ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ποση πλακα εχουν αυτοι που κατηγορουν οσους δεν εχουν επειδη κλεβουν το δημοσιο ενω θα ξαναψηφισουν αυτους που τα εκλεψαν χοντρα? και αυτοί θα τα έκλεβαν χοντρά αν είχαν τις ευκαιρίες που είχαν όσοι το έκαναν οπότε μή βιάζεσαι να τους βγάλεις λάδι αλλά τι μανία και ο έλληνας να τα θέλει όλα τζάμπα ακόμα κι όταν μπορεί να τα πληρώσει - και να τρώει και καλύτερα δε λες?
poedeer7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 και αυτοί θα τα έκλεβαν χοντρά αν είχαν τις ευκαιρίες που είχαν όσοι το έκαναν οπότε μή βιάζεσαι να τους βγάλεις λάδι αλλά τι μανία και ο έλληνας να τα θέλει όλα τζάμπα ακόμα κι όταν μπορεί να τα πληρώσει - και να τρώει και καλύτερα δε λες? α καταλαβα γι'αυτο τους ξαναψηφιζεις γιατι και συ αν ειχες βγει θα εκλεβες αν ειχες την ευκαιρια!κ που το ξερεις οτι ολοι θα εκλεβαν?μπορει ενας στους 1000000 να αξιζε...και ναι ειναι προκλητικο να λες κλεφτη καποιον που δεν εχει και στην τελικη πληρωσε για να φαει και απο την αλλη να δινεις ψηφο εμπιστοσυνης σ'αυτους που σε εκλεβαν τοσα χρονια και να τους λες συνεχιστε....
saya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 freedubus ,που ειναι το λινκ μου;Υποτιθεται ειχες λινκ με τις συμβασεις .Ακομη περιμενω.
BadBoy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή τα 3 τελευταία μηνύματά μου σα να μην υπάρχουν κάν, έτσι; Χαχ. Αη ρέστ μάη κέης κι εγώ. Αυτό θα ίσχυε αν σε όλες τις λέσχες πλήρωναν, πράγμα που όπως επεσήμανε κάποιος νωρίτερα δεν ισχύει. Αυτό το είδες ή είναι σα να μην υπάρχει; Για να ξεκαθαρίσω λίγο τι εννοώ, δεν με νοιάζει αν κάποιος φάει δωρεάν, δεν θα χρεωκοπήσει το κράτος από αυτό, η λέσχη όμως κινδυνεύει. Το ξέρεις ότι μέχρι πέρισυ η λέσχη του ΑΠΘ δεν έκανε κανένα έλεγχο στο ποιος τρώει (ήταν επιλογή της διοίκησης, όχι αμέλεια) και κόντεψε να κλείσει; Αν η λέσχη επιλέγει να σιτίζει και όλους τους άλλους πέραν των φοιτητών, είναι δικαίωμά της, αλλά πρέπει πρώτα να εξασφαλίζεται η παροχή της υπηρεσίας στα μέλη του ιδρύματος όπως έγραψα και πιο πάνω. Όταν λέει ότι μόνο φοιτητές θα τρώνε, ε κάποιο λόγο θα έχουν δε νομίζεις; Και στο κάτω κάτω, είναι απίστευτα εκνευριστική η νοοτροπία της μούφας και του ψέματος. Να μιλούσε κάνας άστεγος ρε γμτ να το καταλάβαινα, αλλά όχι κάποιος που πάει σε ιδιωτικό ΙΕΚ να τσιγκουνεύεται τις κατσαρόλες. Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι;
whirlwind Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Για να αποφορτίσω την ατμόσφαιρα, ξέρει κανείς αν λέει τίποτα το φαγητό της λέσχης του ΕΜΠ (στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου); Γιατί πήγαινα πρόπερσι που δεν ήξερα να μαγειρεύω, αλλά το φαγητό ήταν απαίσιο. Άραγε έχει βελτιωθεί η κατάσταση; Πάντως από πέρυσι έχω αρχίσει να μαγειρεύω και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ φτιάχνω φαγητό μόνος μου. Μέχρι τώρα κάνω εύκολα φαγητά (πχ μπριζόλα, μακαρόνια με έτοιμες σάλτσες ή τυρί, κοτόπουλο πανέ ή στο φούρνο, σαλάτες έτοιμες από βασιλόπουλο, κανένα τοστάκι αν βαριέμαι, κονσέρβες τόνου κλπ) απλά αυτό που βαριέμαι είναι το πλύσιμο των πιάτων και ιδιαίτερα των σκευών... (πού να μην είχα και πλυντήριο πιάτων... :-P). Γενικά το θεωρώ καλύτερο γιατί ξέρεις τι τρως, από πού το τρως (δεν υπάρχει φορά στη λέσχη που να μην έχω δει βρωμιά στα πιάτα-μαχαιροπίρουνα), δεν χάνεις χρόνο για πήγαινε-έλα και τελικά ίσως σου βγει και φθηνότερο.
poedeer7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Για να αποφορτίσω την ατμόσφαιρα, ξέρει κανείς αν λέει τίποτα το φαγητό της λέσχης του ΕΜΠ (στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου); Γιατί πήγαινα πρόπερσι που δεν ήξερα να μαγειρεύω, αλλά το φαγητό ήταν απαίσιο. Άραγε έχει βελτιωθεί η κατάσταση; δεν εχει αλλαξει κατι χαλια φαγητα μεστη σοδα!εκανες καλα που εμαθες να μαγειρευεις!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 α καταλαβα γι'αυτο τους ξαναψηφιζεις γιατι και συ αν ειχες βγει θα εκλεβες αν ειχες την ευκαιρια!κ που το ξερεις οτι ολοι θα εκλεβαν?μπορει ενας στους 1000000 να αξιζε...και ναι ειναι προκλητικο να λες κλεφτη καποιον που δεν εχει και στην τελικη πληρωσε για να φαει και απο την αλλη να δινεις ψηφο εμπιστοσυνης σ'αυτους που σε εκλεβαν τοσα χρονια και να τους λες συνεχιστε.... όταν λέω κάποιον κλέφτη επειδή ο ίδιος καυχιέται ότι κλέβει, καλά τον λέω! επίσης όταν τον λέω απαράδεκτο επειδή βρίζει κάποιον επειδή κάνει σωστά τη δουλειά του, πάλι σωστή είμαι. και όταν σας λέω ότι είστε απαράδεκτοι όσοι του λέτε μπράβο για τα προηγούμενα, λίγα σας λέω. και την επόμενη φορά που θα είσαι μαζί μου στο ποραβάν, μίλησέ μου ε? θέλω να σε γνωρίσω
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 και την επόμενη φορά που θα είσαι μαζί μου στο ποραβάν, μίλησέ μου ε? θέλω να σε γνωρίσω Κι εσύ όταν βγεις από την τσέπη του δήθεν άφραγκου, να του ρίξεις και μια σφαλιάρα από μένα, να μάθει να το παίζει δήθεν μάγκας, μμ; Είδες τι κακό που'ναι να αφορίζουμε και να τσουβαλοποιούμε κατά βούληση; Σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ μαζί σου πάντως, αν έχει καμία σημασία αυτό για την κουβέντα. Αλλά βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικά τα αντανακλαστικά σου για ένα τόσο ασήμαντο θέμα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 έλα τώρα, το ''δήθεν'' πήγαινε στο φοιτητής σε ιδιωτικό ιεκ που ο ίδιος είπε ξεκινώντας το νήμα. ή δεν το πρόσεξες? όταν είναι να βοηθήσουμε λέγοντας πράγματα που δεν στέκουν είμαστε καλοί όλοι.
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 έλα τώρα, το ''δήθεν'' πήγαινε στο φοιτητής σε ιδιωτικό ιεκ που ο ίδιος είπε ξεκινώντας το νήμα. ή δεν το πρόσεξες? όταν είναι να βοηθήσουμε λέγοντας πράγματα που δεν στέκουν είμαστε καλοί όλοι. Το πρόσεξα, (όπως πρόσεξα πως ξεκινάει το thread ρωτώντας ποιο είναι το φθηνότερο και όχι το καλύτερο) αλλά φρόντισα να κρατήσω τα συμπεράσματα μου για τον εαυτό μου μιας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιος να μη κατάφερε να μπει σε πανεπιστήμιο ή δημόσιο ΙΕΚ που να τον καλύπτει, να μάζεψε/δανείστηκε λεφτά και να ανέβηκε στην Αθήνα κυνηγώντας τα ευρώ του με το τουφέκι ας πούμε. Δε ξέρω τι ισχύει στην προκειμένη, αλλά γνωρίζω παρόμοιες περιπτώσεις.
saya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το πρόσεξα, (όπως πρόσεξα πως ξεκινάει το thread ρωτώντας ποιο είναι το φθηνότερο και όχι το καλύτερο) αλλά φρόντισα να κρατήσω τα συμπεράσματα μου για τον εαυτό μου μιας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιος να μη κατάφερε να μπει σε πανεπιστήμιο ή δημόσιο ΙΕΚ που να τον καλύπτει, να μάζεψε/δανείστηκε λεφτά και να ανέβηκε στην Αθήνα κυνηγώντας τα ευρώ του με το τουφέκι ας πούμε. Δε ξέρω τι ισχύει στην προκειμένη, αλλά γνωρίζω παρόμοιες περιπτώσεις. Kαλα μην το λες αυτο.Και εγω ξερω περιπτωσεις που εχουν χρηματα αλλα κανουν τρακα ολη την ωρα και προσπαθουν να την βγαλουν στο τζαμπα παντα..:-D
poedeer7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αλλά βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικά τα αντανακλαστικά σου για ένα τόσο ασήμαντο θέμα. ακριβως αυτο πιστευω και γω... ειναι σαν τα καναλια που κανουν πρωτο θεμα τη συλληψη μιας σπειρας που καταχραστηκε χ ευρω απο το δημοσιο και τωρα ειναι στη φυλακη και αυτοι που καταχραστηκαν χ^10000 ειναι εξω μια χαρα και εχουν κουκουλωσει το θεμα...αλλα εμεις λεμε μπραβο που επιασαν τους κακους! φραντσεσκα στειλε τον jason φυλακη ετσι θα σωθει η κοινωνια απο τους κλεφτες!
saya Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Kλ απο την αλλη αν αφησεις να επικρατει ασυδοσια και να κανει ο καθενας οτι θελει με την δικαιολογια οτι σιγα μωρε τι εγινε .Δεν θα καταστραφει και το κρατος αν τρωει οποιος θελει στην λεσχη ..Αντε το πολυ πολυ να μπει η λεσχη μεσα.Αν καταφερεις μετα να βγαλεις ακρη και να πιασεις τον μεγαλο που θα παει να κλεψει , ε τι να πω.Εδω δεν ελεγχεις τον μικρο..
Typhoon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ είμαι με τη Φραντζέσκα. Θεωρώ ότι το default mode θα πρέπει να είναι να καταδικάσουμε την παρατυπία/παρανομία και όχι να την επικροτήσουμε με το σκεπτικό ότι αυτός που τη διαπράττει μπορεί να ειναι ο ΧΥΖ φτωχός, άπορος, κλπ.
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ είμαι με τη Φραντζέσκα. Θεωρώ ότι το default mode θα πρέπει να είναι να καταδικάσουμε την παρατυπία/παρανομία και όχι να την επικροτήσουμε με το σκεπτικό ότι αυτός που τη διαπράττει μπορεί να ειναι ο ΧΥΖ φτωχός, άπορος, κλπ. +1. Από πότε κατακρίνεται αυτός που έκανε το μεγαλύτερο "αδικημα" και οχι αυτός που απλά το έκανε...; Δηλαδή θα τη γλυτωσει καποιος που θα κλεψει περιπτερο και θα μπει μέσα μονο καποιος που θα κλέψει τραπεζα; Αυτές οι βρωμιές πρεπει να καθαριστούν απο τα πανεπιστήμια. Όπως εχουν τα λεφτα να πληρωσουν για να πάνε στα ιδιωτικά (ιδιαωτικα μου θέλατε...) έτσι να βρουν και για να φάνε/μαγειρεψουν/παραγγείλουν. Οι λεσχες ειναι μόνο για τους φοιτητές και αυτοι ΔΕΝ ειναι φοιτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.