saya Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ποιο πακετο παιδι μου ;Πως υπολογισες ποσο βγαινει ολο το κοστος στο ατομο;Με κτιρια ,δεη και τετοια ,ξεφτερι .Οικονομολογος πρεπει να γινεις εσυ.
freedubus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Έχω διαβάσει τις συμβάσεις, οι οποίες υπάρχουν δημοσιευμένες στις ιστοσελίδες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και αναγραφουν αναλυτικά τις πληροφορίες που αναφέρεις κι άλλες τόσες που δεν αναφέρεις. Πράγμα το οποίο μπορείς να κάνεις εύκολα και εσύ και να κατατοπιστείς, για να μην αναγκάζεσαι να μαντεύεις/υποθέτεις/πλανάσαι άλλο . Δε χρειάζεται πτυχίο οικονομολόγου, κοινή λογική μόνο (αν υπάρχει).
RottenLungs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά εγω ΕΜΠ έτρωγα ένα χρόνο στο εστιατόριο κα είχα συνέχεια καούρες (φωτιά έπερνα). Δεν έχω ξαναπατήσει, φτιάχνω κανα σάντουιτσ απο το σπίτι ή στο τρώω στην κοπέλα μου που μένει δίπλα απο το πολυτεχνείο.
BadBoy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι οι λέσχες αυτές δεν είναι εστιατόρια για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά μια επιπλέον υπηρεσία του ιδρύματος προς τα μέλη του (φοιτητές, καθηγητές, υπαλλήλους κλπ). Δεν υπάρχουν για να τις χρησιμοποιεί ο κάθε βαρεμένος που βαριέται να πάρει 2 πιάτα και 1 κατσαρόλα (αλλά πληρώνει πόσα χιλιάρικα το χρόνο σε μούφες εκπαιδευτικά ιδρύματα), αλλά ούτε ακόμη και ο άπορος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν τα συσσίτια του δήμου ή και της εκκλησίας. Ας ψαχτεί ο OP για το που και πότε υπάρχουν στην περιοχή του και να μην την πέφτει στην τράκα και στο παραμύθι.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 επίσης, σκρόφα να λέει τους συγγενείς του το κάθε καλόπαιδο, και όχι την κάθε μια που προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά της. και κρίμα που κάποιοι σκέφτονται ότι του κάνουν και καλό με τη συμπαράσταση. freedo σόρυ αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου. ένα μέρος των φόρων όλων μας πάει για να λειτουργούν όλα αυτά τα ''φοιτητικά'' και δεν ξέρω τι αλλο, αυτό δε μπορώ να το αποφύγω κι ας διαφωνώ, αλλά έχω δικαίωμα να τους ζητώ να δίνουν τουλάχιστο μόνο σε όσους δικαιούνται. δλδ έλεος! άμα πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να έχουν όλοι δικαίωμα να τρώνε στις φοιτητικές λέσχες μπορείς: 1) να πιέσεις τα φιλαράκια σου φοιτητές και ό,τι άλλο να ζητήσουν ν΄αλλάξει ο νόμος και 2) να πηγαίνεις να τη στήνεις απ΄έξω και να τους δίνεις λεφτά για φαί από δικά σου. όλα τ΄άλλα σόρυ again αλλά είναι μαλακίες. να πληρώνω εγώ για το κάθε παράνομο και να βλέπω να του λένε και πώς να παρανομεί καλύτερα είναι λίγο εκνευριστικό ξέρεις.
freedubus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή τα 3 τελευταία μηνύματά μου σα να μην υπάρχουν κάν, έτσι; Χαχ. Αη ρέστ μάη κέης κι εγώ.
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ρε σεις, -που να κόψω το κωλοτσιγαρο μ'αυτά που διαβάζω-, seriously, πιστεύετε κάποιοι πως πλήττεται το δημόσιο συμφέρων επειδή πάνε μερικοί άφραγκοι και τρώνε στα πανεπιστήμια;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ρε σεις, -που να κόψω το κωλοτσιγαρο μ'αυτά που διαβάζω-, seriously, πιστεύετε κάποιοι πως πλήττεται το δημόσιο συμφέρων επειδή πάνε μερικοί άφραγκοι και τρώνε στα πανεπιστήμια; μου είναι αδιάφορο και να κερδίζει, απλά δε μ΄αρέσει το στυλάκι του δήθεν άφραγκου που παρανομεί επειδή δήθεν είναι μάγκας.
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 μου είναι αδιάφορο και να κερδίζει, απλά δε μ΄αρέσει το στυλάκι του δήθεν άφραγκου που παρανομεί επειδή δήθεν είναι μάγκας. Φρατζέσκα, μεταξύ μας, ή πράγματι άφραγκος είναι κάποιος που τρώει στα πανεπιστήμια ή βιτσιόζος. Δεν υπάρχει τρίτη κατηγορία ανθρώπου που θα προτιμήσει να φάει ένα κατά γενική ομολογία ημιαπαίσιο φαγητό γεμάτο σόδα.
thomasG4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Φρατζέσκα, μεταξύ μας, ή πράγματι άφραγκος είναι κάποιος που τρώει στα πανεπιστήμια ή βιτσιόζος. Δεν υπάρχει τρίτη κατηγορία ανθρώπου που θα προτιμήσει να φάει ένα κατά γενική ομολογία ημιαπαίσιο φαγητό γεμάτο σόδα. ή τεμπέλης
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ή τεμπέλης H έννοια του τεμπέλη βέβαια είναι κάπως αφηρημένη σε μία εποχή με 20% επίσημη ανεργία (και κάπου διπλάσια ανεπίσημη).
strat92man Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 γιατι δεν μαγειρευεις καθολου σπιτι σου λεω εγω με 30ε παιρνεις ολα τα κινεζικα εξαρτηματα απο το ΙΚΕΑ..!!! 3ε/φορα στην λεσχη αρα θα τα βγαλεις...! κατι αλλο σε ποιο τμημα εισαι ;! ;;;; τι μανια πλεον με τις εστιες παντου σκατα ειναι το φαγητο..
poedeer7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ποση πλακα εχουν αυτοι που κατηγορουν οσους δεν εχουν επειδη κλεβουν το δημοσιο ενω θα ξαναψηφισουν αυτους που τα εκλεψαν χοντρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.