμμή εύκολα. Πήρα τηλέφωνο χθες και δήλωσα βλάβη. Θα με ενημερώσουν σύντομα μου είπαν.
s.naos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μην είστε υπερβολικοί. Ο gsm booster για cosmote έχει €450. Κλίκ εδώ.
isay Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μην είστε υπερβολικοί. Ο gsm booster για cosmote έχει €450. Κλίκ εδώ. Λίγο ακριβό δεν είναι αν το συγκρίνεις με ΑΥΤΟ;
spartacus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μην είστε υπερβολικοί. Ο gsm booster για cosmote έχει €450. Κλίκ εδώ. και τα θεωρείς λίγα τα 450; τι λέτε μωρέ πάτε καλά; για να μπορεί να μιλάει στο κινητό πρέπει να δώσει 450 euro;
nikoskon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αφού θέλει να έχει Cosmote και σήμα καμπάνα, θα τα σκάσει...
Heatspreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Αφού θέλει να έχει Cosmote και σήμα καμπάνα,θα τα σκάσει... Αντί να τα σκάσουν αυτοί που πληρώνουμε κάθε μήνα... Κοίτα να δεις όμως τι νοοτροπία μας. Πληρώνουμε κάτι που δεν μας εξυπηρετεί και μάλιστα θέλουμε να το κάνουμε να μας εξυπηρετήσει, δηλαδή να το κάνουμε να δουλέψει, πληρώνοντας εξτρά λεφτά... Απίστευτο αν το σκεφτείς. Αντί να δώσεις δηλαδή άκυρο και να πας αλλού... και τα θεωρείς λίγα τα 450; τι λέτε μωρέ πάτε καλά; για να μπορεί να μιλάει στο κινητό πρέπει να δώσει 450 euro; Ε ναι μωρέ... Λίγα είναι. Ένα μηνιάτικο αν υπάρχει και αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.