traganeus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν έχω ΟΤΕ μέχρι στιγμής υπερευχαριστημένος κλειδώνω στα 19Κ+ με στατιστικά Downstream Line Attenuation: 14 db Upstream Line Attenuation: 5 db Αλλα πληρώνω 60€ το δίμηνο... Βλέπω τώρα την προσφορά της Forthnet για φοιτητές που είναι στα 30€ το δίμηνο. Πιστεύετε οτι αξίζει η αλλαγή δεδομένου οτι μιλάμε για μισά λεφτά? Θα έχω όσο καλή ταχύτητα έχω στον ΟΤΕ? Έχω διαβάσει παράπονα απο συνδρομητές για το ping εγώ που δεν ασχολούμαι με παιχνίδια πρέπει να το έχω υπόψιν μου? Γενικά ποια η γνώμη σας για την "αλλαγή"?
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 οχι για κανενα λογο εκτος κι αν θα σου λειψουν πραγματικα αυτα τα 30 ευρω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 αν δεν ασχολείσαι με το streaming και το browsing και μόνο με το multiple connection downloading (πχ torrents), ναι αξίζει να πας Forthnet γιατί το congestion επηρεάζει το single connection downloading (πχ streaming) το browsing και τα pings...
vasilisga Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 30ε το διμηνο αλλα μετα γινεται 50+... κατσε στον ΟΤΕ
indian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Connx ΟΤΕ : αξία 60 ευρώ Να έχεις ίντερνετ και τηλέφωνο χωρίς προβλήματα : αξία Ανεκτίμητη Μείνε ΟΤΕ να έχεις την ψυχική σου ηρεμία. Το Δίοδος δεν σε πιάνει αφού κοιτάς τα φοιτητικά πακέτα ;
traganeus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τώρα στον ΟΤΕ με Δίοδος είμαι και πληρώνω τόσα. Thresh έχει προβλήματα και με το browsing? γιατί είναι η κύρια ασχολία μου και μετά λίγο το κατέβασμα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 στις ώρες αιχμής (και στις "χειρότερες") επηρεάζεται και αυτό προφανώς... είναι σίγουρο πάντως ότι θα είναι πιο αργό από ΟΤΕ και πως θα το καταλάβεις κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.