Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικά εστιατόρια

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι σπουδαστής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μου είπε ένα παιδί σε οτι "μπορείς να φάς σ όλα τα εστιατόρια του καποδιστριακού, πολυτεχνείου, ασοεε, παντείου, γεωπονικής. Νομίζω και στα ΤΕΙ, παλιότερα τουλάχιστον ναι. Χωρίς κουπόνια και τέτοια, πάς κατευθείαν στο ταμείο και πληρώνεις. Τυπικά είναι μόνο για φοιτητές, αλλά δε λένε ποτέ σε κανέναν τίποτα, ούτε ζητάνε φοιτητική ταυτότητα. Και να ζητήσουν, λές την ξέχασα, κανείς δε θα σου στερήσει το φαί σου. 2-3 ευρώ πληρώνεις, και τρώς."

Και ρωτάω ποιο είναι το φθηνότερο φοιτητικό εστιατόριο,ποιες ώρες λειτουργουν,που ακριβώς βρίσκονται (πως θα πάω απο Σύνταγμα) και πόσο είναι οι τιμές του καθενός?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο την στιγμή που δεν είσαι φοιτητής σε κάποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ δεν είναι παράνομο να πας να φας στην λέσχη? Αν σε πιάσουν έχει ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνια!

Δημοσ.

Σιγα μην εχει φυλακιση δυο χρονια επειδη εφαγες σε φοιτητικη λεσχη αν δεν εισαι φοιτητης

Δημοσ.
Δεν εχω κατσαρόλες κ πιατα

---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ----------

οπότε ξέρει κανείς?

να αγορασεις. αμαν πια αυτη η δικαιολογια, ειναι τελειως fail

Δημοσ.
Απο την στιγμή που δεν είσαι φοιτητής σε κάποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ δεν είναι παράνομο να πας να φας στην λέσχη? Αν σε πιάσουν έχει ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνια!

Στην Ελλάδα, μετά το έκτακτο Προεδρικό Διάταγμα του 2006, η ποινή είναι πλέον ισόβια χωρίς δικαίωμα έφεσης. Στις χώρες όπου αυτό επιτρέπεται, η επιβαλλόμενη ποινή είναι η εσχάτη.

Αλλά συνήθως η λαική αγανάκτηση για το επαχθές έγκλημα είναι τόσο μεγάλη που ο συλληφθείς παραδίδεται άνευ δίκης στον όχλο για λιντσάρισμα.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ----------

Σε ΤΕΙ Αιγάλεω, ΤΕΙ Πειραιά και ΕΚΠΑ κάνει 3 ευρώ/μέρα.

Εσένα σε βολεύει οπουδήποτε;

3 € κ μεσημέρι κ βράδυ?

Στο Μεταξουργείο μένω.

Δημοσ.

Ναι μεσημέρι/βράδι. Αν μένεις Μεταξουργείο τότε το κοντινότερο είναι το εστιατόριο του ΤΕΙ Αθήνας. Εκεί πάς με λεωφορεία που φεύγουν έξω από το σταθμό του μετρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...