Nikos.thd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Θέλω να ενσωματώσω υπότιτλους σε avi Πιο πρόγραμμα προτείνετε? (δεν θέλω να φτιάξω DVD)
parsifal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Χρησιμοποίησε την Αναζήτηση του φόρουμ, ψάχνοντας στην παρούσα ενότητα για τον όρο «ενσωμάτωση»...
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις να δεις την ταινία στον υπολογιστή ή σε κάποιο player Που υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους, απλά φροντίζεις οι υπότιτλοι να είναι στομ ίδιο φάκελο με την ταινία και να έχουν του ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα (με κατάληξη .srt). Αλλιώς δες το AviRecomp.
Nikos.thd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει πως θα μπορέσω να ενσωματώσω υπότιτλους με το avidemux?
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Σου πρότεινα το avi recomp που είναι απλό και εσύ πήγες στο demux. Τέλος πάντων, πρέπει να επιλέξεις στο Video κάτι άλλο, πέρα από το Copy (π.χ. mpeg4 xvid). Μετά σου ενεργοποιεί τα Filters όπου στο Subtitles μπορείς να επιλέξεις το Subtitles και να φορτώσεις τους υπότιτλους εκεί. Επίσης, στο Configure να επιλέξεις Video size (two pass) στο encoding mode για να σου βγάλει καλή ποιότητα. Πες μας αν θέλεις για το αν θέλεις να βλέπεις στο Pc ή σε dvd
Nikos.thd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 θα βλέπω το avi με τους ενσωματωμένους υπότιτλους σε DVD
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 εγώ ρε παιδιά που θέλω να βάλω υπότιτλους στην ταινία και να τα βάλω στο flashaki και να την δω στην tv τι να κάνω?
giogr4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 εγώ ρε παιδιά που θέλω να βάλω υπότιτλους στην ταινία και να τα βάλω στο flashaki και να την δω στην tv τι να κάνω? Το ίδιο πράγμα θα κάνεις όπως περιγράφεται παραπάνω... Για ποιο εύκολη ενσωμάτωση δοκίμασε αυτά: http://www.avirecomp.com/ και http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Να προσέξεις εξ αρχής ιδιαίτερα εάν οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι με την ταινία(παίξε την ταινία στον υπολογιστή και φόρτωσε τους subs).
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Να προσέξεις εξ αρχής ιδιαίτερα εάν οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι με την ταινία(παίξε την ταινία στον υπολογιστή και φόρτωσε τους subs). οκ φιλε μου ευχαριστω
Nikos.thd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Ακόμα δεν μπόρεσα να βρω πώς βάζω υπότιτλους στο avirecomp, και πως θα μπορούσα να κάνω crop. Ξέρει κάποιος φίλος πιο έμπειρος;
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδιά.Ακόμα δεν μπόρεσα να βρω πώς βάζω υπότιτλους στο avirecomp, και πως θα μπορούσα να κάνω crop. Ξέρει κάποιος φίλος πιο έμπειρος; Πήγαινε πρώτα στην καρτέλα Προσθήκες και τσεκάρισε το Ενεργοποίηση στους υπότιτλους. Μετά φόρτωσε το avi από την 1η καρτέλα και όρισε που θα το αποθηκεύσει. Πάλι στην καρτέλα Προσθήκες και πάτα στο Περικοπή για κροπάρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.