Προς το περιεχόμενο

Overclock FSB σε Intel Celeron E3200

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε αυτο προσπαθω να καταλαβω τι πρεπει να λαβω υπ'οψιν μου που δεν το εχω κανει μεχρι στιγμης

παραθετω τα settings μου αυτη την στιγμη..

multiplier x9

fsb strap to northbridge 400

fsb 300

ram 800 Mhz

v.core 1.35

Με αυτα ειμαι στα 3.6 με 1200 fsb(βεβαια μονο το ορθος με βγαζει σωστο τεσπα..)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς πρέπει το κομμάτι στο οποίο έχεις πέσει να είναι σε θέση να παίξει με 2πλάσιο FSB, έστω και με μικρότερο πολλαπλασιαστή.

Κατά δεύτερον οι ρυθμίσεις στο BIOS, και κατά τρίτον η ψύξη.

Δημοσ.

Φιλε μου δεν βοηθας ετσι...Ξερω πολυ καλα τι πρεπει να λαβω υπ'οψιν για να ανεβασω τη cpu..

Εχω δωσει ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται αν ξερεις κατι πανω στο θεμα πεστο μην χανουμε χρονο ετσι..

• Moderators
Δημοσ.

Κατ αρχας πρεπει να δεις αν το συγκεκριμενο CPU σηκωνει 1600ρι FSB (οπως επισης και η μητρικη).

Αρα βαλε τον πολλαπλασιαστη δοκιμαστικα οσο πιο κατω μπορεις (6x) και χωσε 400ρι FSB για να δεις αν θα αναψει.

Μη ξεχασεις να ρυθμισεις τις μνημες σε 1:1 για να παραμεινουν στα 800Mhz.

Παντως ηδη πολυ καλα εχει παει το Celeronάκι. Ξεσκιζει ακομα και Ε8400-Ε8600 σε default.

Δημοσ.

To mobo σηκωνει σιγουρα 1600 fsb το εχω παει ανετα με εναν q6600.

Δεν σκεφτηκα να τσεκαρο την cpu αν οντως παει 1600 ριχνοντας τον πολλαπλασιαστη

θα δοκιμασω σε πρωτη φαση και θα σας παω thanks

Δημοσ.

Λοιπον μάλλον τρώω stop ή από μνήμες ή από cpu.

1600 δοκιμασα ολα default.Και μονο fsb πάνω δοκίμασα και με multi x6 (το λιγοτερο που μου δίνει) οποτε μπορω να πω με σιγουρια οτι:

Mε μέτρια αεροψυξη ο Celeron E3200 σε p35 με 800 άρες μνήμες πάει άνετα και ευκολα στα 3,6Ghz ~55 βαθμούς 8 ώρες ορθός και 1,375 vcore με 1333 fsb max αν έχετε 800 αρες μνήμες και με υδωρ φτανει μεχρι 4.8 maximum και FSB ανάλογα με τις μνήμες μας οπότε για 30 ευρο επεξεργαστής την παλεύει πάρα πολύ καλά Πιστευω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...