nikolaos_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δε βγάζω άκρη από τα διάφορα sites. Δεν έχω καταλάβει γενικώς κάτι. Αν δεν αξιοποιείται το SIP σε ένα Sony Ericsson c510 κινητό όπως το δικό μου, γιατί το βάλαν; Όταν λένε τα sites για VoIP κλήσεις, πώς θα τις πραγματοποιήσω; Πρέπει να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές; Θα έχω δωρεάν κλήσεις; Υποκατάστατο του Skype είναι; Έχω καταφέρει να συνδέσω το laptop με το κινητό μέσω bluetooth. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να μπαίνω στο internet από το κινητό μέσω του laptop (που είναι στο internet); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Το SIP είναι τηλεφωνία μέσω Internet (IP=ηλεκτρονική διεύθυνση) και επιτρέπει τηλεφωνική συνομιλία μέσω internet (μετατροπή φωνή σε data και μεταφορά μέσα από το internet). Υπάρχουν συσκευές που υποστηρίζουν μόνο SIP , και συσκευές που υποστηρίζουν και SIP . Κάποιες μάλιστα είναι και κινητά και SIP συσκευές. Δεν ξέρω τι κάνει το δικό σου. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τέτοιες δυνατότητες , και το κινητό σου υποστηρίζει SIP από τη μάνα του, τότε θα πρέπει να γραφτείς σε κάποια υπηρεσία που παρέχει τέτοιου είδους επικοινωνίες και να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό (username-password-sip gateway κλπ.) . Το skype απ' ότι ξέρω λειτουργεί μόνο με τη δική του εφαρμογή και δεν υποστηρίζει λειτουργία με εφαρμογές τρίτων. Στις περισσότερες τέτοιου είδους υπηρεσίες , οι κλήσεις προς άλλες διευθύνσεις internet είναι δωρεάν, και χρεώνεσαι για κλήσεις σε σταθερά ή κινητά. Συνήθως πολύ φθηνότερα απ' ότι από κανονικό τηλέφωνο. Δεν ξέρω τη συσκευή σου, αλλά λογικά αν την συνδέσεις με το software της sony-ericsson με το laptop που έχει Internet, και το κινητό θα βλέπει internet. Ή με κάποια ρύθμιση στο software θα βλέπει. Διάβασε το manual της συσκευής σου για να δεις τι υποστηρίζει και τι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Το SIP είναι τηλεφωνία μέσω Internet (IP=ηλεκτρονική διεύθυνση) και επιτρέπει τηλεφωνική συνομιλία μέσω internet (μετατροπή φωνή σε data και μεταφορά μέσα από το internet). για αποφυγη παρεξηγησεων οσων δεν γνωριζουν τα αρχικα IP του SIP σημαινουν Initiation Protocol (Session Initiation Protocol) και δεν εχουν σχεση με τα αρχικα IP (Internet protocol) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 για αποφυγη παρεξηγησεων οσων δεν γνωριζουν τα αρχικα IP του SIP σημαινουν Initiation Protocol (Session Initiation Protocol) και δεν εχουν σχεση με τα αρχικα IP (Internet protocol) Έλα ρε? Πως μου είχε κάτσει έτσι? Μάλλον με το VOIP θα το μπέρδεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει "Ρυθμίσεις SIP" στις ρυθμίσεις του κινητού τηλεφώνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.