Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για το μικρό SONY VAIO NETBOOK VPC-P11S1E/B

george74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω το vaio w series μια χαρα την κανει την δουλεια του ειδικα για surfing μεχρι και το manager 10 μου τρεχει χωρις κολληματα

Δημοσ.

Τα λεφτά δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα αν βρεις αυτό που πραγματικά σου χρειάζεται. Πεταμένα λεφτά θα είναι αν δώσεις π.χ. 200€ και πάρεις κάτι το οποίο δεν θα σε εξυπηρετεί. Για μένα προσωπικά η φορητότητα είναι το Α και το Ω σε ένα netbook ή tablet. Δεν θέλω να κουβαλάω μία μεγάλη τσάντα προκειμένου να έχω το netbook μαζί μου όταν πάω για καφέ ή περνάω μία ολόκληρη μέρα μακριά από το σπίτι (θα υπάρχει και η γκρίνια από το έτερο ήμιση;) ). Θέλω κάτι ελαφρύ και πολύ διακριτικό ώστε να μην γίνεται θέαμα όταν τον χρησιμοποιήσω σε κάποιο μαγαζί. Οπότε οι διαστάσεις και το βάρος είναι πολύ σημαντικές. Και τα 600γρ. για παράδειγμα που ζυγίζει ο Sony P series + το μικρό του μέγεθος θα μου επέτρεπε να το έχω σε ένα τσαντάκι μέσης (λίγο μεγάλο τσαντάκι βέβαια :-) ).

Όσο για το μέγεθος της οθόνης εδώ πραγματικά δεν είμαι σίγουρος. Έχω διαβάσει πολλές αντίθετες μεταξύ τους απόψεις. Άλλοι λένε ότι οι 8'' με τέτοια ανάλυση είναι πολύ λίγο και άλλοι ότι είναι ανεκτό για τον χαρακτήρα του netbook.

Πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα.

Δημοσ.

επειδή το καταλάβα οτι η φορητότητα είναι το ποιο σημαντικό για σένα, δεν ύπαρχει και άλλος λόγος να διαλέξεις το συγκεκριμένο sony, για αυτό και πρότεινα ενα tablet που θα έχει ίδιες διαστάσεις, λιγότερο βάρος και θα surfareis σε portrait και οχι landscape. Γιατί παρόλο την καλή ανάλυση οθόνης που έχει το συγκεκριμένο η 8" οθόνη είναι περιοριστική.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο damastes και για αυτό θα περιμένω να βγούν τα tablet από samsung και BlackBerry και θα αποφασίσω τότε. Αλλά αργούν τα άτιμα !!!! Έχουν ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά ακόμα τίποτα. Βέβαια αν η οθόνη 8'' είναι λίγες τότε οι 7'' που θα έχουν τα 2 tablet που ανέφερα με ανάλυση 1024 x 600 ίσως είναι ακόμα χειρότερα και να χρειάζεσαι και αρκετό scrolling.

Δημοσ.

Χωρίς να λέει πάντως κάτι, γενικά έχω δει άπειρες αγγελίες να πουλάνε τέτοιο, και επίσης το έχω δει άπειρες φορές σε προσφορα. Επειδή το έχω δει, προσωπικά η οθόνη μου φαίνεται να έχει υπερβολικά μεγάλη ανάλυση σε πολύ μικρό μέγεθος με πολύ ανορθόδοξο λόγο πλευρών, και γενικά μου φάνηκε πολύ δύσχρηστο.

Για φορητότητα σε τέτοιο επίπεδο, εγώ θα πρότεινα ipod touch, ειδικά το καινούριο είναι ζάχαρη!

Δημοσ.

...το άϊ πάντ φίλε δαμαστή δεν έχει ίδιες διαστάσεις με το μικρό σόνυ...

...είναι πολύ μεγαλύτερο...

...πήγαινε για το γκάλαξυ τάμπ φίλε τζώρτζ...

Δημοσ.
Έχεις δίκιο damastes και για αυτό θα περιμένω να βγούν τα tablet από samsung και BlackBerry και θα αποφασίσω τότε. Αλλά αργούν τα άτιμα !!!! Έχουν ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά ακόμα τίποτα. Βέβαια αν η οθόνη 8'' είναι λίγες τότε οι 7'' που θα έχουν τα 2 tablet που ανέφερα με ανάλυση 1024 x 600 ίσως είναι ακόμα χειρότερα και να χρειάζεσαι και αρκετό scrolling.

μα δεν θα το κρατάς σε landscape (πλαγια) αλλά σε portrait (όρθιο) ;)

...το άϊ πάντ φίλε δαμαστή δεν έχει ίδιες διαστάσεις με το μικρό σόνυ...

...είναι πολύ μεγαλύτερο...

...πήγαινε για το γκάλαξυ τάμπ φίλε τζώρτζ...

με παρεξήγησες φίλε :-D, είμαι fan του android και σίγουρα όχι της apple. Και μόνο που το πρότεινα αρχικά, :eek:, αλλά αν ο OP βιάζονταν να το πάρει τώρα, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη ενναλακτική, εκτός απο τα archos τα οποία δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε.

Δημοσ.

Ναι αλλά το iPodTouch έχει πολύ μικρούλα οθόνη :( Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία τα νέα Tablet αλλά θα αργήσουν. Ειδικά αυτό της Blackberry θα βγεί στις αρχές του 2011 όπως λένε αλλά θα είναι αρχικά χωρίς 3G !!!!!

Τα archos όντως είναι μία πρόταση αλλά από τα site που έχω διαβάσει δεν με έχει ενθουσιάσει.

Όσο για το Galaxy Tab όπως είπες jazzu4ia λογικά θα βγεί πριν το 2011 και θα παίζει και αυτό χωρίς ανταγωνισμό.

Και μία ακόμα απορία. Το android που θα έχει το Samsung διαβάζει αρχεία word και excel από PC? (έστω και με μετατροπή)

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι οτι netbooks και tablet παιζουν σε διαφορετικες κατηγοριες (στην ουσια). Για καποιον που θελει λιγο απο ολα, δυσκολα θα τον καλυψει ενα tablet.

Δημοσ.

Και μία ακόμα απορία. Το android που θα έχει το Samsung διαβάζει αρχεία word και excel από PC? (έστω και με μετατροπή)

Δεν ξέρω εάν θα είναι προεγκατεστημενο αλλά σίγουρα το documents to go που βρίσκεται στο market μπορεί.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει βγει πλέον στην αγορά το πολύ υποσχόμενο όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα κριτικές Samsung Galaxy Tab και πολύ πιθανό να αποτελέσει το επόμενο gadget μου:-).

Μερικά review στα παρακάτω links.

http://reviews.cnet.co.uk/ipad-and-tablets/samsung-galaxy-tab-review-50000601/

http://www.electricpig.co.uk/2010/10/24/samsung-galaxy-tab-review/

http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=1697&review=google+android+os+samsung+galaxy+tab

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...