suspiria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 δεν ξερω τι γινεται σημερα αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα.ουτε με explorer ουτε με firefox.αντιμετωπιζετε και σεις το ιδιο προβλημα?εχει καταρευσει τελειως?
antonl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Όχι δεν έχει γενικό πρόβλημα. Συνδέομαι κανονικά.
suspiria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τιποτα!2 υπολογιστες, 2 browser ολες οι σελιδες κανονικα εκτος απο hotmail
electroasd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Γενικά αυτές της μέρες το hotmail σέρνεται και όλο κολλάει!
giorgos147 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εμένα μια χαρά είναι. Ο πάροχος σου φταίει.
REALZEUS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ούτε εγώ μπαίνω στο Hotmail! Κάτι πρέπει να παίζει με τους servers... Edit: Στις 11 το βράδυ έστρωσε και με έβαλε. Προφανώς ήταν θέμα του Hotmail. Ελπίζω να λύθηκε και για τον suspiria το θέμα.
suspiria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ούτε εγώ μπαίνω στο Hotmail! Κάτι πρέπει να παίζει με τους servers... Edit: Στις 11 το βράδυ έστρωσε και με έβαλε. Προφανώς ήταν θέμα του Hotmail. Ελπίζω να λύθηκε και για τον suspiria το θέμα. ναι οκ τωρα μολις ηρθα και μπηκα κανονικα.παιζει να φταιει ο παροχος οταν στις αλλες σελιδες μπαινω κανονικα?btw εχω οτε.
burnin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 εγω μπαινω στους χοτμειλ λογαριασμους μου απο το πισι με windows live mail. σε 2 απο αυτους δε δουλευει τιποτα...
REALZEUS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ναι οκ τωρα μολις ηρθα και μπηκα κανονικα.παιζει να φταιει ο παροχος οταν στις αλλες σελιδες μπαινω κανονικα?btw εχω οτε. Κι εγώ ΟΤΕ έχω. Σήμερα δουλεύει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.