ANHLIKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Οκ παίδες, θα τον σταυρώσουμε αργότερα στο Συνταγμα. Ο τοπικ starter εκανε μια ερώτηση, αφελής, καλή, κακή, συμφωνώ, διαφωνώ δεν θα την κρίνω εγω. Πρέπει να ψαχτεί μόνος του. Και αμέσως υπήρξε στήσιμο στον τοίχο, στα τέσσερα μάλιστα. Λοιπόν για να μπορέσετε να κοιμηθείτε μερικοί, σας λέω πως ο Τ/Σ δεν τρώει απο τα δικά σας χρήματα αλλα, απο τις δίκες μου μερίδες. Εγω έχω φάει ελάχιστες φορές στη λέσχη, συνεπώς δεν κλέβει κανένα κράτος. Οκ? Το λύσαμε? (προσωπικά διαφωνώ με την λογική βαριέμαι να κάνω κάτι και παίρνω το έτοιμο, αλλα δεν ειναι αυτό το θέμα της συζήτησης)
Typhoon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Οκ παίδες, θα τον σταυρώσουμε αργότερα στο Συνταγμα. Ο τοπικ starter εκανε μια ερώτηση, αφελής, καλή, κακή, συμφωνώ, διαφωνώ δεν θα την κρίνω εγω. Πρέπει να ψαχτεί μόνος του. Και αμέσως υπήρξε στήσιμο στον τοίχο, στα τέσσερα μάλιστα. Λοιπόν για να μπορέσετε να κοιμηθείτε μερικοί, σας λέω πως ο Τ/Σ δεν τρώει απο τα δικά σας χρήματα αλλα, απο τις δίκες μου μερίδες. Εγω έχω φάει ελάχιστες φορές στη λέσχη, συνεπώς δεν κλέβει κανένα κράτος. Οκ? Το λύσαμε? (προσωπικά διαφωνώ με την λογική βαριέμαι να κάνω κάτι και παίρνω το έτοιμο, αλλα δεν ειναι αυτό το θέμα της συζήτησης) Φίλε μου κάνεις λάθος, απλώς λέμε ότι δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε να ευλογούμε οποιαδήποτε μορφή παραβατικής συμπεριφόρας, όπως κάνουν μερικά μέλη. Από εκεί και πέρα μπορεί όπως είπε ο freedubus να το έχουν προβλέψει αυτό τα εστιατόρια και με την τιμή που έχουν να βγάζουν το κόστος του από τρίτους που τρώνε σε αυτά. Δεν το ξέρουμε αυτό. Επίσης δεν υπήρξε στήσιμο στον τοίχο, πόσο μάλλον άμεσο (είμαστε στην 11 σελίδα του θέματος).
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Φίλε μου κάνεις λάθος, απλώς λέμε ότι δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε να ευλογούμε οποιαδήποτε μορφή παραβατικής συμπεριφόρας, όπως κάνουν μερικά μέλη. Συμφωνώ. Εκει που τσίνησα ειναι στο οτι δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Δηλ. κανείς δεν εχει κατεβάσει ποτε σειρά- ταινία- μουσική απο το νετ? Δεν εχει τρέξει κανείς πάνω απο 120 στις εθνικές οδούς? κλπ... Ειμαι ο πρώτος που λεει πως ειτε κλέβεις μια τσίχλα είτε ενα αμάξι, ΚΛΕΒΕΙΣ! Αλλα και η ποινή που σου επιβάλλεται ειναι διαφορετική που να πάρει. Μπορεί ο νόμος να μην επιδέχεται αμφισβήτηση, απο κει και περα έχουμε τους προσωπικούς ηθικούς κανόνες. (δεν θα στεναχωρηθώ να κλέψουν μια τράπεζα - Θα με ενοχλήσει να μπουν σε ένα σπίτι που λεει ο λόγος) Από εκεί και πέρα μπορεί όπως είπε ο freedubus να το έχουν προβλέψει αυτό τα εστιατόρια και με την τιμή που έχουν να βγάζουν το κόστος του από τρίτους που τρώνε σε αυτά. Δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν μπορώ να εχω άποψη για αυτο μιας και δεν το γνωρίζω Εντελώς Φιλικά
BadBoy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα δεν είναι η κλοπή ή παράνομη πράξη αυτή καθεαυτή, αλλά η νοοτροπία. Το πρώτο που σκέφτηκε ο ΟΡ ήταν πως να την βγάλει στη λούφα και στο τζάμπα. Δεν ρώτησε αν επιτρέπεται να φάει στις λέσχες, αλλά πως μπορεί να μπει σε αυτές στα κρυφά. Επίσης, το παράνομα κατεβασμένο υλικό έχει ολόκληρη λογική από πίσω του, που όμως δεν είναι της παρούσης να τη συζητήσουμε. Σωστά ειπώθηκε ότι δεν είναι όλες οι παράνομες - παράτυπες πράξεις του ίδιου μεγέθους, εδώ μιλάμε αποκλειστικά για το φαγητό στις λέσχες, ούτε για τράπεζες, ούτε για κάτι άλλο.
Typhoon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Όλοι κάτι έχουμε κάνει, το οποίο άλλες φορές θεωρούμε δικαιολογημένο, άλλες όχι. Άλλωστε ως πολίτες οφείλουμε να τηρούμε κριτική στάση ως προς του νόμους και όχι να δείχνουμε τυφλή υπακοή (βέβαια αυτό απέχει από τη στείρη άρνηση την οποία επιδεικνύουν κάποιοι). Γι αυτό και το συζητάμε εδω πέρα γιατί προφανώς ο φίλος θεωρεί λογικό να κάνει κάτι το οποίο κάποιοι άλλοι αντιλαμβάνονται ως απάτη. Τ
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εμένα βρε παιδιά που η κοπέλα μου πάει στο ΤΕΙ αθήνας,να πηγαίνω να τρώω και γω όποτε είμαι απο κεί;Έχει καλό φαΐ;Συγγενής δεν πιάνομαι :lol: ; Πέρα από την πλάκα,και γω στο ΙΕΚ ξυνη-θεσσαλονίκης είμαι,φίλοι μου με είχαν πάρει στο ΠΑΜΑΚ,και έφαγα κανονικά μαζί τους,χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα κάρτες. Αλλά οι μάγειρες μας στο ιεκ,μαγειρεύουν πολύ γ@,έχω φάει δύο τρεις φορές και μου είχε αρέσει πάρα πολύ..Και εννοείτε τζάμπα .Δεν ξέρω για τους έξω από το ιεκ,αλλά δεν νομίζω να τους πουν τίποτα,γιατί πάλι δεν ζήτησαν φοιτητική κάρτα,εκτός και αν γνωρίζουν τις φάτσες μας σε όλα τα τμήματα εκεί .
saya Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Aυτο που υπεραπλουστευουμε και τσουβαλιαζουμε τα παντα .Το γεγονος οτι ολοι μπορει να εχουμε κανει κατι κακο ας το πουμε στην ζωη μας δεβ αθωωνει αυτον που παει να την βγαλει λουφα στην λεσχη .Τι λογικη ειναι παλι αυτη;Οτι ολοι κατι κακο εχετε κανει .Αρα οτι θελω κανω .Και ως τι με κρινετε;Ως ατομα που ποτε δεν θα καναμε κατι τετοιο;Τα αλλα αλλη φορα..
jason_rethymno Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλά αμα θα βάλω εγω το βύσμα μου κ θα τρώω ΤΖΑΜΠΑ θα σας κλείσω το στόμα σας .ΜΟΥΓΓΑΑΑΑΑΑ!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλα και συ γιατί το πας στην αλλη άκρη? Τι πάει να πει αμα βάλω το βύσμα? Ε, βαλ το, τι μας το λες? Βαλ το όπου θες. Άκου μουγγα... (Δεν ειναι προσωπικό αλλά, όπου ακούω βύσματα, ανωτερότητες κλπ παπαριες μου γυρίζει το ματι...)
RottenLungs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλά κάνει και τρώει το παιδί στο εστιατόριο της σχολής... Τα λαμόγια (τουλάχιστον στο πολυτεχνείο) πληρόνονται απο το ΕΜΠ για να παρέχουν δωρεάν σίτιση για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές και παρόλα αυτά πρέπει να φτιάξεις κάρτα (ζητάνε και φορολογική ενημερότητα των γονιών σου) για να σου δώσουν να φάς. Και επειδή κανείς δεν πάει (βαρέται, το ξεχνάει, δεν μπαίνει στην διαδικασία για μία φορά την βδομάδα που τρώει κτλ.) να φτιάξει, πέρνουν και extra 2.5 Euro απο κάθε έναν φοιτητή. Και επιπλέον μας μπουκώνουν και φούλ στην σόδα, μην τους πάρουμε και 2ρο πιάτο. Και φοβάστε μην κλείσουν;;;; (Ανέκδοτο) Δώστε μου μια λογική εξήγηση για όλο αυτό. (Επαναλαμβάνω οτι η δωρεάν σίτιση είναι για όλους τους φοιτητές ανεξάρτητα απο την οικονομική τους κατάσταση). Ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για να βγάζουν extra λεφτά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.