alan2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), απο τις 12 και μετά εχει φαγητό με πολύ λίγα ευρώ. Ευκολη λύση και τα snack noodles απο σουπερ μαρκετ που τους προσθέτεις βραστό νερό, και ειναι ετοιμα σε 3 λεπτά.
zeniath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορείς να τρως κάθε μέρα σουβλάκια φίλε μου ούτε και μακαρόνια...Δεν είναι υγειεινό(εκτός αν είναι εξεταστική) μάθε και κανα κοτόπουλο καμιά μπριζόλα και κάνε και τίποτα σαλάτες, πραγματικά πιο δύσκολα μαθαίνεις το ... Word παρά να μαγειρεύεις
Swimmer21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Πανεπιστημειο Πειραια 2ευρω το γευμα + cocacola
ChocoBanana Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Free μήπως ξέρεις ποιες μέρες έχει σουτζουκάκια, γιατί έχω καιρό να φάω και μου χουν λείψει?
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τις μέρες που γύρω απ΄ το ΤΕΙ δε θα συναντήσεις καθόλου σκυλιά και γατιά.
ChocoBanana Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παίζει σουβλατζίδικο στην Καλλιθέα με φήμη τέτοια, αλλά έχει γαμώ τα σουβλάκια και δε μπορώ να καταλάβω αν είναι σκυλί ή γάτα ..
strat92man Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 παιδια εγω στο Πανεπιστημιο Πειραια αμα τυχει και φαω καμια φορα στην λέσχη ειναι 2ε και ΠΑΝΤΑ ζητάνε καρτα μα ΠΑΝΤΑ,το φαγητό πάντως ειναι καλο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κι εμας στο ΤΕΙ πειραια (αιγαλεω) ειναι αρκετα καλο το φαγητο. Εχει και φρουτακι αν θελετε για συνοδεια ή γλυκακι Αλλα δεν εχουν ξεκινησει ακομα για φετος νομιζω.
jason_rethymno Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν ,έμειναν Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΤΕΙ πειραια ,γεωπονικής,παντείου,ασοεε ποια απ αυτα δεν ζητάνε κάρτα? ---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:20 ---------- και πως θα πάω σε καθένα απ αυτά? ---------- Προσθήκη στις 19:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ---------- Που είναι το εστιατόριο του Εθνικόυ Καποδιστριακόυ Πανεπιστήμιου Αθηνών?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Για ΤΕΙ πειραια, απο το μετρό αιγαλεω παιρνεις ειτε το 829/804 που σε αφηνουν εξω απο την πορτα, ειτε το 820 που σε αφηνει απεναντι. Το εστιατοριο ειναι μεσα στο κτηριο Α της ΣΤΕΦ. Καρτα ζητανε, αλλα ετσι κι αλλιως με 2-3 ευρω μπορεις να φας παστιτσακι με γλυκακι και φρουτακι Ωστοσο δεν ξερω κατα ποσο συμφερει αυτο ή το να παρεις 5 πιατα και να μαγειρευεις 5 φαγητα παμφθηνα μονος σου...
paylidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν επειδή είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας οι ώρες είναι οι εξής:7-9 πρωινό 11:30-4 μεσημεριανό και 5:30-8:30 βραδυνό.Πάντως δύσκολο να καταφέρεις αυτό που θές γιατί στο ταμείο είναι μια συγκεκριμένη συνέχεια.Οπότε θα σε δεί μια θα σε δεί δυο θα το μυριστεί.Ούτε και Πειραιά δεν νομίζω να τα καταφέρεις γιατί και εκεί που έχω πάει είναι αυστηρά.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πηγαίνεις και να λές δεν έχω πάσο(δεν έχουν βγει ακόμα οπότε θα σε περάσει για πρωτοετή). Αλλά πιστεύω ότι μετά όταν βγούν θα σε μάθει και θα στο ζητήσει δεν θα την γλυτώσεις... P.S Μάθε να μαγειρεύεις πάντως ισχύει αυτό που σου πάνε Εμένα μου φένεται πολύ απλό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι πυρηνική φυσική(καλά ντάξει δεν μιλάμε φυσικά για τίποτα περιέργα σεφ φαγητά και τέτοια).Οσο για τα σκεύη πήγαινε στο ικέα και πάρε τα βασικά με 20 ευρώ είσαι μια χαρά.Ετσι κι αλλιώς και σουβλάκια να παραγγείλεις πιάτα θές ζητανε ονοματεπώνυμο και σχολή και τα επαληθευουν απο λίστες εγγεγραμένων. Μάλλον αντι για σάπια απο λέσχη θα φαει κανένα δισκο στο κεφάλι. @topicstarter: Αγορασε καλυτερα κατσαρολες. Αφου εχεις ζρηματα για ιδιωτικο θα εχει και 15 ευρω για 2 κατσαρόλες ---------- Προσθήκη στις 19:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:47 ---------- επίσης, η τυπισσα δεν ειναι σκροφα απλα κάνει τη δουλεία της και δεν υπερχρεώνει το Ελληνικο Δημόσιο όπως εσυ θα ήθελες... Το ΙΕκ γιατι δε σας ταιζει; Δεν του φτανουν τα λεφτα;
jason_rethymno Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ζητανε ονοματεπώνυμο και σχολή και τα επαληθευουν απο λίστες εγγεγραμένων. Μάλλον αντι για σάπια απο λέσχη θα φαει κανένα δισκο στο κεφάλι. @topicstarter: Αγορασε καλυτερα κατσαρολες. Αφου εχεις ζρηματα για ιδιωτικο θα εχει και 15 ευρω για 2 κατσαρόλες ---------- Προσθήκη στις 19:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:47 ---------- επίσης, η τυπισσα δεν ειναι σκροφα απλα κάνει τη δουλεία της και δεν υπερχρεώνει το Ελληνικο Δημόσιο όπως εσυ θα ήθελες... Το ΙΕκ γιατι δε σας ταιζει; Δεν του φτανουν τα λεφτα; Λοιπόν έφαγα κ 2η πόρτα και απο το καποδιστριακό. -paylidis-Πάντως δεν έχεις καθόλου ανθρωπιά πάνω σου.Ετσι συνέχισε ετσι .Αλλα να ξέρεις κάποτε γυρίζει η ρόδα της ζωής. ---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ---------- Εντιτ :
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πού έφαγες πόρτα ρε τζέη, σε ποιό εστιατόριο;
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ναι, έχει 5 διαφορετικά εστιατόρια το ΕΚΠΑ. Πού ήταν αυτό που έφαγες; Εξάρχεια, Ζωγράφου, Γουδί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.