Προς το περιεχόμενο

Πως να εχω καμερα στο προγραμμα adium ??

pantermaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια.. θα ηθελα να μου πει καποιος απο σας.. Πως μπορω να εχω καμερα στο προγραμμα "adium"? Εψαξα σε πολλα σαιτ αλλα δεν βρηκα ακρη.. παρακαλω οποις γνωριζει να πει

Ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς δεν γίνεται. Το καινούργιο messenger 8 beta υποστηρίζει και video και ήχο, αλλά έχει και αυτό κάποιες ελλείψεις (π.χ δεν μπορείς να δέχεσαι μηνύματα όταν είσαι offline, invisible κτλ).

Σε γενικές γραμμές και για να μην κουράζεσαι άδικα δεν υπάρχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα τύπου messenger στα MAC (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!) . Αν θέλεις κάμερα τότε μάλλον πρέπει να πας σε skype, αν θες σκέτο instant messaging το adium είναι η καλύτερη επιλογή και αν θες και τα δύο (με κάποιες παραχωρήσεις) τότε επέλεξε το MSN 8 beta.

Ευχαριστω πολυ παιδια που με βοη8ησετε .. εχω το σκαιπ και ειναι αψογο προγραμμα για τη καμερα κ εχει τελεια αναλυση καμερας...

8α δοκιμασω το ΜΣΝ 8 βετα

Παντως σας ευχαριστω πολυ ...

πολυ καλο το skype οντως παντως δοκιμασε μια και το amsn ειναι πολυ καλο εγω ακομα και τοτε που ειχα windows αυτο ειχα!μετα στο mac εκανα μερικα πειραματα αλλα παλι εκει κατεληξα!αααα υποστηριζει voice message κανονικα και επισης video chat

οριστε και το το site http://www.amsn-project.net/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...