tr3quart1sta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ενας φιλος μου με mac εχει παρει κατι ειδικες κολλες Α4 οι οποιες ειναι οπως στο σχημα παρακατω και θελει να εκτυπωσει μια εικονα ακριβως μεσα σαυτα τα κουτακια. πως γινεται? (την ιδια εικονα σε καθε κουτακι δλδ πολλες φορες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Θα δεί το τύπο του χαρτιού και λογικά υπάρχει επιλογή στο printing να επιλέξει αυτού του είδους τα χαρτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 σε ποιο προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ είχα κάνει την δουλειά μου με αυτό: http://www.belightsoft.com/products/composer/overview.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Θα πρέπει να μετρήσει τις μπορντούρες και να δώσει στο text processor του τα αντίστοιχα. Είχα κάνει το ίδιο με NeoOffice όταν ήθελα να τυπώσω κάρτες και το χαρτί που είχα πάρει δεν ήταν στη λίστα χαρτιών του printer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.