ribo7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έχω καταλήξει σε αυτές τις 2. Canon sx210IS Panasonic Lumix DMC-TZ 10 Καταλήγω προς Canon γιατί έχει πιο manual ρυθμίσεις αλλά με προβληματίζει ότι μάλλον έχει πρόβλημα τη νύχτα. Έχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη? Κάποιος που να έχει μία από τις 2 ή ακομα καλύτερα να έχει δουλέψει και τις 2? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
disqualified Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 προβλημα νυχτα θα εχεις με ολες τις compact. Φανταζομαι δε θα τραβας με τριποδο τοπια αλλα φιλους σου. Οποτε αν τραβηξεις χωρις φλας θα πρεπει να τραβηξεις με μεγαλο ISO το οποιο θα προσδωσει πολυ θορυβο στη φωτογραφια. Αν εβρισκα θα επαιρνα Fujifilm FinePix F200EXR. Αλλα δεν εχει το zoom που θες φανταζομαι. Παρε χωρις παθος μια απο τις 2 που εχεις διαλεξει και μην το σκεφτεσαι πιο πολυ
ribo7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ναι σωστά, αυτό που μου αρέσει πρέπει να πάρω αλλά επειδή είναι αρκετά τα λεφτά, φοβάμαι μη το μετανιώσω με την Canon sx210. . Η Panasonic TZ10 ίσως βγει καλύτερη αλλά θέλω και κάποιον να με πείσει να δώσω 300 ευρώ! Το θέμα είναι ότι επείγει η αγορά της! Κανείς άλλος γνώμη? Thanks!
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 παρε την tz10 με κλειστα ματια, η μηχανη τα σπαει την εχω λιγους μηνες και μ εχει αφησει υπερευχαριστημενη. Φωτογραφιες και βιντεο, αψογα κι επειδη βλεπω και την υπογραφη σου...την ειχα παρει με Ολ.Βολου, Καραισκακη, καθομουν παααανω πανω τελευταια σειρα και μου βγαζε βιντεο τελειο παρα το ζουμ. Καθομουν στην 10, τραβαγα το απεναντι πεταλο και τους παιχτες στο χορταρι και τα δειχνε καθαρα. Ειναι πολυ καλη μηχανη, αν εχεις τα χρηματα, δωστα
ribo7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει με έπεισες!! Θα αγοράσω την Panasonic και στον επόμενο αγώνα θα την πάρω να βγάλω φώτο! Πιο πολύ φοβάμαι ότι η Canon ότι δε θα βγάζει καλές φώτο το βράδυ. Ελπίζω η TZ10 να βγάζει ικανοποιητικά!Η αγορά θα γίνει αύριο! Thanks!
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 μια χαρα βγαζει, αντε με το καλο! (εγω πηρα την κοκκινη χεχε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.